Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

Ya benimkiler karmancormanlar, ikiside sag tarafta olmaya calisiyolar, karnımın sol üstü boş, yamuk bı karnım var:) "L" gibi duruyolar yani...iyce büyüyünce biri saga biri sola geçerse daha rahat ayırt ederim ozaman belki bende:)

ikisi de oğlan mı ?
bazen yan bazen üstüste yatabiliyorlar.ben 24. haftamda renkli ultrasona girdiğimde benim güzel kızım oğlumun göğsüne yatmıştı.doktor gösterdi biz çok şaşırdık görünce.
eşim doktora zararı olur mu ? diye sormuştu.doktorda hayır demişti.üstüne çok güzel yorumlar yapmıştık :):):) ultrason resimleri dahi duruyor ileride göstereceğim bebeklerime :)

bugünlerin kıymetini bilin.anne karnında olmaları ayrı bi güzel doğduktan sonraki halleri ayrı güzel oluyor.

Evet canım ikisi de erkek, bi tane daha oğlum var benim, 3 haydutum olucak inşallah:) rahim ağzıyla ilgili problemim var benim cok istesemde pek tadını çıkaramıyorum hamileligimin, korkuyla ve gün saymakla geçiyor 28-30lari bir görsem daha rahat olup alışverişlerime basliycam inşallah, neyse ki az kaldı:)

benimkiler de ayak- baş şeklindeler. yin&yang gibi. en son net görüntülerinde biri ayağını ötekinin ağzına dayamıştı da çok gülmüştük :))

az kaldı benim, hem heyecan var, hem korku, hem kaygı.. sizlerin güzel yorumlarını okuyunca biraz su serpiliyor içime :) sağılkla gelsinler inşlh

çok geçmiş olsun.. allah kolaylık versin. evde yardım eden birileri var mı size. küçük çocukla istirahah etmek kolay olmasa gerek.
sağlıla gelirler inşlh

bende gün saayrdım hafta doldu mu sayardım 22. hafta , 25. hafta , 27. hafta diye :):):) allah bağışlasın ben erkek evladın bu kadar tatlı olduğunu bilmezdim.oğlum oldu tadına doyamıyorum tabi kızımın da yeri ayrı.ikisini de çok seviyorum.
inşallah günler geçer yavrularını kucağına alırsın bugünlerde hayal olur sonra da benim gibi sende yeni gebelere tavsiyelerde bulunur tecrübelerini paylaşırsın :)

dinlenmelisin ama kendini yormamaya özen göster.birde her gittiğinde rahim uzunluğunu ölçtür.

Cok saol canım, normalde annem bakıyor bana da oğluma da ama iki hafta önce memlekete gitti kisliklari hazilamaya, bu arada da kayınvalidem geldi esim yıllık iznini kullandı ikisi birlikte bakiyolar simdi. bana pek is düşmüyor saolsunlar...ama ben kalkmadan yatınca oğlumun psikolojisi baya değişti, cok üzerime düştü, sürekli benim yatağın üzerinde oynuyor, babası parka götürmek istiyor anneme kim bakican diye gitmek istemiyor, 2 hafta falan önce gece wc'ye kalktım dönüşte bı baktım wc'nin önünde yerde yatıyor kahroldum tabi... ne kadar yanında konusmasakta, şifreli konuşup dikkatli olsakta cocukların gözünden bisey kaçmıyor. Az kaldı cok şükür, zaman gectikce benimde moralim düzeliyor, ümidim artıyor:)

Sizinkinin cinsiyetleri ne?

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Herkese hayırlı bayramlar.
İnşallah herşey yolunda ve güzeldir.
Bugün hemogram a bakıldı ve glikoz yüklemesi yapıldı.
Okadar kan iğnesi ve serum almama rağmen gene değerlerim çok düşük çıktı.
Yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz neler diyecek.
Birşey sorucam kızlar.
Cumartesi ve pazar günü ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk.
Bebeklerin hareketleri bariz derecede yavaşladı ve azaldı.
Bugün biraz normale döndü.
İnternette başka sitlerde okudum çok normal olduğunu benzer şeylerin başka enne adayları tarafından yaşayıp paniklediğini yazmış.
Siizlerde bu iğnelerden vurlunca böyle şeyler yaşadınız mı?

telaş etme. ben de vuruldum, normal yaşadıgın belirtiler.

Kızlar, bebek hareketlerini ayrı ayrı hissedebiliyor musunuz? Bir de ikiz hamilelikte ay ay nasil değişiyor hareketler? Bir de ben genelde altta hissediyorum hareketleri, normal mı acaba?

ben genelde artık kimin nerelere tırmandığını iyi biliyorum
kızım kasıkta olduğu için oturunca sıkışınca onu başlyor tekmelemeye tabii bu dediğim günde 1-2 kez oluyor
ama oğlum karnımda hatta artık kaburgalarıma yaklaştı sağ olsun pek bi hareketli ve genelde bir sağa bir sola kaçıyor insanın karnı yamuk mumuk oluyor
dün yazlıkta tv izlerken kumandayı karnıma koydum ki genelde yapmam böyle bir şey hanitelefon falan uzak tutarım radyason diye neyse benim oğlan kaburgamın
altında bir tekme salladı (ben tekme diyorum ama belki de kafa attı ya da eliyle dürttü o kadar kesin bilmiyorum) işte ayrı ayrı hissediyorum onları tabii akşam uykuya dalarken
çok komik oluyor geçen hafta sonu kızım yukrıya tırmanmaya çalışıyordu bir ara ikisi aynı yerde oldu birbirilerini tekmelediler sanırım...
Yaradan Rabbim meleklerimizi sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin inşAllah...

Yarın şeker yüklemem var doktorumda zaten en son kilo için fırça yemiştim o yüzden korkuyorum neler diyecek diye doktorum.şeker nasıl olcak inşAllah yüksek çıkmaz oğlum şu an tekmeliyor kızım sıkışık durumda kasıkta
endişeleniyorum artık kızım için normal doğumla doğurmak istiyorum yarın doktorumla da konuşucam kasıktayken kız erken doğum riskim olmaz inşAllah...

sizin bebekleriniz hep yan yanamıydı benimkiler altlı üstlü yatoyorlar ya inşAllah kızımın gelişimini engellemez bu durum...

Arkadaşlar ben 13. hafta içindeyim ama karnım baya büyüdü, kilo olarak 3 ayda tam 1 kilo aldım, karnım dışında hiçbir yerimde kilo belirtisi yok, merak ettiğim sizde de karın büyümesi böyle mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…