- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
Arkadaşlar ben 13. hafta içindeyim ama karnım baya büyüdü, kilo olarak 3 ayda tam 1 kilo aldım, karnım dışında hiçbir yerimde kilo belirtisi yok, merak ettiğim sizde de karın büyümesi böyle mi oldu?
ben genelde artık kimin nerelere tırmandığını iyi biliyorum
kızım kasıkta olduğu için oturunca sıkışınca onu başlyor tekmelemeye tabii bu dediğim günde 1-2 kez oluyor
ama oğlum karnımda hatta artık kaburgalarıma yaklaştı sağ olsun pek bi hareketli ve genelde bir sağa bir sola kaçıyor insanın karnı yamuk mumuk oluyor
dün yazlıkta tv izlerken kumandayı karnıma koydum ki genelde yapmam böyle bir şey hanitelefon falan uzak tutarım radyason diye neyse benim oğlan kaburgamın
altında bir tekme salladı (ben tekme diyorum ama belki de kafa attı ya da eliyle dürttü o kadar kesin bilmiyorum) işte ayrı ayrı hissediyorum onları tabii akşam uykuya dalarken
çok komik oluyor geçen hafta sonu kızım yukrıya tırmanmaya çalışıyordu bir ara ikisi aynı yerde oldu birbirilerini tekmelediler sanırım...
Yaradan Rabbim meleklerimizi sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin inşAllah...
Yarın şeker yüklemem var doktorumda zaten en son kilo için fırça yemiştim o yüzden korkuyorum neler diyecek diye doktorum.şeker nasıl olcak inşAllah yüksek çıkmaz oğlum şu an tekmeliyor kızım sıkışık durumda kasıkta
endişeleniyorum artık kızım için normal doğumla doğurmak istiyorum yarın doktorumla da konuşucam kasıktayken kız erken doğum riskim olmaz inşAllah...
sizin bebekleriniz hep yan yanamıydı benimkiler altlı üstlü yatoyorlar ya inşAllah kızımın gelişimini engellemez bu durum...
Arkadaşlar ben 13. hafta içindeyim ama karnım baya büyüdü, kilo olarak 3 ayda tam 1 kilo aldım, karnım dışında hiçbir yerimde kilo belirtisi yok, merak ettiğim sizde de karın büyümesi böyle mi oldu?
ben genelde artık kimin nerelere tırmandığını iyi biliyorum
kızım kasıkta olduğu için oturunca sıkışınca onu başlyor tekmelemeye tabii bu dediğim günde 1-2 kez oluyor
ama oğlum karnımda hatta artık kaburgalarıma yaklaştı sağ olsun pek bi hareketli ve genelde bir sağa bir sola kaçıyor insanın karnı yamuk mumuk oluyor
dün yazlıkta tv izlerken kumandayı karnıma koydum ki genelde yapmam böyle bir şey hanitelefon falan uzak tutarım radyason diye neyse benim oğlan kaburgamın
altında bir tekme salladı (ben tekme diyorum ama belki de kafa attı ya da eliyle dürttü o kadar kesin bilmiyorum) işte ayrı ayrı hissediyorum onları tabii akşam uykuya dalarken
çok komik oluyor geçen hafta sonu kızım yukrıya tırmanmaya çalışıyordu bir ara ikisi aynı yerde oldu birbirilerini tekmelediler sanırım...
Yaradan Rabbim meleklerimizi sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin inşAllah...
Yarın şeker yüklemem var doktorumda zaten en son kilo için fırça yemiştim o yüzden korkuyorum neler diyecek diye doktorum.şeker nasıl olcak inşAllah yüksek çıkmaz oğlum şu an tekmeliyor kızım sıkışık durumda kasıkta
endişeleniyorum artık kızım için normal doğumla doğurmak istiyorum yarın doktorumla da konuşucam kasıktayken kız erken doğum riskim olmaz inşAllah...
sizin bebekleriniz hep yan yanamıydı benimkiler altlı üstlü yatoyorlar ya inşAllah kızımın gelişimini engellemez bu durum...
Dün gece 12de ben bu hareketler yüzünden hastaneye gittim bı panik, birinin hareketleri azaldı diye...yemekten sonra gayet hareketliydilir, sonra kesildi, uyudular diye önemsemedim, aradan 3-4 saat gecti soldaki kipirdanmaya basladi sağdakinde tık yok, saga donüyorum, sola donüyorum, su iciyorum, çikolata yiyorum... yok kesinlikle sag tarafta bı segirme bile olmuyo, esimi uyandırdım, apar topar gittik hastaneye...cok şükür ikisininde kalp atışlarını görüp rahatladık yanlız pozisyon değişmişler uzun zamandır ikisininde kafası aşağıda "L" seklinde yatiyolardi şimdiye kadar, karnımın sol üstü boştu, baya yamuk bı karnım vardı yani...simdi ikisininde kafası sagda ayaklar solda olacak sekilde ranzada yatar gibiydiler:) megerse solumda ikisinin tekmelerini hissediyomusum...bugün yanlız yine bı yon değiştirme daha oldu galiba, bı buyuselerde yerleri sabitlense bende güzel güzel takibimi yapabilsem diye bekliyorum...
Enigmacim diğer topicteki yazını okudumda bana fazla hareketliymissin gibi geldi, canim yaa...yüzme ve yürüyüş neyse de bı de üstüne 6 kat merdiven in çık beni korkuttu açıkcası, bebisler büyüyor, aman dikkatli ol nolur.
inşlh şeker yüklemen sıkıntısız geçer.
benim şekerim çıkmıştı, diyetisyenle diyete başladık, hem şeker toparlandı hem de kilo alımım. :) bebekler de güzel beslendi
bebekler en başında beri baş- makat şeklinde yatıyorlar
benzer bi olayı ben de yaşadım. apar topar hastaneye gittik, gitmemizle fıtır fıtır fıtrdaması bir oldu :)
maşallah sonlara yaklaşmışsın doğum nezaman..
kızlar caadı dan haberi olan varmı acaba doğurdumu merak ettim:26:
kızlar ikiz bebekleriniz için 2 tane yatak mı alıyorsunuz? yada kendinizce bir çözümünüz var mı? biliyorum benim için erken ama şimdiden araştırmaya başladım, çalıştığım için çok gezecek zamanım yok, benim yatak odamda fazla yer yok, çocuk odası da ilk aylarda pek kullanılmıyormuş, tek yatak alsak bebekler birbirlerini uyandırır mı acaba diye kafam karıştı, sizlerden fikirlerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum şekerler
kızlar ikiz bebekleriniz için 2 tane yatak mı alıyorsunuz? yada kendinizce bir çözümünüz var mı? biliyorum benim için erken ama şimdiden araştırmaya başladım, çalıştığım için çok gezecek zamanım yok, benim yatak odamda fazla yer yok, çocuk odası da ilk aylarda pek kullanılmıyormuş, tek yatak alsak bebekler birbirlerini uyandırır mı acaba diye kafam karıştı, sizlerden fikirlerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum şekerler
merhaba arkadaşlar ben gebeliğimin 4. ayını tamamladım ve bel ağrısından yatamıyorum geceleri....geceler kabusum oldu göbeğimi bir o tarafa bir bu tarafa çıldırıcam geceleri...ikiz diyemi böyle anlamadım benim gibi olan varmı....
kizlar merhaba gecmise hic bakmadim ben doom etim cadilar geldi kizim Yagmur 2 540 Yaprak 2 460 hepimiz cok iyis darisi sizin basiniza hepinizi opuyoyum
kizlar merhaba gecmise hic bakmadim ben doom etim cadilar geldi kizim Yagmur 2 540 Yaprak 2 460 hepimiz cok iyis darisi sizin basiniza hepinizi opuyoyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?