Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

Hamilelimin ilk haftalarında falan 29 30'cu hafta olanlara imreniyordum günler haftalar geçmiyordu sanki bana bu haftalara gelebilecekmiyim diye düşünüyordum çok şükür geldik bugünlere şimdide günler hafatar su gibi geçiyor az kaldı bebişlerimize sağ salim kavuşmaya Ay bir duygusallık çöktü üstüme

ne güzel söyledin tam içimden geçenler... bi de bişey sorucam seninkilerin duruşu nasıl benimkiler başları göğsümün altında ayakta duruyolar resmen acaba en son ne zamana kadar dönme ihtimalleri var acaba biliyo musun

Hepimiz yaşadı bir duygu Ayaklarını kendilerine çekmişler yan yana yatıyor geçen ayaklandılar seninkiler gibi Dönebilirler canım doguma 26 gün kalasıya falan bebek yavaş yavaş dogum pozisyonuna girmeye başlar döner..

İyi düşünmüşün canım oluşunda deli kanlı olmuş annesi genç odası yakışır artık ona da Sizdede kıskanmalar başladımı....

Suan için bişey yok daha, küçülenlerini falan veriyor ama dogunca napar emin değilim, hepsini geri alabilir:) beni kıskanacağı kesin gibi ama gecen gün ben onun annesi oldugum icin kardeşlerinin bana "ablacim" demesine karar vermiş mesela, babasına baba diyebilirlermis...bide benim onları kucağıma alıp emzirmeme çok gerek yokmuş, anneannesi emzirsinmis ya da biberon versinmis:)

Bı de ben sürekli yattığım için çok ilgileniyorum onunla, oda bana bişey olucak diye çok korkuyo, son 1-2 aydir çok üstüme düştü...

tünaydınnnnnnnn nasılsınız kızlarr

biz iyiyiz çok şükür ağrılar sancılar başladı yatıp kalkmakta çok zorlanıyoruminşallah 37. haftayı görürüz

Bizimkide kıskanmıyorum onları çok seviyorum, onlara mama yedirecem,ninni sölicem,oyun oynicaz,uyucaz beraber benim odamda, beşime yatıracam diyor eşim kıskanıyorsan bebişleri başkasına verelim seni sevelim sadece dedi ne diyecek diye yok olmaz ben kimseye vermem onlar benim kardeşlerim çok seviyorum onları diyor bebeklere ne alsam kendinede birşeyler alıyorum hep kıskanmasın diye geçen eksikleri almaya çıktım da bebeklere giysi alırken sen ne istiyorsun ne alalım sanada dedim takı istedi aldım sonra markete girdik biberon emzik falan alıyordum gitmiş oyuncak bölümünden kucaklamıs koca oyunca bunu da alacaz diye tutturdu bende üstümdeki para anca aldıklarımıza yeter heralde kızım artarsa oyuncak alırız yine dedim yada babanın yanına gidelim o geri getirsin alalalım babanla dedim kızım ne desin sen anca bebeklere kıyafet al emzik her şey al bana bişe alma ben senin çocun degilmiyim kötümüyüm ben niye almıyorsun bana birşey demesinmi şok oldum resmen ne yapacamı şaşırdımnese aldım oyunca eve gelince konuştum anlatmaya çalıştım kızım küçük onlar bak sanada alıyorum hep ne istersen dedim onların giysileri çok güzel benimkiler çirkin diyor onlar seni çok seviyorlar hediye getirecekler sana bak ablamızın çok güzel giysileri var diyorlar dedim konuştuk baya emzin birini açtı emdi biraz bak bebegim ben diyip cap cap emdi sonra sakinleşti ama bir bebeksi hareketler aglanmayacak şeyler aglıyor yaptırmaya çalışıyor napıcam bilmiyorum Nese ben kayınvalideye gidicem en son bayramda görüşmüştük birde şimdi onların sitemlerini dinlicem kendiler şimdiye kadar arayıp nasılsın kızım iyimisin rahatın yok heral gelemiyorsun diyip arayıp sormazlar şimdi sitem ederler niye gelmiyosunuz falan diye offff

tatlım şimdi banada zaman geçmiyor, doktor kontrolüne gideceğim gün bir ömür gibi geçmek bilmiyor, Rabbim inşallah bizede gösterir sizin haftalarınızı

o işin sonu yok o haftalara gelince doğuranlara imrenicez sonra bebeği büyüyenlere sonra okula gönderenlere hayat böyle akıp gidecek allah sağlık versin bize ve ailemize çok güzel heyecanlar bunlar allah kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın

:)) cok güldüm yaa, supermis:) anlaşılan 3 bebekle uğraşıcaz biz...okula gidiyor mü seninki? Ben yarım gün verdim, aslında tam gün vericektim ama kiyamadim, dün başladı iste, inşallah çabuk alisirda sorun yasamayız...

Canım ben aklıma geldikçe gülüyorum annesine çekmiş kızım napsın annem beni dogurduktan sonra bilmeden hamile kalmış tabiki çok zorlanmış ben çok kıskançmışım kardeşimi kucaklarına aldıklarıyla ağlarmışım ateşim çıkarmış çelimsiz birşeymişim zaten bu arada ben 1600 dogmuşum kızlar onun içinde en ufak bir şeyde hasta olurmuşum onun için onu bırakıp beni alırlarmış şimdi bende annemin ne kadar zorluk yaşadını anlıyorum kendimede acıyorum 3'üle nasıl baş edecem diye ayvayı yedim benOkula gitmiyor canım çocuklar dogsun yarım dönem göndercem bende yarım gün vermeyi düşünüyorum...

günaydın kızlar bebişlerinizede günaydın

günaydın tatlım bende her sabah uyandığımda karnımı tıktıklayıp bebişlerim uyanın sabah oldu günaydın... diyorum eşim gülüyor, şimdiden akşamı sabahı öğrensinler ki dünyaya geldiklerinde akşam uyunup sabah uyanılacağnı öğrensinler diyorum, bilmiyorum tabi ne kadar işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…