- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
- #1.001
tatlım benimkiler daha küçük olduğu için hiçbir hareket hissetmiyorum ama biliyorum onlar beni hissediyor, geçen gün rüyamda korkuttular beni, bi uyandım karnımın iki tarafında acayip hızlı atan farklı ritimlerde iki kalp var, kıyamam onlarda hissetmiş benim hissettiklerimi, belki bazılarına saçma gelebilir ama eğitim de anne karnında başlar bence
selam kızlar kontrole gitmiştim geldim bebişlerim çok iyi bomba gibiler biri 1215 biri 1385 gr yaklaşık olarak tabiki doktor herşey çok iyi gidiyor dedi hazırlıklara tam gaz devammmmmm
sizler nasılsınız bakalım
bebişlerinin iyi olduna sevindim canımbizde iyiz bebişlerimizle anneme gittim geldim bende ben yokken ugramamışınız buraya
selamlarrrrrrrr
umarım hepiniz iyisinizdir kızlarrrr
bizde iyi sayılırız çok şükür bebişlerle ilgili sorunnumuz yok ama bende acayip kaşıntı varellerim ayaklarım özellikle felakettt gece uyku uyuyamıyorum
bide iştahım çok azaldı son bir haftadır hafiftende ağrılar sancılar başladı çok oturunca yada gezinince çoğalıyor
yani sizleride benim dönemlerimde aynı şikayetler bekliyor bilginizeeeeeee
selamlarrrrrrrr
umarım hepiniz iyisinizdir kızlarrrr
bizde iyi sayılırız çok şükür bebişlerle ilgili sorunnumuz yok ama bende acayip kaşıntı varellerim ayaklarım özellikle felakettt gece uyku uyuyamıyorum
bide iştahım çok azaldı son bir haftadır hafiftende ağrılar sancılar başladı çok oturunca yada gezinince çoğalıyor
yani sizleride benim dönemlerimde aynı şikayetler bekliyor bilginizeeeeeee
Benimde cok şükür 30lara az kaldi, görmekte nasip olur inşallah, böyle son günlerinde olanları görüp okumak cok hoşuma gidiyo, icim kıpır kıpır oluyo resmen, Allahım saglikla kovustursun bizi kuzularımıza inşallah:)
evet canım allah sabrını veriyor bir şekilde çok şükür onlar iyi olsunda anne zorluklara dayanıyorallah yardımcımız olsun canım yaaa hazırlıklıyız zaten bunlara az kaldı senin de biraz daha dayan
canım benim 1-2 haftaya o nefes sorunun geçer bebekler aşağıya indikçe rahatlıyorsun bende yaşamıştım aynı sorunu şimdi yok ama bu seferde şeyime çok baskı varmrb canım çok şükür bizde iyiz bebişlerimizlegece 2 3 günden beri gece uyuyamıyorum nefesim daralıyor kalbim çarpıyor resmen arkama yastıklarla destek yapıyorum kos koca yata sıgamıyorum ya önceden ne güzel rahat rahat uyuyordum fazla oturamaz oldum ben iyikide hazırlıklarımı bitirmişim yoksa şimdi o yaptım işlerin birini bile yapamazdım şimdi yani anlican bende senin gibiyim bacım
az kalmış sabret elbet sende göreceksin ama sana tavsiyem şu anda hazırlıklarını tamamlamaya bak 30 dan sonra çok zorlanırsınBenimde cok şükür 30lara az kaldi, görmekte nasip olur inşallah, böyle son günlerinde olanları görüp okumak cok hoşuma gidiyo, icim kıpır kıpır oluyo resmen, Allahım saglikla kovustursun bizi kuzularımıza inşallah:)
evet canım allah sabrını veriyor bir şekilde çok şükür onlar iyi olsunda anne zorluklara dayanıyorçok şükür az kaldı son zamanların tadını çıkarmak isterdim ama çok zorluyor beni valla çıkaramıyorum
canım benim 1-2 haftaya o nefes sorunun geçer bebekler aşağıya indikçe rahatlıyorsun bende yaşamıştım aynı sorunu şimdi yok ama bu seferde şeyime çok baskı varyani ya aşağıdan yada yukarıdan kurtuluş yok baskılara devammm
az kalmış sabret elbet sende göreceksin ama sana tavsiyem şu anda hazırlıklarını tamamlamaya bak 30 dan sonra çok zorlanırsın
meraba ikiz anneleri nasilsiniz nasil gidiyor ..... biz iyiz cok sukur biraz yorucu ama olsun onlara baktikca herseyi unutuyo insan biri kalkiyo diyeri yatiyo birini deystiriyorsun sonra sira diyerine geliyor emzirmede bazen mecbur ikisini birden emziriyorsun cunku dayanmiyorlar agliyorlar eee biz annelerde aglamalarina dayanamiyoruz .... zaman buldukca yazicam cadilardan biri uyandi
meraba ikiz anneleri nasilsiniz nasil gidiyor ..... biz iyiz cok sukur biraz yorucu ama olsun onlara baktikca herseyi unutuyo insan biri kalkiyo diyeri yatiyo birini deystiriyorsun sonra sira diyerine geliyor emzirmede bazen mecbur ikisini birden emziriyorsun cunku dayanmiyorlar agliyorlar eee biz annelerde aglamalarina dayanamiyoruz .... zaman buldukca yazicam cadilardan biri uyandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?