Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

canım onlar bizi hissediyorlar tabi biz agladımızda güldümüzde etkileniyorlar. örnek ;teyzemin gelini kız kardeşiyle kavga etmişler o gece canı sıkılmış çok aglamış kız sabahına doguma gitmiş bebek dogdunda iç çekip duruyormuş yani bebekler her şeyi hissedip etkileniyorlar canım onun için canınızı boş şeylere sıkmamaya çalışın

bebişlerinin iyi olduna sevindim canımbizde iyiz bebişlerimizle anneme gittim geldim bende ben yokken ugramamışınız buraya

bebişlerinin iyi olduna sevindim canımbizde iyiz bebişlerimizle anneme gittim geldim bende ben yokken ugramamışınız buraya

ben de erzurumdaydım işte 3 gün kaldık döndüm bebeklerin odasııyla uğraşıyorum yaaa daha dün paketler açıldı eşimle abisi heveslendiler kendimiz kuralım die, kayınbabamın mobilya mağazası var yıllardır o yüzden kurmayı iyi bilirler ona rağmen nasıl uğraştılar 5 saat sürdü en son beşiğin sallanan kısmı kaldı onu da bugun yapacaklar ama ev perişan olmuş resmen ama olsun değer valla öyle güzel oldu ki önünden geçtikce odaya girip seyretmekten kendimi alamıyorum

selamlarrrrrrrr

umarım hepiniz iyisinizdir kızlarrrr

bizde iyi sayılırız çok şükür bebişlerle ilgili sorunnumuz yok ama bende acayip kaşıntı varellerim ayaklarım özellikle felakettt gece uyku uyuyamıyorum
bide iştahım çok azaldı son bir haftadır hafiftende ağrılar sancılar başladı çok oturunca yada gezinince çoğalıyor
yani sizleride benim dönemlerimde aynı şikayetler bekliyor bilginizeeeeeee

allah yardımcımız olsun canım yaaa hazırlıklıyız zaten bunlara az kaldı senin de biraz daha dayan

mrb canım çok şükür bizde iyiz bebişlerimizlegece 2 3 günden beri gece uyuyamıyorum nefesim daralıyor kalbim çarpıyor resmen arkama yastıklarla destek yapıyorum kos koca yata sıgamıyorum ya önceden ne güzel rahat rahat uyuyordum fazla oturamaz oldum ben iyikide hazırlıklarımı bitirmişim yoksa şimdi o yaptım işlerin birini bile yapamazdım şimdiyani anlican bende senin gibiyim bacım

Benimde cok şükür 30lara az kaldi, görmekte nasip olur inşallah, böyle son günlerinde olanları görüp okumak cok hoşuma gidiyo, icim kıpır kıpır oluyo resmen, Allahım saglikla kovustursun bizi kuzularımıza inşallah:)

evet seninde 30lara gelmene az kaldı canım hepimiz hayırlısıyla alicaz kucamıza bebişlerimizi

allah yardımcımız olsun canım yaaa hazırlıklıyız zaten bunlara az kaldı senin de biraz daha dayan
evet canım allah sabrını veriyor bir şekilde çok şükür onlar iyi olsunda anne zorluklara dayanıyorçok şükür az kaldı son zamanların tadını çıkarmak isterdim ama çok zorluyor beni valla çıkaramıyorum
canım benim 1-2 haftaya o nefes sorunun geçer bebekler aşağıya indikçe rahatlıyorsun bende yaşamıştım aynı sorunu şimdi yok ama bu seferde şeyime çok baskı varyani ya aşağıdan yada yukarıdan kurtuluş yok baskılara devammm
az kalmış sabret elbet sende göreceksin ama sana tavsiyem şu anda hazırlıklarını tamamlamaya bak 30 dan sonra çok zorlanırsın

Dogurana kadar yaramazlık yapıcaklar bebişlerimiz geçenlerde yoruldumda sanki alttan çıkıcak gibi baskı yapıyorlardı oda fena oluyorgeçen görümcemin orada geldibaşıma bide kadılarla oturuyoz bizimkiler altan atıyorlar tepi onların yanında tutamıyorum şeyimide Ne kadar kötü oluyor yahayırlısıyla geçirseydik şu haftarı sen 2. 3 haftaya dogurup rahatlarsın az kaldı sana

Bu haftasonu cikicam inşallah canım alışverişe, büyük oglumdanda kalan cok şeyim var, ozaman tecrubesizlik bı de hevesten tabi bı dolu şey almıştım ya bı defa giydi ya da giyemedem küçulmustu herseyi, gelenlerde erkek oldugu için renk derdimizde yok, ondan rahat davrandım biraz ama zaman daralıyor haklısın... Ay cok heycanli, bak yine mutluluk doldu icime:)

Günaydın kızlar gece yarısı yüregimi hoplattı bu yaramaz oglanlar doguracam sandım kızıma süt yaptım yatama gidiyordum karnım bir gerildi sonrasına midemin ordan bir agrı sırtıma vurdu yata yattım ölece kala kaldım kolumu bile kıpırdatamıyordum gögsümün altına girdiler nefes alamıyorum resmen bekledim geçer diye geçmedi kaltık acile gittik orayagidene kadar biraz rahatladım dr anlattım karnımı eliyle bir muayene etti sonra utrasyona verdi bebekler iyiler bir sıkıntı yok dedi sancıda gözükmüyordedi biraz izledik normal herşeyin yalancı sancı bunlar artık normal bu haftadan sonra dedi daha dedim benböle olmamıştım doguracam sandım dedim dr güldü yok daha dediİnş bir daha öle olmaz ya ne kadar kötü oldum birde ben en ufak birşeyde hemen acile gitmem eşimde bilir huyumu o bile panikledi götür beni dayanamıyorum diyince kortu annemgilide gece aradım nolur nolmazdiye :18:gece annem bende kaldı evdeki işlerihallettik şimdi annemin oraya gidicem orda kalıcam artık arada eve gelirim yazarım size orada nette yok haftaya cuma tekrar kontrole gidecem ALLAH'tan birşey olmassa.kendinize bebişlerinize iyi bakın

geçmiş olsun dediğn gibi bi daha olmaz inş ben de çok korkuyorum heran öyle bişey olacak die çok panik biri değilimdir ama konu bebekler olunca insan sakin olamaz herhalde şu 7 haftayı da atlatsak da kurtulsak

meraba ikiz anneleri nasilsiniz nasil gidiyor ..... biz iyiz cok sukur biraz yorucu ama olsun onlara baktikca herseyi unutuyo insan biri kalkiyo diyeri yatiyo birini deystiriyorsun sonra sira diyerine geliyor emzirmede bazen mecbur ikisini birden emziriyorsun cunku dayanmiyorlar agliyorlar eee biz annelerde aglamalarina dayanamiyoruz .... zaman buldukca yazicam cadilardan biri uyandi

selam kızlar ben kıbrıstayım ve ailelerimizden uzaktayız son dönemlerimde ağırlaştığımda annemi çağırcam ama ne zaman çağırsam diye düşünüyorum doğum ocak sonuda olabilir doğuma yakın annem gelecek ama kasım gibide bir gelip gitsemi diyorum şimdilik iyiyim yemeğimi yapıyorum ev işlerinide eşimle yapıyoruz...tecrübelilerden tiyo alabilirsem sevinirim

yaa seni kaçırdığıma üzüldüm bebeklerin iyi olmasına çok sevindim allah yardım etsin hepimize :)))

merhaba arkadaşlar 40 mız bugun çıktı ..ya benım moralım bozuluyor annem yarın gıdıcek tek bakacagım
çok moralım bozuldu arkadaşlar
öyle böyle degıl bır telaş sardıkı benı korku endişe, nasıl bakacagım dıye
zaten nıye aglıo nıye gazı var derken kendımı yedım
ne bıleyım ıkızlerım var mutluyum mutsuzum tuaf hisler var
sadece bendemı varbu bılmıyorum
hiç gülmüyormusum eşim öyle dedı çok gergınsın dıyor ,farkında olmuyorum ama
hrkz öyle demeye başladı bana
evlatlarıma kurban olurum çok tatlılar allah herkezın evladını kendısıne bagışlasın
ne bıleyım yaa pskolojıkmı geçici durummu bılmıyorum
şimdide tüm vucudum kaşınıyor alerjı gıbı septi bırşey
doktora gıttım yarın kan ıdral sonucu bellı olcak
kaşınıyorum strestenmı
ya arkadaşlar bırının bana bu durumun geçıcı oldgunu söylesın lütfen :18:gögüslerımın üstü sivılce oldu kaşımaktan tuaf oldum yaa
çokmu gerıldım ben...

Cadicim, senden haber almak ne güzel, fırsat bulur bulmaz bebisleri anlat bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…