Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

Benimkiler sabahleyin gözümü açar açmaz oynuyorlar uyandık kahvaltı vakti anne diye Gece yatacam artık uykudan gözlerim kapanıyor bir geriliyorlar görsen sanki çıkacakmış gibi eşime dedim sakinleştir ogullarını uyuyacam benSevdi konuştu falan hadi oglum geç oldu sizde uyuyun artık dedi de sakinleştilerde uyudum bende

Kızlar çok heyecanlım yengem dogum yapıcak akşam tansiyonu çıkmış bir kaç kere sabahleyin doktora gitmişler normal dogum olucaktı arada sancısı falan oluyordu tahliller falan yapılmış sezeryanle alalım bekletmeyelim demiş dr. akşam üstü girecek amaliyata yenim gelicek kucamıza hayırlısıylaay sanki ben amaliyata girecekmiş gibi heyecan yapıyorum:18::18:Bir yandanda çok duygusallaştım dedemin adını koyacaklar hayatta olsaydıda görseydi bugünü keşke çok istiyordu görmeyi geçen sene şubatta vefat etti

selam kızlar benım pazartesı kontrolum vardı bebkler 1500 gram olmuslar sızce ıyımı 31. hafta görünüyodu ultrasyonda..sızlere sorum olucak 2 gündür karnımda sertlesmeşler oluyor sankı ıkısı bıaraya toplanıyor gbı bıde karnımın altı agrıyor sızce normalmı endıselenmelımıyım daha pazartesı doktordaydım nst de sorun görünmedı cok korkuyorum daha cok küçükler

slm bende ıkız bebeklerımı beklıyorm ve cok yenı 4.haftamızdayız tahmınen ve bebıslerım erken gelmezlerse nısan sonu gıbı bebeklerımle bulusucaz ınsallah cok heycanlıyım ve ılk gebelıgım hıc bısey bılmıyorm ne dogru ne yanlıs hergun bılgısayar karsısında arastırıyorum ve busıteden yenı haberım oldu ve sızınle hemen hemen ayını zamanlardayız sanırm suanda gebelıgm cok ıyı gıdıyo sureklı uyku halındeyım ve cok ıstahım acıldı bıde bısey sormak ıstıyorm ıkız gebelıklerde beslenmek kılo alımı nasıl cok kıla almak bebekler ıcın zararlı olabılırmı ben sımdıden bebeklerımın odası arabası ıcın cok arstırıyorm bence bebek arabası ıcın ıkılıler daha ıyı cunku herzaman ysnımızda bırı olmayabılır onun ıcın tek araba daha kullaslı olmazmı ve hayırlısıyla bebıslerımızı kucagıca almak nasp etsın

Meryemcim gözünüz aydın, saglikla kavuşun, Allah anali babali büyütsün:) vaktiyle darısı hepimizin basına inşallah...basınız sagolsun ayrıca, adıyla yasasın güzel bebisiniz:)

Hosgeldin canım, aklına gelen her türlü soruya canlı canlı cevap alabileceğin en dogru yerdesin...hayırlı ve sağlıklı hamilelikler dilerim:)

aramıza hoşgeldin cnm. daha yolun başındasın ne heyecanlar bekliyor seni şimdiden kafanı bulandırma istirahatine bak sen. kilo almamaya çalış fazla kilo zararlı daha sonra zorlanırsın yeme içme düzeni kurmaya çalış. çay kahve asitlilerden, hamurişi, tuzlu yiyeceklerden uzak dur. bol bol meyve yemeye çalış. burada geçmiş yazılara bakarakta senin haftalarında yaşanılanları takip edebilirsin. her haftası her anı ayrı bir heyecan.

tatlım benimkiler daha küçük olduğu için hiçbir hareket hissetmiyorum ama biliyorum onlar beni hissediyor, geçen gün rüyamda korkuttular beni, bi uyandım karnımın iki tarafında acayip hızlı atan farklı ritimlerde iki kalp var, kıyamam onlarda hissetmiş benim hissettiklerimi, belki bazılarına saçma gelebilir ama eğitim de anne karnında başlar bence

benimkiler bir gün çok hareketli bir gün yavaş hareket ediyor hareket etmeyince korkuyorum kiloma bakıyorum hep aynı dr kontrolu pazartesi 2 haftada bir gitmem gerekiyor o iki hafta bir yıl gibi geliyor bide az yiyorum zorlayınca midem bulanıyo. ne zaman geçer bu paranoyaklık

selamlarrrrrrrr
nasılsınız kızlarr biz iyiyiz çok şükür bebişlerde iyi ama çok fena kaşınıyorummmmm
alerji başladı bende karnım ellrim ayaklarım felaket kabardı

Ancak Dogurunca gecer canım:) ozaman da yeni paranoyakliklar basliyo gerçi, geçmez yani, alış buna... annelik demek paranoyaklik demek zaten, esim benimle hep ne kadar geniş hayal gücün varmış senin diye dalga geçiyo. Bu benim ikinci hamileliğim sanki daha önce aynı seyleri yasamamısim gibi uç kere acile gittik (ikisi gece yarısı, biri öğleden sonra, adamcagizi apar topar isten getirttim) ben bunların hareketlerini net hissetmiyorum diye. Karnindayken ayri dert dogunca ayri dert...mesela bak simdi bayramin ilk gunü sabah bı baktım büyük oglum hatur hutur kasiniyo, böyle 2-3 cm uzunluğunda kabarık çizgiler var kasinan yerlerde, alerji desem yuvarlak olur bu ne böyle diye korktum ben (bu arada soz konusu kendim ya da baskası oldumu benden soğuk kanlisi yoktur, ama soz konusu cocuklar oldu mu film kopuyo bende) neyse esimi çağırdım, cocuğun icine parazitler girmiş derisinin altında geziyor dedim! uyku sersemi adamin bana nasil baktığını anlatamam:) yani resmen o an bana olan duygularini anlatacak kelime bulamadi:) dedim o bi ayilsin ben dr'umuzu aryim ama da Bayram sebebiyle yurt dısında, saat farkına ragmen aradım kadıncağızı sabahın köründe, tabi teşhisim üzerine oda bı afalladi, alerjidir o, burası Çin ya da hindistan mı siz ona zyrtec verin gecer dedi, kapadı. Tarifimden anlamadi o kabarikliklari deyip resimleri cekip yolladim kendisine, tek kelimelik cevapla dondü "alerji". neyse öyleydi böyleydi derken ben esimi acile gitmeye ikna ettim, beni goturmedi! kapıdan çıkarken bı de "bebeklerin hareketini hissediyo musun, geçerken seni de bırakalım istersen" diye laf da soktu ama cok da ciddiye almadım açıkcası:) neyse hastanede de alerji demişler ve zyrtec vermişler, gecti:) esime diyorum bak her vakada sayemde bisey daha öğreniyoruz; 1.alerjiler sadece yuvarlak olmaz, 2.Hindistan ya da cine gidersek derimizin altına parazitler kacabilir, 3.dr'umuzla uzaktan fotografla bile irtibat kurulabiliyor. O da Allah seni basımızdan eksik etmesin, balarız biz sensiz diyor:)

Uzun lafın kısası, nekadar takma, bende de var, gecer desekte aziyla coguyla bu anneliğin yan etkisi:)

selamlarrrrrrrr
nasılsınız kızlarr biz iyiyiz çok şükür bebişlerde iyi ama çok fena kaşınıyorummmmm

Hamileliğin sonlarına doğru olabiliyormuş, bende daha önce olmamisti tam bı bilgim yok ama bence dr'una haber ver, bişeyin belirtisi falan olabilir...

Günaydın güzel ikiz anneleri ve anne adayları,
Malumunuz hastayım largopen kullanıyorum hoş bu gün yarın biter oda ama bu sabah burun akıntım sarı olarak uyandım yani iltihabı atıyorum inşAllah artık yoruldum bu gün 5 gündür hastayım kendine nazar değdirdin diyorlar ben çok inanmam öyle şeylere ama geçen hafta nazar boncuğumu takmamıştım sütyenmie :O) ondan diyenler bile var tövbe tövbeee....
bebeklerim anne karnında antibiyotik lede tanıştılar bir arkadaşım var ofiste onunda 3 yaşında bir oğlu var o da rahatsızlanmış doktoru kesinlikle ilaç vermemiş ve bebeği bronşit olarak doğmuş bana sakın moralini bozma ve vicdan azabı çekme diyor daha doğumlarına var atla atlatırlar zaten plasentaya çok az antibiyotik geçermiş diyorlar...

merhaba kızlar herkese. ben de 32. haftaya girdim bugün itibariyle artık. hareketlerimin ağırlaştığını hissediyorum yatarken kalkarken zorlanıyorum bebekler henüz yukarıda olduklarından sanırım uykuya dalarken çok zorlanıyorum yatağa girdikten sonra 1-2 saati buluyor uykuya dalmam. kızımla oğlum arasında 400 gr civarında bir fark var kızım daha küçük oğlum birkaç hafta ileriden kızım da 3-4 gün geriden geliyor haftalarına göre :S en azından 2 kiloyu geçseler doğuma kadar umarım geçerler

karındaki gerilmeler bende de çok oluyor karşılıklı geriyorlar alttan üstten cücüklerim

selamlarrrrrrrr

bende de 28. haftada başlamıştı kaşıntılar bir ara hiç uyuyamıyordum kaşınmaktan. şimdilerde yok denilecek kadar azaldı ama tam anlamıyla geçmedi benim de kollarım kaşınıyor sadece.

doktorunla konuş her ihtimale karşı ben gebelik kolestazından korkmuştum ama doktor ısrarla kolestaz değildir dedi kan tahlili falan da yapmadı kaşıntılarım da 2 hafta sonra falan geçmişti.

selam kızlar kontrole gitmiştim geldim bebişlerim çok iyi bomba gibiler biri 1215 biri 1385 gr yaklaşık olarak tabiki doktor herşey çok iyi gidiyor dedi hazırlıklara tam gaz devammmmmm
sizler nasılsınız bakalım

selamlarrrrrrrr

ben kizima hamileyken kasinti cok vardi gobegim goguslerim asiri derecedeydi hatta ben sac fircasini alir kasirdim bi tatli kasinirdi sanki uyuz olmusum gibi doktorum bana ilac vermisti kasinti icin ama pek faydasini gormedim sende doktoruna soyle mutlaka

Meryemcim gözünüz aydın, saglikla kavuşun, Allah anali babali büyütsün:) vaktiyle darısı hepimizin basına inşallah...basınız sagolsun ayrıca, adıyla yasasın güzel bebisiniz:)

saol canım amin. ayy küçücük birşey ya elleri ayakları dudakları 2,800 gram dogdu bizimkiler de ondan küçük olacak kucama almaktan kortum önce sonra 1 2 defa aldım alıştım bizede az kaldı artık hayırlısıyla kucamaıza alırız inş bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…