- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
günaydın tatlımbende her sabah uyandığımda karnımı tıktıklayıp bebişlerim uyanın sabah oldu günaydın... diyorum eşim gülüyor, şimdiden akşamı sabahı öğrensinler ki dünyaya geldiklerinde akşam uyunup sabah uyanılacağnı öğrensinler diyorum, bilmiyorum tabi ne kadar işe yarar
Kızlar çok heyecanlımyengem dogum yapıcak akşam tansiyonu çıkmış bir kaç kere sabahleyin doktora gitmişler normal dogum olucaktı arada sancısı falan oluyordu tahliller falan yapılmış sezeryanle alalım bekletmeyelim demiş dr. akşam üstü girecek amaliyata yenim gelicek kucamıza hayırlısıyla ay sanki ben amaliyata girecekmiş gibi heyecan yapıyorum:18::18:Bir yandanda çok duygusallaştım dedemin adını koyacaklar hayatta olsaydıda görseydi bugünü keşke çok istiyordu görmeyi geçen sene şubatta vefat etti
slm bende ıkız bebeklerımı beklıyorm ve cok yenı 4.haftamızdayız tahmınen ve bebıslerım erken gelmezlerse nısan sonu gıbı bebeklerımle bulusucaz ınsallah cok heycanlıyım ve ılk gebelıgım hıc bısey bılmıyorm ne dogru ne yanlıs hergun bılgısayar karsısında arastırıyorum ve busıteden yenı haberım oldu ve sızınle hemen hemen ayını zamanlardayız sanırm suanda gebelıgm cok ıyı gıdıyo sureklı uyku halındeyım ve cok ıstahım acıldı bıde bısey sormak ıstıyorm ıkız gebelıklerde beslenmek kılo alımı nasıl cok kıla almak bebekler ıcın zararlı olabılırmı ben sımdıden bebeklerımın odası arabası ıcın cok arstırıyorm bence bebek arabası ıcın ıkılıler daha ıyı cunku herzaman ysnımızda bırı olmayabılır onun ıcın tek araba daha kullaslı olmazmı ve hayırlısıyla bebıslerımızı kucagıca almak nasp etsın
slm bende ıkız bebeklerımı beklıyorm ve cok yenı 4.haftamızdayız tahmınen ve bebıslerım erken gelmezlerse nısan sonu gıbı bebeklerımle bulusucaz ınsallah cok heycanlıyım ve ılk gebelıgım hıc bısey bılmıyorm ne dogru ne yanlıs hergun bılgısayar karsısında arastırıyorum ve busıteden yenı haberım oldu ve sızınle hemen hemen ayını zamanlardayız sanırm suanda gebelıgm cok ıyı gıdıyo sureklı uyku halındeyım ve cok ıstahım acıldı bıde bısey sormak ıstıyorm ıkız gebelıklerde beslenmek kılo alımı nasıl cok kıla almak bebekler ıcın zararlı olabılırmı ben sımdıden bebeklerımın odası arabası ıcın cok arstırıyorm bence bebek arabası ıcın ıkılıler daha ıyı cunku herzaman ysnımızda bırı olmayabılır onun ıcın tek araba daha kullaslı olmazmı ve hayırlısıyla bebıslerımızı kucagıca almak nasp etsın
Benimkiler sabahleyin gözümü açar açmaz oynuyorlar uyandık kahvaltı vakti anne diyeGece yatacam artık uykudan gözlerim kapanıyor bir geriliyorlar görsen sanki çıkacakmış gibi eşime dedim sakinleştir ogullarını uyuyacam ben Sevdi konuştu falan hadi oglum geç oldu sizde uyuyun artık dedi de sakinleştilerde uyudum bende
benimkiler bir gün çok hareketli bir gün yavaş hareket ediyor hareket etmeyince korkuyorum kiloma bakıyorum hep aynı dr kontrolu pazartesi 2 haftada bir gitmem gerekiyor o iki hafta bir yıl gibi geliyor bide az yiyorum zorlayınca midem bulanıyo. ne zaman geçer bu paranoyaklık
selamlarrrrrrrr
nasılsınız kızlarr biz iyiyiz çok şükür bebişlerde iyi ama çok fena kaşınıyorummmmm
alerji başladı bende karnım ellrim ayaklarım felaket kabardı
selamlarrrrrrrr
nasılsınız kızlarr biz iyiyiz çok şükür bebişlerde iyi ama çok fena kaşınıyorummmmm
selamlarrrrrrrr
Meryemcim gözünüz aydın, saglikla kavuşun, Allah anali babali büyütsün:) vaktiyle darısı hepimizin basına inşallah...basınız sagolsun ayrıca, adıyla yasasın güzel bebisiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?