- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
- #1.141
Ay ne diyim bilemedim, Allah yardımcın olsun, sabır ve güç versin canım...ama kendini suçlama sakin zorlanmanda bunları dile getirmende gayet normal, insanı...
ikiz gebelıktekı arkadaşlarım ikiz bebeklerıne tek bakacak olanlara duyurulur :) çookk zorr bakımı :)
şimdi ikiz bebeklerıne benım gıbı tek bakan varmı ? varsada ikisi birden aglayınca ne yapıyorsunuz?
valla ıkısınınde gazı bır tutuyorkime yatışecegımı anlayamıyorum
ikiz annelıgı çok güzel ama çokta yorucu mesala
benım bırı kız bırı oğlum allah herkzın bebegine kendısıne bagışlasın
2 aylık olduk öyle böyle geçtı 40mız falan derken
2 ay deyıp geçmeyın onu dogduktan sonra anlıyoruz
ıkısı bırden aglayınca birini alıyorsun kucagına digerı sana bakıyor aglayarak :;(
işte ozaman kahroluyorum..
birini emzırıken dıgerı acıkıyor bekleyemıyor sırasını ozaman kahroluyorsun ..
biri uyurken tam dınleneceken dıgerı uyanıyor.
bırını yedırırken dıgerı altı pislendı dıye aglıyor
hele birde eşin sabah gıdıp akşam 11 de gelıyorsa
yarımdı şart .benım annem uzakta kayınvalıdemde
valla bazen onalrla bıle beraber aglyırum ne yalan söylıyeyım
güzel yerlerıde var en azından ıkısınıde rabbım bana vermıs saglıklı sekılde
sabredıyorum sabırla büyütmeyı nasıp etsın rabbım
ama başaracagım buyutecem onalrı
çok ksuuyorlar benımkıler süreklı üst degıştırıyorum
ıkı bebek süreklı yıkanıyor kıyafetlerı ütülerı tüm kıyafetler ütülenmelı
öyle işte <:) bugun bıraz gerıldımde anlatacak sadece sizlerım var..
anneme desem bakıyorsun kendın der .nereye kadar durayım dıyor yanında haklı
kayınvalıdemde aynı 40 çıkana kadar durdular işte onlarda nereye kadar..
saolsun eşim çok yardımcı oluyor oda olmassa kafayı yerdım
korkuttum sizide tek bakacak annelere :)
yada ben acemı onlar acemı dıye zorluk çekıyoruz
geçecek bu gunler bılyıroum
....... böyle düşündügüm için kendımede kızıyorum sankı evltalarımı suçalamıs gıbı hıssedıyorum
sonra kendıme kızıyorum ne kötu bırıyım dıye
ne bıleyım böyle işte
evet canim senin yazdiklarina hepsine katiliyorum .... ben ilk gunden beri yalniz bakiyorum esim isten gelince yardim ediyor ... dun 40 mis cikti yalniz bakmak cok zor bazen vakit bulupta yemek bile yiyemiyorum cok yaramaz benim kizlar karin arilari cok var kusuyorlar hele gece iki uc saat ukulaniz bazen ALLAH hepimize yardim etsin .... canim sen mama veriyormusun ben 10 gunden beri once emziriyorum sonra yetmese mama takviyesi yapiyorum ...........
ikiz gebelıktekı arkadaşlarım ikiz bebeklerıne tek bakacak olanlara duyurulur :) çookk zorr bakımı :)
şimdi ikiz bebeklerıne benım gıbı tek bakan varmı ? varsada ikisi birden aglayınca ne yapıyorsunuz?
valla ıkısınınde gazı bır tutuyorkime yatışecegımı anlayamıyorum
ikiz annelıgı çok güzel ama çokta yorucu mesala
benım bırı kız bırı oğlum allah herkzın bebegine kendısıne bagışlasın
2 aylık olduk öyle böyle geçtı 40mız falan derken
2 ay deyıp geçmeyın onu dogduktan sonra anlıyoruz
ıkısı bırden aglayınca birini alıyorsun kucagına digerı sana bakıyor aglayarak :;(
işte ozaman kahroluyorum..
birini emzırıken dıgerı acıkıyor bekleyemıyor sırasını ozaman kahroluyorsun ..
biri uyurken tam dınleneceken dıgerı uyanıyor.
bırını yedırırken dıgerı altı pislendı dıye aglıyor
hele birde eşin sabah gıdıp akşam 11 de gelıyorsa
yarımdı şart .benım annem uzakta kayınvalıdemde
valla bazen onalrla bıle beraber aglyırum ne yalan söylıyeyım
güzel yerlerıde var en azından ıkısınıde rabbım bana vermıs saglıklı sekılde
sabredıyorum sabırla büyütmeyı nasıp etsın rabbım
ama başaracagım buyutecem onalrı
çok ksuuyorlar benımkıler süreklı üst degıştırıyorum
ıkı bebek süreklı yıkanıyor kıyafetlerı ütülerı tüm kıyafetler ütülenmelı
öyle işte <:) bugun bıraz gerıldımde anlatacak sadece sizlerım var..
anneme desem bakıyorsun kendın der .nereye kadar durayım dıyor yanında haklı
kayınvalıdemde aynı 40 çıkana kadar durdular işte onlarda nereye kadar..
saolsun eşim çok yardımcı oluyor oda olmassa kafayı yerdım
korkuttum sizide tek bakacak annelere :)
yada ben acemı onlar acemı dıye zorluk çekıyoruz
geçecek bu gunler bılyıroum
....... böyle düşündügüm için kendımede kızıyorum sankı evltalarımı suçalamıs gıbı hıssedıyorum
sonra kendıme kızıyorum ne kötu bırıyım dıye
ne bıleyım böyle işte
bende en çok kendı anneme güvenıyorum ama yarım saatlık yol var aramızda her zamanda gelemıyorcanım allah yardımcın olsun gerçekten tek başına bakmak zor olmalı ama rabbim gayretini veriyordur..benim annem ve kayınvalidemde burda ama ben en çok anneme güveniyorum sık sık gelir artık yardıma kız kardeşimde oda ev işldrimi falan yapar..bu arada aynı anda ağlamaları gerçekten sıkıntı ama olsun yaaaa onlar iyi olsunlarda
sanırım sende tek bakıyorsun ...senınkıler ne kadarlık tekmı bakıyorsun send e??
bende en çok kendı anneme güvenıyorum ama yarım saatlık yol var aramızda her zamanda gelemıyor
kendı evı var sonuçta
sen şanslısın valla kardeşın ev işlerı annen yakında kıymeını bıl
vallaha..senınkıler kaç aylık canım
ay ya çok imrendim şimdi, Rabbim bizede göstersin o günleri inşallah, ben acaba 37. hafta gelecek mi diye gün sayıyorum valla:97:merhaba arkadaşlar :) bir kaç gunluk annem geldı gitti çokta ıyı oldu vallaben bebeklerım uyusun dıye saf saf başlarında beklıyordum
çok panık atagım yaa yada öyle oldum ...annem geldı kuralımı bozdu megersem besle, gazını al
ve yatagına bırak kendı kendıne yoruluyorlar uyuyorlar bazende popolarına ufak ufak vuruyorsun küt gidiyorlarşimdilık ıyı
gece uyanık oglum benım ne çekerdık sabah 5 e kadar uyusun dıye beklıyorduk
annem gelınce degıştı kendılıgınden veletler banamı naz yapıyorlar anlamadım
neyse öyle böyle ögrenıyoruz işte. artık suda vermeye başladım içiyolar valla 1 buçuk aylıklar
benımkıler daha düne kadar 40mız çıkarmı yaa dedıgım gnu hatırladımda :) büyümelerıde hoşuma gıdıyor
bugun banyo ettıler şuan delıksız uyumaktalar :)
şimdilık bukadar yıne yazarım :) arkaşdalr
tatlım dualarımız seninle, inşallah geçici kasılmalardır, kendini strese sokma, daha kötü olur, iyi düşün iyi olsun inşallahkızlarr doktor bir gün yatış verdi bana kasılmalarım varmış nst de görünen tedbir amaçlı bir gün gözlem altında tutalım dedi çok dua edin lütfen birkaç hafta daha dayansınlar
Kızlar yatıyorum hala yarın sonuclarıma göre bakacak doktorum dua edin lütfen
merhaba arkadaşlar. ben de 3 ay 3 haftalık oğullarıma yalnız bakıyorum. bir aydan beri böyle. ikisi birlikte ağlarsa birini ayağıma alıyorum diğerini emziriyorum. ama genelde bu durumun oluşmaması için aç olmalarını beklemeden sürekli emziriyorum. sütüm o şekilde yetiyor. mamaya gerek kalmıyor.3,5 aylıktan sonra yavaş yavaş düzene giriyor arkadaşlar. ilk 3 ay sabredin. sonrasında hep koşuşturmaca olsa da ağlamalar bitiyor.
merhaba arkadaşlar. ben de 3 ay 3 haftalık oğullarıma yalnız bakıyorum. bir aydan beri böyle. ikisi birlikte ağlarsa birini ayağıma alıyorum diğerini emziriyorum. ama genelde bu durumun oluşmaması için aç olmalarını beklemeden sürekli emziriyorum. sütüm o şekilde yetiyor. mamaya gerek kalmıyor.3,5 aylıktan sonra yavaş yavaş düzene giriyor arkadaşlar. ilk 3 ay sabredin. sonrasında hep koşuşturmaca olsa da ağlamalar bitiyor.
ayyyy maşşallah sütün yarıyor hemde yetiyordarısı başımıza canım
bence rurmuzunu süper anne olarak değiştirmelisintek başına ikizlere bakmak büyük meziyet. biz k.validemle bakıyoruz ama kendimizden geçiyoruz resman. iki kızım var benim, biri çok gazlı diğeri fena değil. çok zor ama çok güzel..
inş. canım Allah hepimize bol bol süt versin de bebişlerimiz de nasibini alsın. sütü artırmak için o kadaaar çok şey yapıyorum ki hiç yemediğim şeyleri bi dolu yiyorum süt olsun diye.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?