İkiz Annelere Soru: İlk Hareketleri Ne Zaman Fark Ettiniz?

blueistanbul

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
453
332
18
Merhaba anneler,

İlk ikiz gebeliğim ve çok merak ediyorum: Siz ikiz bebeklerinizin ilk hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz?

Tekil gebeliklere göre daha erken hissedildiğini duydum ama emin olamıyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. 🙏💕

Merhaba anneler,

İlk ikiz gebeliğim ve çok merak ediyorum: Siz ikiz bebeklerinizin ilk hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz?

Tekil gebeliklere göre daha erken hissedildiğini duydum ama emin olamıyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. 🙏💕
16. haftadayım ben hala hissetmedim ve gerçekten yanıtları ben de merak ediyorum :) tekil gebelerle aynı anda hissedeceğimizi söyledi doktorum, hissettirecek güce 18. haftadan sonra ulaşacaklar dedi ama umarım bu mesajı yazdıktan sonra bile hissetmeye başlarım :)

16. haftadayım ben hala hissetmedim ve gerçekten yanıtları ben de merak ediyorum :) tekil gebelerle aynı anda hissedeceğimizi söyledi doktorum, hissettirecek güce 18. haftadan sonra ulaşacaklar dedi ama umarım bu mesajı yazdıktan sonra bile hissetmeye başlarım :)
Bugün kontrole gittim ikiside iyi maşşallah ölçüleri 15+5 ile 16 hafta ile uyumlu ama hiç birsy hissetmiyorum 😃😃 sizin en son adet tarihiniz neydi

Kimse de yazmiyor
Diğer konular 20k yorum almış
Lütfen tecrübeli gebeler bize yardımcı olsun
1757964095212.webp
1757964095268.webp

Eklentiler

• 1757964095318.webp
    1757964095318.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 8
Tekli gebeliklerde bahsedilen balık gibi kayma değilde ben 16. Haftada daha çok karnımda kas seğirmesi gibi hissetmeye başladım. İlk başlarda anlamlandıramamıştım ama sonraki haftalar bu his daha da belirginleşti ve hareket olduğunu anladım 😇🥰

Çok ritmik şeyleri bebişler bu kadar düzenli hareket edemez sanırım diyip bağırsak hareketine yoruyorum ben 🙈🙈😂
Evet orası öyle ilk hissetmeye başlandığında bağırsak hareketiyle karıştırılabiliyor. Ama hissettiğinde de anlıyorsun onun bağırsak olmadığını daha farklı birşey kayıyor gibi oluyor. İleriki haftalarda düzenli oluyor hatta dokunduğunda tepki veriyorlar falan süper bir şey. İkiz olduğu içinde her birinin hareketini ayrı ayrı hissediyordum ben

Back
X