arkadasım benım 10.gün degerım 116 12.gün değerım 516 çıkmıştı ve suan ıkızlere hamıleyım allah nasıp ederse
100'ün altında değer çıkınca tekiz olarak nitelendiriliyor diye biliyorum
canım öncelikle hayırlı hamilelikler dilerim, benim ilk değerim düşük çıkmıştı 3 gün sanra üçe katlamıştı fakat gelişmedi kaybettim seninde öyle olmuştu ilki galiba zaten doktorumuzda aynı,eltiminde 11. günü 195 di değeri ve şimdi ikizlerine hamile bence seninde ikizdir canım hayırlı olsun.
kaçıncı gün değeri peki benim 9.gün değerim 84tü 11.gün 189.9 du
canım benimde 12.gün değerim 354 ve 2 tane kese gördük geçen hafta ama ben hala emin olamıyorum şimdi pazartesi günü kalp atıişlarını duycaz o zaman tam emin olcaz herhalde ...seninde 12.gün ikiye katlanıcağına göre bence seninde öyle olabilir ama diğer arkadaşında dediği gibi değişebiliyor 100 çıkanlarda ikiz olmuş 300 çıkanlarda tek olabiliyormuş ...boşveeer sen şimdi bunları düşünme biz hamileliğimizin tadınını çıkaralım ...kendine iyi bak..
canım oferta.....hayırlı ols canım ....tadını çıkar ve çok heyecan yapma zor bılıyorum ama o zaman gunler hıç geçmıyo...............rabbım guzellıkler versın tek veya çıft yetrkı kucağına al hayırlsıyla...........kendıne ıyı bak ıyı beslen ......keselerı görunce o duygu çokk guzellllll anlıcan zaten canım dua ile kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?