İkiz Anneleri Geyik Paneli

arkadaşım bu şu demek iki ayrı kesede iki ayrı bebek var ama tek bir plesentadan besleniyolar bunun kötü tarafı biri daha çok beslenecek diğeri ona göre zayıf kalacak demek onun dışında çok kötü bi yanı yok merak edip üüzlme zaten devamlı dr takibnde geçirdiğimiz için gebeliğimiiz bi sorun oluştumu dr bunu muhakkak anlar bizim bebekelrde çift plesenta olmasına rağmen yine biri zayıf kalıyodu hatta bir bebek tam haftasına uyumlu giderken diğer bebeğin 1-2 hafta geriden geliştiği bile oluyo sonra diğer bebeğe yetişiyor ama

Selam Hanimlar:) uzun bir sureden sonra merhaba...!

Ikiz kizlarim 16 aylik oldular ve cok kavga ediyorlar..ikizleriniz anlasabiliyormu?

tavsiyelerinizi bekliyorum:)

bu sayfayı çokkkkkk özlüyorummmmmm

ben hergün bakıyorum buraya,yazan var mı diye..facede güzel ama buranın sohbetleride bir başkaydı..bende özlemiyorum desem yalan olur..buranın tek dez avantajı yazdıklarımızı herkes görüyor ama yinede paylaştıklarımız çok güzeldi.

Son düzenleme:
canım faceden bana adını gönder canan çer benim adımm

off hamileliğimizden beri ne muhabbetler döndü yaaaa kavgalarımız bile oldu yani burdaa

Mesela ben baslayım benım kocıs umreye gıttı gelen gıden derken gelmesıyle tekrar gelen gıden baya yogundum nete ugrayamıyordum hatta face den bIle sílİnmísım.sımdı rahatladık bíraz ama ramazan telası basladı Bende bóyle Íste

ceyselcim allah kolaylık versin sana bilirim o misafir trafiğini allah kabul etsin bu arada

ay bende bunların hızına yetişemez oldum yaa bi bakmışın orayı dağıtmış bi bakmışsın oranın tepesine çıkmışş iştahımız iyice gitti sıcaklarla sudan çıkmıyoruz günde 3 4 kere banyo küvete yada leğene su doldurup içine sokuyorum mümkün değil çıkmak istemiyolar ay bende bi boncuk işine başladım çok güzel yaa tabi çocuklarla çok yavaşım anca geceleri uyuttuktan sonra yapıyorum bic lazer epilasyona başladım koldtuk altıma başlamıştım1 seansta bile çok güzel sonuç aldım bu gün genital bölgemede başladım kurrulucam işallah kıllardannn

işre kısaca bendende böyle hayatımm

Aynen bızım. Cadılarda oyle ısılık bıle oldular sureklı hava alsınlar dıye parktayız ama oda yetmıyor .ohhh epılasyon ıcınde en ıyısını yapmısın bu sıcaklarda kıllarla ugrasmak ta bunaltıyor sekerım

ceysel merhaba hoşgeldin face de adın neydi ben seni göremedim eşin için Allah kabul etsin ramazan telaşı var demişsin valla bizde öyle bi durum yok sadce ben oruç tutuyorum inşallah büyüyünce kızlarım da tutar da arkadaş olur bu sıcaklarda ne durumda olucaz düşünemiyorum ben emziriyırum acaba bi sakıncası olur mu bilmiyorum

canan canım epilasyon çok iyi bi fikir ilk fırsatta ben de istiyorum gidiceğim zaman senden adını alırım çok uygun yerlerde var artık esakiden daha pahalıydı iyi oldu valla erkeklerin işi ne kolay geçen denize giittik eşim akşamdan söylyo bana kendi rahat tabi bi şortunu giyip gider

canım burcu ben girmeyince baya bir süre sanırım face den silmiş az önce tekrar istek gönderdim.Valla geçen sene ben emziriyordum m ama orucumu tuttum çünkü hamileyken hiç tutamamıştım borç olmasın diye tuttum ama zorlanmadım.Ama bu sene yeni evim çok sıcak bende çocuklarda bayılacak durumdayız nasıl yapacaz bilmiyorum ama Allah yardım hepimize niyet önemli:)
kızlar ben bioder kullanıyorum çok düzenli olmasa da ama etkisini gördüm diyebilirim.üfffff nedir bu kadınların çektikleri

iştee geldimmmmm burdayım....ben buradan daha fazla keyif alıyorum ama kimse yok diyede yazmadım çoğunluğa ayak uydurmak adına :)

bu sene fena sıcak var ama umudum biraz serinlik gelmesi neyseki benim hamileliğim denk gelmedi ramazandan sonra kaldım yada o aydı sanırım ilk doğduklarından borcum var yani

birsen hoşgeldin canım kanbersiz düğün olmaz

evet olmaz ama gelende yok be anacığımm baksana....bende adet olacağım buhrandayım çok sıcak evde yapışş yapışızz klimayı açıyoruz yani rutin gidiyosssssss değişik bi terane yokk

ay vallahi erkekler çok rahat yaaa kıl derdi yok ne güzell vallahi ben koltuk altıma 1 seans gittim 2 aydır kıl yok tertemiz ama kadın 3 seans devam et bırakma dedi 2 seansıda yaptırdım bikini bölgemede başladımm işallah kurtulacam evet fiyatlar ilk çıkma zamanına göre epey uygun ikisine 80 verdim ben ama paket yapmışlar paketler çok daha uyguna geliyoo

bende kullandım bioder ama çok düzensiz kullandım düzenli kullanımda gerçekten etkili ama

iştee geldimmmmm burdayım....ben buradan daha fazla keyif alıyorum ama kimse yok diyede yazmadım çoğunluğa ayak uydurmak adına :)

sorma buranın keyfini iç bi yer vermiyo vallaha

evet olmaz ama gelende yok be anacığımm baksana....bende adet olacağım buhrandayım çok sıcak evde yapışş yapışızz klimayı açıyoruz yani rutin gidiyosssssss değişik bi terane yokk

ayyy ben oldum sabahhh sendne öne geçtim ben kötü haber tatildede regliyim bugün ayın 20 si önümüzdeki aya 3 gün öne gelirse 17 sinde adetim off yaaa

cezmide klima almak istiyoo ama benden onay çıkmıyooo

günaydınlar....valla canancığım sen erken olmuşsun cnm .....neden bu kadar atmış ....ben haftaya olacağım kuzum şimdi sebdromundayım yani......haftaya olacağım inş...bizde aksam yemek yedik..yeni evli kaynımlar aradı bizde yemeğe geliyoruz diye..
dedim..glein biz bitirmiştik ama ..fırında tavuk yapmıştım tabiisi bitti onlara hemen patates kızarttım çay demeleidm..menemen yaptım yediler...araba almışlar...bize denize gidelim dedi...pazar günü kilyosa gideceğiz..şimdide annem aradı dayım ameliyat oldu..onu ziyarete gidelim dedi...tmm dedim..şimdi kalıp yemeği ocağa atıp bir iki evi toplayıp hazırlanacağım....herkesi öptümmmmmmmmm

canancım valla fiyat çok iyi ben daha pahalı diye düşünmüştüm öyleydi iyice ucuzladı demek ki adet,n için de adet geciktirici alsana tatilin kötü olur ben öyle yapıyodum

birsen ilk oturmaya mı çağırıyor eltin şimdi ay yeni evliler ne heyacan yapar döktürür şimdi size tabi biliyosa belki onların tadları farklıdır

eve çağırmamış kız birsene gelmişlerrr haftasonuda kilyosa denize gidelim demişler gelinleir kızgızdı sanırım pek becerikli bi hatun değil birsen öğretecek ona yemek yapmayı :))) evet ilk çıktığında çok pahalıydı şimdi daha uuzz

ay bende temizlik yaptım bu gün yatakodasında nerdeyse herşeyi kaldırdım eşimlede kapıştık adama hiç bişey söylemeyeyim istiyor yaaa sıckmış cartmış curtmuş ben o kadar işi yaptım yemek yaptım yedik topladım pazara gttim geldim yerleştiridm tatlı yaptım çocukları yıka uyut yedir giydir benim cnaım yok bana sıcak gelmiyo hiçç ayyy evde ama 5 kuruşluk faydası yok vallaha adet niye böyle öne geldi bende anlamadım stresimde yok yazdan benimde dengem bozuldu sanırım

ay bide şu amaşırların lekesnden bıktım yaaaa söylemesi ayıp sabaha karşı kan sızmış çarşafa kalkar kalkmaz akineye attım yatak koruyucu ile beraber çıkmamış yaaa sinir oldum ariel kullanıyorum leke çıkarıcı döküyorum hiç yıkanmamış gibi çamaşırlar hatta bazen sanki dahda kirlenip çıkıyo makinedne bozulsada yenisini alsam :))))) içine bişeylrmi kçırsam ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…