bu sayfayı çokkkkkk özlüyorummmmmm
ceysel merhaba hoşgeldin face de adın neydi ben seni göremedim eşin için Allah kabul etsin ramazan telaşı var demişsin valla bizde öyle bi durum yok sadce ben oruç tutuyorum inşallah büyüyünce kızlarım da tutar da arkadaş olur bu sıcaklarda ne durumda olucaz düşünemiyorum ben emziriyırum acaba bi sakıncası olur mu bilmiyorum
canan canım epilasyon çok iyi bi fikir ilk fırsatta ben de istiyorum gidiceğim zaman senden adını alırım çok uygun yerlerde var artık esakiden daha pahalıydı iyi oldu valla erkeklerin işi ne kolay geçen denize giittik eşim akşamdan söylyo bana kendi rahat tabi bi şortunu giyip gider
canım burcu ben girmeyince baya bir süre sanırım face den silmiş az önce tekrar istek gönderdim.Valla geçen sene ben emziriyordum m ama orucumu tuttum çünkü hamileyken hiç tutamamıştım borç olmasın diye tuttum ama zorlanmadım.Ama bu sene yeni evim çok sıcak bende çocuklarda bayılacak durumdayız nasıl yapacaz bilmiyorum ama Allah yardım hepimize niyet önemli:)
kızlar ben bioder kullanıyorum çok düzenli olmasa da ama etkisini gördüm diyebilirim.üfffff nedir bu kadınların çektikleri
iştee geldimmmmm burdayım....ben buradan daha fazla keyif alıyorum ama kimse yok diyede yazmadım çoğunluğa ayak uydurmak adına :)
evet olmaz ama gelende yok be anacığımm baksana....bende adet olacağım buhrandayım çok sıcak evde yapışş yapışızz klimayı açıyoruz yani rutin gidiyosssssss değişik bi terane yokk
canancım valla fiyat çok iyi ben daha pahalı diye düşünmüştüm öyleydi iyice ucuzladı demek ki adet,n için de adet geciktirici alsana tatilin kötü olur ben öyle yapıyodum
birsen ilk oturmaya mı çağırıyor eltin şimdi ay yeni evliler ne heyacan yapar döktürür şimdi size tabi biliyosa belki onların tadları farklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?