Vilciğim hosgeldin canım özlettin kedini
MasaALLAh seninkilere ee cocuk bunlar yaramazlık baska dertleri ne ki
canım ben de doğumdan sonra diye biliyorum tabi sezeryanlı olduğ için ne sardım ne korse giydim bi kere giymeyi denedim zaten havalar çok sıcaktı patladım dayanamadım o olduCanom benimkiler tatlı uyuz yoksam başka bişi demedim seviyorum
Nemuhabbet kaynamıs anam ben elime pcyi alsam kaldıkı benimki note book buda iki cocukla nasıl vakit buluyosa pc basında diolr kimseye zararı olmayan küçüçük pcmle
Kılzar müthiş bir karnım var yaa sarsam gecermiş öyle diyolar hamileleikte cok büyüynce ben cok rahatsızım ameliyatı falan ne kdarıdr bilen var mı boyda kısa olunca hamile gibi duruyoruma rkads sinir oluyorm
zayıfladıkça biraz daha azalıyo doktorlar anca bir senede toparlarsın diyolar vücudun bile o anca toparlanıyomuş sağlık bakımından demek istedim(umudumuz bu şekildecanım benim bildigim dogumdan sonra sarıyorlar ama bizler sezaryanla dogum yaptıgımızdan saramadık
şimdi pek faydası olmaz zannederim ama zamanla düzeliyor canım en az bir yıl daha dur ne ameliyatı
renkli oldunmu canım sen olmadıysan ondanda karnın fazla olur.
mrb kızlar ikiz büyütmek çok zor benimkiler 2 aylık .şuan tek bebek büyütmek hiç gibi geliyor bize.sağlıklı olsunlar yeterki buna da şükür.inanın bazen tuvalete yetişemeyebiliyorum anlayın artık.senfoni orkestrası çalınca ne yapacağımı bşüilemiyorum.inanın nöbetlerini hiç aksatmıyorlar .eşimle yapmadığımız maymunluk kalmadı kendimizi tanıyamaz olduk.herkes düzelir diyorler ümitlerle yaşamaya çalışıyoruz.
herkein dediği gibi sarmak için artık çok geç ben sardım doğumdan sonra ama hani düzenli olarak saramadım sarıp 40 gün açmamak laızmmış yani banyodan banyoya ama korse kullandım ben ondan çok sarkığım yokCanom benimkiler tatlı uyuz yoksam başka bişi demedim seviyorum
Nemuhabbet kaynamıs anam ben elime pcyi alsam kaldıkı benimki note book buda iki cocukla nasıl vakit buluyosa pc basında diolr kimseye zararı olmayan küçüçük pcmle
Kılzar müthiş bir karnım var yaa sarsam gecermiş öyle diyolar hamileleikte cok büyüynce ben cok rahatsızım ameliyatı falan ne kdarıdr bilen var mı boyda kısa olunca hamile gibi duruyoruma rkads sinir oluyorm
tamam nettten bi bakayım kuşumcanancım infiniti puf yataklı salıncak aldım yani adı bu yoksa bildiğin salıncak.. bir bak beğenşrsen...
öptüm şeker
yaaa biz nası geliyoz sende gel bacm
kızlarrr merhaba herkeslereee....geyik yapmayı ösledim bendeee ama cadu kızlarımdan fırsatım olmuyo heryere ırmanıyolar çekmece karıştırmaya başladılarr anamm ev berbat nası anlatam daha
ayy çok teşekkür ederimmm artık benimde bi topiğim var sorunlarımızın dışındaki konuşmaları burada yapalım deidmmmay bu arada yeni topikin hayırlı olsun canancımmm
ya evet 1 senede anca toplanıyosun gerçekten tabi vücuttan vücuda değişiyo kk dan gerenimo vardı tanıyan bilir biz onu doğumdan ya 3 ya 4 ay sonra gördük vallahi karnı dümdüzdüü kıskandık bizde onuu ay dedim nasıl yaptın böyle kzı gibi olmuşsun dedim hiçççç doğum yapmış gibi değil vücut yapısı işte hemen toplamış kendinicanım ben de doğumdan sonra diye biliyorum tabi sezeryanlı olduğ için ne sardım ne korse giydim bi kere giymeyi denedim zaten havalar çok sıcaktı patladım dayanamadım o oldu
zayıfladıkça biraz daha azalıyo doktorlar anca bir senede toparlarsın diyolar vücudun bile o anca toparlanıyomuş sağlık bakımından demek istedim(umudumuz bu şekilde)
evettt sen nerelerdesin bakimmmm kardeşine şimdiden hayırlı teskerelerrrrranaaa nur topu gibi bi topiğimiz olmuş
canaaaan benim göbüş zayıflayınca içi boşaldı ve yerçekimine dayanamadı aşşağı sarktıııııııııııııı..... geçermiki buda...benimde kocaman içi boş bir göbüşüm var.... ama genede hamile gibi duruyo pantolon giyince toparlanıyo çünkü
canım baktım salıncağa güzele benziyo ama ben şu salıncağı beğendim en çok bi bakıp bana fikir verirmisinizzz
BCRK SALINCAK
canım baktım salıncağa güzele benziyo ama ben şu salıncağı beğendim en çok bi bakıp bana fikir verirmisinizzz
BCRK SALINCAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?