İkiz Anneleri Geyik Paneli

valla kayracığım istisnalar kaydeyi bozmaz senin şansınada kızlar fena...ama gözlemlediğim bir kız bir erkek ikizlerde ve tek çocuklu olup kızı olanlar çok rahat....ali ve ömeri anlatmak istemiyorum...
uç noktolara geliyorum...neysemmm konumuz geyip boşver demek büyük kız kokoşş hee yandın desene.....çok severim süslemeyi bende ......

nefess bende ısırıyorum hemde canı yanacak kadar ama malesef kıkırdıyo çocuk karşımda acı yok der gibi............saçıda çekiyom yokkkk yokkkk....

neysemmm ben böğreğimi açtım dolaba yerleştirdim....mutfağın tezgahınıda temiizledim..bulaşıkları teptim...çamaşırları astım..çöpü topladım kapı önüne koydum...klozet takımını attım makinaya...pijamamı giydim yatmadan iyi geceler diyeyim öptümmmmm siziii

canancım infiniti puf yataklı salıncak aldım yani adı bu yoksa bildiğin salıncak.. bir bak beğenşrsen...
öptüm şeker

kızlarrr merhaba herkeslereee....geyik yapmayı ösledim bendeee ama cadu kızlarımdan fırsatım olmuyo heryere ırmanıyolar çekmece karıştırmaya başladılarr anamm ev berbat nası anlatam daha

Vilciğim hosgeldin canım özlettin kedini
MasaALLAh seninkilere ee cocuk bunlar yaramazlık baska dertleri ne ki

Vilciğim hosgeldin canım özlettin kedini
MasaALLAh seninkilere ee cocuk bunlar yaramazlık baska dertleri ne ki

ewt ya bende özledim hepinizi ...memleketteydim bayram sonu direksiyon sınavım vardı bayadır giremedim ama artrık ankaradayım evimdeyim kk dayımmm...

canım ben de doğumdan sonra diye biliyorum tabi sezeryanlı olduğ için ne sardım ne korse giydim bi kere giymeyi denedim zaten havalar çok sıcaktı patladım dayanamadım o oldu
zayıfladıkça biraz daha azalıyo doktorlar anca bir senede toparlarsın diyolar vücudun bile o anca toparlanıyomuş sağlık bakımından demek istedim(umudumuz bu şekilde)

canaaaan benim göbüş zayıflayınca içi boşaldı ve yerçekimine dayanamadı aşşağı sarktıııııııııııııı..... geçermiki buda...benimde kocaman içi boş bir göbüşüm var.... ama genede hamile gibi duruyo pantolon giyince toparlanıyo çünkü

hayırlı olsun yeni topiğimiz
ben hariç herkesler gelmiş merhabalar
ben pek geyik yapamam ama okur ve katılırım

mrb kızlar ikiz büyütmek çok zor benimkiler 2 aylık .şuan tek bebek büyütmek hiç gibi geliyor bize.sağlıklı olsunlar yeterki buna da şükür.inanın bazen tuvalete yetişemeyebiliyorum anlayın artık.senfoni orkestrası çalınca ne yapacağımı bşüilemiyorum.inanın nöbetlerini hiç aksatmıyorlar .eşimle yapmadığımız maymunluk kalmadı kendimizi tanıyamaz olduk.herkes düzelir diyorler ümitlerle yaşamaya çalışıyoruz.

hayırlısı ile büyüt cnm benimkiler 20 aylık bebeklik hallerini özlüyorum...canımçıkıyorrrrrrrrrrr

sabır gerekiyorrrr başka bişey dyemiyorum cnm

herkein dediği gibi sarmak için artık çok geç ben sardım doğumdan sonra ama hani düzenli olarak saramadım sarıp 40 gün açmamak laızmmış yani banyodan banyoya ama korse kullandım ben ondan çok sarkığım yok

canancım infiniti puf yataklı salıncak aldım yani adı bu yoksa bildiğin salıncak.. bir bak beğenşrsen...
öptüm şeker
tamam nettten bi bakayım kuşum

kızlarrr merhaba herkeslereee....geyik yapmayı ösledim bendeee ama cadu kızlarımdan fırsatım olmuyo heryere ırmanıyolar çekmece karıştırmaya başladılarr anamm ev berbat nası anlatam daha
yaaa biz nası geliyoz sende gel bacm
ay bu arada yeni topikin hayırlı olsun canancımmm
ayy çok teşekkür ederimmm artık benimde bi topiğim var sorunlarımızın dışındaki konuşmaları burada yapalım deidmmm
ya evet 1 senede anca toplanıyosun gerçekten tabi vücuttan vücuda değişiyo kk dan gerenimo vardı tanıyan bilir biz onu doğumdan ya 3 ya 4 ay sonra gördük vallahi karnı dümdüzdüü kıskandık bizde onuu ay dedim nasıl yaptın böyle kzı gibi olmuşsun dedim hiçççç doğum yapmış gibi değil vücut yapısı işte hemen toplamış kendini
anaaa nur topu gibi bi topiğimiz olmuş
evettt sen nerelerdesin bakimmmm kardeşine şimdiden hayırlı teskerelerrrrr

korse tek kurtarıcı canım sarkık göbekler için topluyo ben devamlı kullanıyorummmmm

çamaşır asana kadar donum yaaa bu ne soğukk böyleeeeeee allahım evsizlere yardıme tsin görsem alırım evime şimdi vallaha birini markete çıkacaktım yemedi bi taraflarım ay bari kar yağsa biraz yumuşar havaaaaa

bend e2 gündür çocuklarıma kar topu oynayıp kardan adam yapacağım günleirn hayalini kuruyorummmm

karlı ankaradan selam herkeseeee.......nasılsınız bakemmm...biz dişlerle uğraşıyoruzz...bu arada sarkık göbek geyiğine katılayım bende de var o dert ne yapsak aceppp

canım baktım salıncağa güzele benziyo ama ben şu salıncağı beğendim en çok bi bakıp bana fikir verirmisinizzz

BCRK SALINCAK

bence güzel işine çok yarayacak emin ol benim aldığımda bebefix de yıldız gondol salıncak tenteli ben oyuncakda astım tepelerine çok şirin oldu park yatağın müzik kutusunuda koyacağım ışıklı süslü fikir olsun sana

bende beğendim bu salıncağı canancım fiyatıda güzel salıncak aklımızda yoktu ama şimdi alsakmı die düşünüyorum kullanışlı olur sanırım...ben işe başlıcam ocakta iznim bitiyo bakıcı rahat eder böle bişeyle die düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…