- Konu Sahibi melda_rose
-
Merhaba,Benim nasipse ikizlerim olacak.Tek yumurta ikiziymiş.Cinsiyetleri de aynı oluyormuş.
İkisi de oğlan.Benim annemin tarafında da var,babamın tarafında daha fazla var.İkiz gebeliği kız belirliyormuş.Yani senin tarafında olması gerekiyormuş.
kızlar merhaba bişey danışmak istyorum yardımcı olursanız sevinirim
ikiz gebeliği olan arkadaşlar kacıncı haftada ögrendiniz benim 4 haftda daha yeni tek kese görndü çok merak edyorumm rabbim herkesi arattırmadan versin hayırlı bir zamanda.sağlıklı alırız çocuklarımızı kucağımıza
benim de 4. haftada tek kese görünmüştü, yanlış hatırlamıyorsam ondan bir ay sonra tekrar doktora gittigimde iki minik kesecik görünmüştü doktor dalga geçiyor sandık :) muhtemelen senin e ikizse doktora gittiginde çıkacaktır hakkında hayırlısı :)
ikiz bebek kadının genetiğiyle alakalı bir durum yani üzgünüm görümcenin ikizinin olmasının sana bir faydası yok kadının ailesinde hala anne teyze ikiz bebek sahibi oluyorsa bu sizinde olabileceği anlama gelir eğer anneanne veye babaannede var ondan sonraki kuşakta yoksa bu 3. kuşağa aktarılmış gen olup sizin çoğul gebelik şansınızı arttırmaktadır tabi bu bilimsel açıklama Allah nasip ettikten sonra olmayacak bir şey yok umarım herşey istediğin gibi olur[/Q
Merhaba benimde halamın ikiz bebekleri olucakmıs ancak düşükle sonuclanmış. Babamın amca tarafında ikiz var ve dayımın cocukları ikiz, eşimdede hem amca tarafında hemde dayısının cocukları ikiz. Yaa inş olur bu yazıda hala da olunca olma ihtimali var diye okudum cok heyecanlandım. tabı saglıklı sıhhatlı olsunlar ama nedense çok gönlümden geçiyor ikiz olması.
size bir sorum var ne zamandır aklımda.ben şu an vajinismus tedavisi görüyorum terapistimin dediğine göre az kaldı inşallah.eşimde bende artık çocuğumuz olsun istiyoruz 2 yıldır bekliyoruz.asıl sormak istediğim şu: benim annemin ikiz kardeşleri olmuş ama 6 aylıkken vefat etmişler köy şartlarından dolayıannemin halaları ikiz onların da çocukları arasında ikizler var.torunlarında da öyle.eşimin de babası ikiz ve dayısının da tüp bebekle ikizleri olmuş.aklıma gelenler şimdilik bunlar:) bende merak ediyorum bizde de olur mu diye.
herşeyin hayırlısı tabii ki öncelikle herkes için.Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?