ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

Ben sözlüyüm.
Sözlümün ikiz ablaları var. Yani kayınvalidemin ikiz kızları olmuş.
Ve bizimde olur mu diye hep içimde birşey vardı.
Sizlerin yazdıklarını okudum ya biraz rahatladım diyebilirim.
Benim anneminde babamında tarafında hiç ikiz yok.

Yanlış anlamayın rahatladım dedim diye.
Aksine ben çok çocuk delisiyim çok çocuğum olsun istiyorum ama Dayımın tüpbebek yöntemiyle ikiz kızları oldu ikiz çocuk yetiştirme sürecini yakından takip ettiğim için zorluğunu biliyorum o yüzden sözlümünde ablalarının ikiz olması durumu beni tedirgin etti.
5 görümcem var 3ü evli onların çocuklarında da ikiz çıkmayınca bize mi denk gelir diye düşünüyordum.

Ama her türlü ihtimaller vs. kenara koymak lazım RAbbim nasip ederse oluyor :)
Her evlenen çifte RAbbim enaz birtanede olsa sağlıklı evlat nasip etsin evlatsız kalmak zor birşey Allah yardımcısı olsun herkesin.

ben de dogal yolla ikizlere hamile kaldım, benim kayınvalidemin ikiz kardeşleri varmış, annemin iki teyzesinin de ikizleri olmuş, babamın halasının ikiz kızları vardı. yani iki tarafta da var bende :) ama bildigim kadarıyla birinci basamak akrabalara geçmiyor, arada birkaç nesil olması gerekiyor öyle okumuştum bir yerde.

kızlar merhaba bişey danışmak istyorum yardımcı olursanız sevinirim

ikiz gebeliği olan arkadaşlar kacıncı haftada ögrendiniz benim 4 haftda daha yeni tek kese görndü çok merak edyorumm rabbim herkesi arattırmadan versin hayırlı bir zamanda.sağlıklı alırız çocuklarımızı kucağımıza

benim de 4. haftada tek kese görünmüştü, yanlış hatırlamıyorsam ondan bir ay sonra tekrar doktora gittigimde iki minik kesecik görünmüştü doktor dalga geçiyor sandık :) muhtemelen senin e ikizse doktora gittiginde çıkacaktır hakkında hayırlısı :)

canımm benim ilk öncellikle teşekür ederim 2 hafta sonra randvum var yani 6.hafta olcak inş.doktora sorduk ikiz yok dedi o yüzden değişebilir diye merak ettim .sağlıkla hepimz kucagımıza alırız herşyn hayrlısı rabbimn takdiri artık

Merhaba canım klomen ve çatlatma iğnesiyle ikiz olma şansı çok yüksek bu tedaviyi görenler çok fazla ve ikizleri oluyor ama sağlıklı kişilerde bu tedavi uygulanıyormu onu bilmiyorum yumurta tembeliği olan kişilerde uygulanıyor

İkiz anneleriiii!.. Bir konuda çok tereddütteyim ve sizin de fikrinizi almak istiyorum. Sat'ım 27 mayıs, yani buna göre 7.haftamın içindeyim... Geçen hafta salı günü hafif pembe-kahverengi akıntım başlaması nedeni ile doktora gittim. Doktorum kesenin etrafında kanama olup olmadığına bakacağım dedi. Baktı ve kanama yokmuş. Ama benim mevcut olan bir kanamam bulunduğu için, düşük riskine alıyorum diyerek proge...n verdi(o da beni sarhoş gibi yapıyor ). Bu arada geçen hafta gittiğimde doktorum bana bebeğimin 5 haftalık olduğunu söyledi(keseyi ölçerek bunu söyledi sanırım). Doktor bir şey söylemedi ama ultrason görüntüsüne evde baktığımda bir şey farkettim. Sanki asıl kesemin yanında minik bir kesecik daha var gibi duruyor. Küçük bir boşluk daha var;
Eki Görüntüle 757036

Sizin yorumunuz nedir? 2 kese gibi mi duruyor? Eğer öyle ise, sonradan oluşan bir kese daha varsa kanamamın sebebi onun yerleşmesi olabilir mi? Perşembe tekrar kontrole gideceğim ama çatlayacağım meraktan. K.rengi kanamamı proge...n da kesmedi çünkü

Bu arada ultrason görüntüsü karından alındı

Son düzenleme:

size bir sorum var ne zamandır aklımda.ben şu an vajinismus tedavisi görüyorum terapistimin dediğine göre az kaldı inşallah.eşimde bende artık çocuğumuz olsun istiyoruz 2 yıldır bekliyoruz.asıl sormak istediğim şu: benim annemin ikiz kardeşleri olmuş ama 6 aylıkken vefat etmişler köy şartlarından dolayı annemin halaları ikiz onların da çocukları arasında ikizler var.torunlarında da öyle.eşimin de babası ikiz ve dayısının da tüp bebekle ikizleri olmuş.aklıma gelenler şimdilik bunlar:) bende merak ediyorum bizde de olur mu diye.
herşeyin hayırlısı tabii ki öncelikle herkes için.Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Arkadaşlar,

SGK'lıların memurlardan daha az süt izni kullanması ve çoğul doğumlarla tekil doğumlara aynı sürelerde süt izni veriliyor olmasıyla ilgili www.change.org 'da bir imza kampanyası başlattım. Bütün anne adaylarını ilgilendiren bu konu için sizlerden destek bekliyorum. Lütfen imzalayalım ve çevremizdekilerin imzalamasını sağlayalım.
Merhaba!

Az önce, Change.org'da bu kampanyayı imzaladım "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı: Çoğul gebeliklerde süt izni süresi arttırılmalı.. Memurlar ile SGK’lılar arasındaki süt izni uçurumu düzenlenmeli…".

Bu bizim için çok önemli. Sen de imzalar mısın? İşte, linki de burada:

http://www.change.org/tr/kampanyala...pt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

Canım aile içinde çok sık olduğu için sizinde olabilir tabiki Hayırlısı olsun inş bebişleinin alırsın kucağına

Pekçok çift, ikiz bebek sahibi olmayı istiyor, bunun çeşitli nedenleri var;büyük bir aile sahibi olmak, çocukların aynı anda büyümesinin daha kolay olduğunu düşünmeleri, çocuğunun bir kardeşe sahip olup ileride yalnız kalmaması vb. İkiz Bebek Sahibi Olmanın 6 Yolu yazımızda siz ikiz bebek sahibi olmak isteyen çiftlere uzman tavsiyelerini bildireceğiz.
Konun devamı İçin Tıklayın:
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/anne-cocuk-2/ikiz-bebek-sahibi-olmanin-6-yolu-61993.html

Son düzenleme:
Süt ürünleri tüketiminşn fazla olması ve tatlı patates tüketiminin ikiz gebelik şansını attırdığını yazıyor bazı sitelerde deneyen var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…