ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

arkadaşlar bende 2 haftalık hamileyım.(şehir dışındaydım 2 haftalık olduğuna eminim:)beta hcg 1000 çıktı normal mi? ikiz olabilir mi acaba?

Öncelikle Allah hayırşı saglıklı evlatlar nasip etsin tabi seçme sansımız yok maalesef zaten soylenene göre daha riskli hamilelikler
benimki daha cok yeni 6 haftalık tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım su an hersey yolunda ama eger tup bebek tedavisi ihtiyacı olmayan bir hanımsanız sadece ikiz olsun diye bu yolu secmek sanırım yanlış olurdu acıkcası benim için saglıklı ve hayırlı bir evlat yeterliydi fakat allah boyle nasip etti isteyen herkese ikiz ucuz nasip etsin sevgiler :)

Önce Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum,,
Benim 1. aşılamam tutmadı.
2.aşılamam da önce üçüz, sonraki günlerde dördüz olduğunu öğrendik..ikisini durdurdular (bu süreç oldukça üzücüydü).Şimdi ikizlerim 2 yaşlarını geçtiler; biri kız biri erkek :))

merhaba arakadaşlar benim babamın ikiz kardeslerı olmus ve ölmüş halamında ikizleri var.bende yaklaşık 1 2 sonra cocuk yapmayı dusunuyorum acaba benımdemı ıkızım olur bunu doktora gıtsem ogrenebılırmıyım

olma ihtimalin var cnm ama bu kısmet tabikide bilinmez
ama benmde babannemin olmus ve amcamın kızının da vardı
genetik olabiliyor genelde

benimde doğal yolla oldu ailemde ikiz var ama herşey allahın elinde o istemezse olmaz

benimde halam ikiz doğurdu acaba bende de olma ihtimali yüksekmi 32 yaşındayım anne olmak istiyorum allahıma dua ediyorum hep bir kız bir erkek evladım olsun sağlıklı olsun en başta tabiki :)))))))))

benimde halam ikiz doğurdu acaba bende de olma ihtimali yüksekmi 32 yaşındayım anne olmak istiyorum allahıma dua ediyorum hep bir kız bir erkek evladım olsun sağlıklı olsun en başta tabiki :)))))))))

valla canım biz bu yıl planlı yaptık ve ikiz oldu ilaç kullanmadım doğal yani

ama benimki tek yumurta ikizleri yani ya 2 kız olacak yada 2 erkek 1 kız 1 erkek olamaz

ama benimki tek yumurta ikizleri yani ya 2 kız olacak yada 2 erkek 1 kız 1 erkek olamaz

kızlar bende bu ay başlıyorum yumurta takibine.inşallah ilaç ve çatlatma iğnesi ile benimde ikizim olsun çok ama çok istiyorum.hep 3 çocuğum olsun isterdim.1 kızım var zaten.hiç aklımda yokken ikiz fikri soktu kafama bu forum.ilaç kullanıcam die araştırıyordum bu sayfa dikkatimi çekti ve hepinizi okudum.hamile arkadaşların hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar ve doğumlar diliyorum.darısı başıma inşallah.isteyen herkese evlat nasip etsin Allah'ım inşallah,ikiz isteyenlere de ikiz nasip eder inşallah.(bana da lütfen Allah'ım)Allah büyük belki benim de ikizlerim olur ne mucize ama...mucize de Allah'tan.

ben kendim ikizim ama ikiz kardeşim 9 aylıkken ölmüş acaba benimde ikizim olur mu tabiki önce sağlıklı bi evlat olsunda konuyu görünce dikkatimi çekti bende seviyorum ikizleri ama bakımı zor olsa gerek :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…