- Konu Sahibi melda_rose
-
benimde eşimin halaları ikiz,babane yine ikizlere hamile kalmış ama yaşamamış çocuklar...kayınvalidem eşimden sonra ikiz bebek aldırmış ....ve kayınvalidemin sülalesinde ikiz yokmuş ...kayınpederin tarafından bulaştı heralde der ...çünkü babaanne 2 kez ikize hamile kalmış 2 tanesi sağılıklı doğmuş ....yani erkek tarafıda etkiliyo olabilrmi acaba? kayınpederin amcaoğullarıda ikiz!sizinde ikiz olabilir diyolar nasip tabi sağlıklı olsunda tabi bide hamile kalabilsem inşallah kaç tane olsa razıyım
Meryemm,aynı durumdayız.4 yaşında bir kız çocuğum var.Geçen sene ikizlere düşük yaptım.
Bu sene yine hamile kaldım ve yine ikiz olduğunu öğrendik.Allah bize kolaylık versin artık.
Benim annemin ve babamın tarafında da ikiz var.Hakkımızda hayırlısını versin Cenab-ı Hak.
arkadaslar bende cok istiyorum ikiz neden bilmem ama veya ücüz lütfen dua edelim isteyen herkese saglikli siggatli RABBIM nasip etsin babam babannemin ikizi var babam ve halam iste ikiz annemin ikizleri oldu annemin halasinin cocuklari ikiz ve bende cok istiyorum insallah benimde olur
Belinayca doğrumu okudumikiz bebeklerin düştükten sonra bir daha ikiz bebeklere hamile kaldııınn tedaviyle falan değil değilmi? bende geçen yıl ikiz kız bebeklerimi kaybettim Allah nasip ederse bir daha ikiz kız bebek istiyorum bir tane 9 yaşınbda oğlum var o da çok seviyor ikiz bebekleri yavrucum hep dua ediyor bir daha ikiz kardeşlerim olsun diye Rabbim banada tekrar nasip eder inşallah önce sağlıklı hayırlı evlatlar olsun isterim tabi Allah herkesin gönlüne göre versin
merhaba
teyzemin ikiz kizlari vardi benim ilk cocuklarim ikiz aslina bakarsaniz yeni evlenmistim korunmak icin bir sey kullanmadim ama cocuk olmamasi icin cabaliyorduk ve ilk ayda hamile kaldim cift yumurta ikizi ikisi de kiz
simdi 6 yasindalar yurtdisinda yanliz basimiza büyüttük esimle cocuklarimizi cok zor oldu hamileligim cok zor gecmisti hamilelik döneminde ve ikizler bebekken cok agladim bir ara psikolojim bozuldu ikiz arabasi ile dolasmak cok zor oluyordu kaldigim ülke nemli ve soguk sürekli kalin giyinmek durumundaydik hasta olmasinlar diye neler neler yapiyordum dis cikarmalari,yürümeleri,konusmalari,kiskancliklari,yuvaya baslamalari derken simdi ilkokul 1.sinifa gidiyorlar zorluklar bitti mi farkli yönde devam ediyor
kusura bakmayin ikizlere hamile olan anneleri korkutmak istemedim herkesin hamileligi ve cocuklari farkli yapida oluyor sadece yasadiklarimi paylasmak istedim ins.sizlerin hamileligi güzel gecer ve saglikli sekilde cocuklarinizi kucaginiza alirsiniz
ben simdi 4.bebegime hamileyim bu hamilelik de zor geciyor allah hepimizin yardimcisi olsun
merhaba arakadaslar , ikiz bebek olmasi icin a.s.ne yapilabilinir acaba , asilamayla olurmu acaba ?
benim beta hcg 155,2 çıktı 2 gün sonra 333,9 çıktı acaba ikizzmidir
benim ilk beta hcg 1452 idi.ikiz olmasından şüphelenmiştim aslında ama ultrasonda tek görünüyordu.
2 aylık olduğunda ise ikiz olduğunu öğrendik. doğal yolla oldu yani.
benim ailemde ikiz var.bana da vurdu.
bu arada erkeğin ailesinde olması etkilemiyor kızlar.sizin ailenizde varsa şansınız artıyor.
dilerim Allah gönlünüze göre verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?