Merhabalar öncelikle Rabbim evlatlarını sana bağışlsın şansları bahtları açık olsun inşallah. Bende ikiz annesiyim meleklerim 5 aylıklar. Bende 36 haftalık doğum yaptım biri 8 diğeri 15 gün küvezde kaldılar şuan çok şükür iyilerMerhaba arkadaşlar bebeklerime kavuşma adına bu sitede bir cok deneyimim oldu on yıl sonrasında tüp bebekle ikiz sahibi oldum bebeklerim 31 haftalık help sendromu başlangıcı sebebiyle doğmak zorunda kaldılar birisi 1470gr digeri 1680 gr dünyaya geldi 51 gün küvezde kaldılar şu an 23 aylık oldular.Çok şükür. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah. Bu konuyu açmamdaki sebep ikiz anneleri ve ikiz annesi olacaklar ile deneyimlerimizi paylaşmak.
Maşallah, Allah cümlemizinkileri bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin. Maşallah 36 hafta cok iyi simdi nasıl sevimlidir onlar fıkır fıkır. Biz cok gaz sancısı cektik 6 aya kadar devam etti hatta birisi daha yeni yeni gazını kendisi cıkarıyorMerhabalar öncelikle Rabbim evlatlarını sana bağışlsın şansları bahtları açık olsun inşallah. Bende ikiz annesiyim meleklerim 5 aylıklar. Bende 36 haftalık doğum yaptım biri 8 diğeri 15 gün küvezde kaldılar şuan çok şükür iyiler
Endişelerini gayet iyi anlıyorum Allahım sana sabır versin inşallah. Ol diyen Allah, mucizeleri çok sen gönlünü ferah tut ve sakin kalmaya çalış şu an stres en kötü düşmanın. Küvezde 24 haftalık bebek vardı ve yaşıyordu hatta taburcu olmak üzereydi büyümüştü kocaman olmuştu Rabbim bebeklerini sana bağışlasın ve sağ salim kavuştursun dualarım seninle ve tüm isteyen dileyenlerle Allah kimseyi evlatsız bırakmasınGeçen yıl 22 haftalık ikizlerimi kaybettim bu yıl yine ikizlere hamileyim 20. Haftada rahim boyum kısa olçüldü acil serklaj yapıldı simdi hep yatıyorum 22.haftadayız dün rahim boyum ölçüldü dikişe rağmen yine çok kısalmış ip tutuyor bebekleri. Ben 28 görsem diye umut ediyorum maşallah sizler 36...37 diyorsunuz benim için hayal gibi(
Aminn bu belirsizlik çok kötü. Doktor yatacaksınn bu şekil de götüren var dedi kalkmıyorum. Şükür şikayetim de yok ağrı kanama vsEndişelerini gayet iyi anlıyorum Allahım sana sabır versin inşallah. Ol diyen Allah, mucizeleri çok sen gönlünü ferah tut ve sakin kalmaya çalış şu an stres en kötü düşmanın. Küvezde 24 haftalık bebek vardı ve yaşıyordu hatta taburcu olmak üzereydi büyümüştü kocaman olmuştu Rabbim bebeklerini sana bağışlasın ve sağ salim kavuştursun dualarım seninle ve tüm isteyen dileyenlerle Allah kimseyi evlatsız bırakmasın
Bende 26 haftalıkken 40 gün devlet hastanedinde yattım sadece tuvalete kalktım nst de sürekli sancı çıkıyordu durumum ağırlaşınca tıp fakültesine sevkettiler oradada 1 hafta yoğun bakımda yattım karaciğerimde enzimler yükselince bebekleri 31 haftalıkken almak zorunda kaldılar yoksa ne kanamam ne açılmam vardı ve devlet hastanesindeki dr.30 haftayı bulmazsak bebekler ölür deyip duruyordu moralimi bozuyordu eşim 24 haftalik yasayan bebekler var desede inanmıyirdum hamilelik piskolojisi ve kaybetme korkusu hiçbirseye benzemiyor.Aminn bu belirsizlik çok kötü. Doktor yatacaksınn bu şekil de götüren var dedi kalkmıyorum. Şükür şikayetim de yok ağrı kanama vs
30 da doğan ölür müymüş afedersin ama tam gerizekalılar 1.hamile kadına öyle aptalca cümleler kuruyorsan diğer tedavileri at çöpe. Psikolojisini bozduktan sonra tedabiye zaten cevap verilmez. 2. Benim 26 haftada doğum yapan arkadaşım var ikiz kızları yaşıyor. Biri sapassğlam cin gibi diğeri engelliBende 26 haftalıkken 40 gün devlet hastanedinde yattım sadece tuvalete kalktım nst de sürekli sancı çıkıyordu durumum ağırlaşınca tıp fakültesine sevkettiler oradada 1 hafta yoğun bakımda yattım karaciğerimde enzimler yükselince bebekleri 31 haftalıkken almak zorunda kaldılar yoksa ne kanamam ne açılmam vardı ve devlet hastanesindeki dr.30 haftayı bulmazsak bebekler ölür deyip duruyordu moralimi bozuyordu eşim 24 haftalik yasayan bebekler var desede inanmıyirdum hamilelik piskolojisi ve kaybetme korkusu hiçbirseye benzemiyor.
28 den itibaren bile yaşama şansına yüzde seksen diyorlar ki hafta ilerledikçe oran artıyor. Deli olıyorum böyle şom ağızlılaraBende 26 haftalıkken 40 gün devlet hastanedinde yattım sadece tuvalete kalktım nst de sürekli sancı çıkıyordu durumum ağırlaşınca tıp fakültesine sevkettiler oradada 1 hafta yoğun bakımda yattım karaciğerimde enzimler yükselince bebekleri 31 haftalıkken almak zorunda kaldılar yoksa ne kanamam ne açılmam vardı ve devlet hastanesindeki dr.30 haftayı bulmazsak bebekler ölür deyip duruyordu moralimi bozuyordu eşim 24 haftalik yasayan bebekler var desede inanmıyirdum hamilelik piskolojisi ve kaybetme korkusu hiçbirseye benzemiyor.
Evt o dr Allaha havale ediyorum zaten benim seçtiğim bir dr değildi sancılarım çıkınca eskişehire sevkettiler ve o gün acilde o dr vardı şansıma hastanede 10 kadar kadın doğumcu vardı ama ben hiçbirini tanımıyordum bilmedigim bir memleketteydim ve işim Allaha kalmıştı28 den itibaren bile yaşama şansına yüzde seksen diyorlar ki hafta ilerledikçe oran artıyor. Deli olıyorum böyle şom ağızlılara
Allahım ssğlıcakla kavuştursun inşallah kaybetmek çok zor yaşadım biliyorum. Kucağımız boş kalmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsunEvt o dr Allaha havale ediyorum zaten benim seçtiğim bir dr değildi sancılarım çıkınca eskişehire sevkettiler ve o gün acilde o dr vardı şansıma hastanede 10 kadar kadın doğumcu vardı ama ben hiçbirini tanımıyordum bilmedigim bir memleketteydim ve işim Allaha kalmıştıHer şeyin başı dua.
Amin inşallah tüm dileyenlere..Allahım ssğlıcakla kavuştursun inşallah kaybetmek çok zor yaşadım biliyorum. Kucağımız boş kalmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun
Allah ikiz annelerine ve ikiz hamilelere yardim etsin.Benimde ikizlerim var 25 aylıklar kolik iki bebek ve ben tek başıma baktım ( maşallah bana) ama ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah
Yok başlamadım havalarin ısınmasını bekliyorum
ALlah güç kuvvet versin bende tek başıma bakıyorum sadece hastalandıkları zaman yardım alıyorum, Tuvalet eğitimine başladınmı?
Benimki bir kiz bir erkek...oğlanın hiç umurunda değil dediğin gibi yaptı mı hiç rahatsız olmuyor ama kız yaptım diyor rahatsız oluyor. Kiz daha kolay öğrenir sanki ....İnan tuvalet eğitiminden cok korkuyorum hiiiiç başlamak istemiyorumSenin ikizlerin cinsiyeti nedir? Benim ikiside erkek. Erkek cocukların tuvalete gec alıştığı söylentisi var gerci henuz araştırmadım benimkilerde hiç tuvalet belirtisi yok yaptıklarının farkında degiller hatta altlarını değiştirmemi bile istemiyorlar buyuk tuvaletlerini yapınca hic rahatsiz olmuyorlar zorla altlarını degistiriyorum bu ay 24 ay bitecek yalnız düzeltilmiş 22 aylıklar henüz bizim icin cok erken sanırım. Nasıl seninkilerde tuvalet belirtisi olusmaya başladımı?
Aynen bende çok korkuyorumBenimki bir kiz bir erkek...oğlanın hiç umurunda değil dediğin gibi yaptı mı hiç rahatsız olmuyor ama kız yaptım diyor rahatsız oluyor. Kiz daha kolay öğrenir sanki ....İnan tuvalet eğitiminden cok korkuyorum hiiiiç başlamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?