ikiz anneleri ve ikiz annesi olacaklar

Bizi en iyi biz anlıyoruz degıl mi canım Evet aynen dedıgın gibi ben de kan verdım hep kese görunecekmı şimdi de ikiz mi değil mi ve kalp atısı alınacak mı pamuk atak hastası oldum neredeyse rahat olmak cok guzel tabıkı o kadar gergın olmama rağmen içime Bı rahatlık verdı Rabbım hamdolsun, destegın için cok tesekkur ederım cnm mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Merhaba ikiz anneleriii. Nasipse bende biri kiz biri erkek ikizlerimi bekliyorum. Daha dun kontroldeydim. 24+6 ve 25+0 ciktilar. Biri 766gr digeri 783gr olmus. Rahim agzi 3.5 cikti. Doktorum durumunuz gayet iyi dedi. Insallah boyle devam eder. Ellerinizden oper 7 yasinda 1 de oglum var. Oglusum normal yolla olsa da bunlar tup bebisle oldular onceden 1 evlat tecrubem olsa da iki tane birden dusunmek korkutuyor

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, Maşallah bebişlere kiloları iyi görünüyor, ben tek hamilelik yaşamadım ama yaşayanlara bakınca anladım ikiz gebelik cok farklı benimkide daha farklı oldu yatarak geçti tek gebeler gezerken ben yatıyordum Yataklarını bile ikizler doğduktan sonra eşim internetten aldı gidip bakıp begenemedik ama olsun sağlık olsun, ikizleri büyütmek cok meşakatli ama güzel tlc kanalında beşizler var hiç izlediniz mi onu gorunce halime sukrediyorum

Amin canim sagollll. Ayy izlemezmiyimmm evet onu gorunce sukrediyorum ama onunda masallah anasi bacisi yalniz koymuyor. Ben suan annemlerden uzagim dogumdan sonra gelecek nasipse anama guveniyorum ama nasil olur aklimda bin tane soru isareti var. Insallah bizde saglikla dogururuz hayirlisiyla buyuturuz.

Amin inşallah. Benimde annem yanımda değil doğumda geldiler babamla birlikte 1 yıl bizimle birlikte kaldılar benim ikizler prematüre doğunca çok bakım gerekti. 1yıldan beride ben tek başıma bakıyorum sadece hastalandıklarında kayınvalidem gelip yardım ediyor.

Orkide_sever ikizler konusunda Allah yardımcı oluyor bir sekilde büyüyorlar senin oğlununda çok faydası olur eğer tek bakacaksan şimdilik çok erken ama kesinlikle iki tane mama sandalyesi al öyle pahalı birseyede gerek yok ben e bebekten plastik sandalye tarzı olanlardan almıştım şimdi 2 yaşındalar hala kullanıyoruz çocukları baya oyalıyor hatta şu an mama sandalyesine kendileri çıkıp iniyorlar

Sagol canim. Benim annrm gelirse bi kac gunlugune gelir buyuk ihtimal ben onunla memlekete giderim. Kaynanam falan da yok benim yardima gelecek. Veren rabbim sabrini hayrini da verir diye dusunuyorum. Suanlik 1 tane park besigimiz var 6 aylik olduklarinda 2.yi alicam

Bende ilk 4 ay aynı park yatağa yatırdım 4 aylıkken ayaklarıyla birbirlerine değip uyandırmaya başladılar sığmadıkları için ayırdım sana tavsiyem simdiden alacağın yatağa bak, o 4 ay öyle bir hızlı geçiyor ki...

Hazir canim normal bi park yatak alicam cok tasiniyoruz o yuzden bi oda yapamiyorum bebeklere. Hele anneme gidip kalicam icin tasimasi ve yer kaplamasi durumu yuzunden kesinlikle basit bir park yatak yetecek bize.

ikizlerimin son bir ayda 3.grip oluşu bogaz ağrısıyla birlikte,banada bulaştırdıkları için bir türlü kurtulamıyoruz aile hekimi birdaha tekrarlarsa 3 aylık penesilin iğneye başlayalım dedi henüz 2 yaşındalar. Sizin ikizlerinizde çok hastalanıyormu vitamin,bağışıklık kuvvetlendirici ne kullanmalıyım?

Çok geçmiş olsun... Valla bizde hiç kurtulamıyoruz hastalıktan yine ikisi de hasta heryer salya sümük inan

Maşallah Allah bağışlasın...95 günlük diyince bende o günlere döndüm Allahım ne çılgın günlerdiCok şükür büyüdü benimkiler darısı senin başına...
Suan bizde baya degisik hallere girdik sasiriyorum artik kendim bakiyorum 2 aydr 1 ay kuvozde kaldik erken dogduk aminn insallah o gunleri bizde goruruz lac aylik sizinkiler

Suan bizde baya degisik hallere girdik sasiriyorum artik kendim bakiyorum 2 aydr 1 ay kuvozde kaldik erken dogduk aminn insallah o gunleri bizde goruruz lac aylik sizinkiler
Benimkiler 26 aylık ( maşallah) Oldular ben tek baktığım icin çok yıprandım ben ben olmaktan çıktım Inş yardim edeniniz vardır yanınızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…