- 4 Nisan 2019
- 12
- 4
- 1
- 41
Bizi en iyi biz anlıyoruz degıl mi canımBen cocuk hasreti çok cektim 10 yıl sonra 3. Tüp bebek denemesinde cocuklarıma kavuştum ama her aşama o kadar zorduki zahmet olmadan rahmet olmuyor kan testinde hamile olduğum çıktı ama tam anlamıyla sevinemedim kese görünecekmi kese göründü kalp atışı duyacakmıyım hadi onuda duydum yaşayacaklarmı karnımda duracaklarmı....vs. zaten hamileligim yatarak geçti onun için duygularını cok iyi anlıyorum Allah cumaya kadar sana sabır versin inşallah dilediğin olur
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, Maşallah bebişlere kiloları iyi görünüyor, ben tek hamilelik yaşamadım ama yaşayanlara bakınca anladım ikiz gebelik cok farklı benimkide daha farklı oldu yatarak geçti tek gebeler gezerken ben yatıyordumMerhaba ikiz anneleriii. Nasipse bende biri kiz biri erkek ikizlerimi bekliyorum. Daha dun kontroldeydim. 24+6 ve 25+0 ciktilar. Biri 766gr digeri 783gr olmus. Rahim agzi 3.5 cikti. Doktorum durumunuz gayet iyi dedi. Insallah boyle devam eder. Ellerinizden oper 7 yasinda 1 de oglum var. Oglusum normal yolla olsa da bunlar tup bebisle oldularonceden 1 evlat tecrubem olsa da iki tane birden dusunmek korkutuyor
Amin canim sagollll.Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, Maşallah bebişlere kiloları iyi görünüyor, ben tek hamilelik yaşamadım ama yaşayanlara bakınca anladım ikiz gebelik cok farklı benimkide daha farklı oldu yatarak geçti tek gebeler gezerken ben yatıyordumYataklarını bile ikizler doğduktan sonra eşim internetten aldı gidip bakıp begenemedik ama olsun sağlık olsun, ikizleri büyütmek cok meşakatli ama güzel tlc kanalında beşizler var hiç izlediniz mi onu gorunce halime sukrediyorum
Amin inşallah. Benimde annem yanımda değil doğumda geldiler babamla birlikte 1 yıl bizimle birlikte kaldılar benim ikizler prematüre doğunca çok bakım gerekti. 1yıldan beride ben tek başıma bakıyorum sadece hastalandıklarında kayınvalidem gelip yardım ediyor.Amin canim sagollll.Ayy izlemezmiyimmm evet onu gorunce sukrediyorum ama onunda masallah anasi bacisi yalniz koymuyor. Ben suan annemlerden uzagim dogumdan sonra gelecek nasipse anama guveniyorum ama nasil olur aklimda bin tane soru isareti var. Insallah bizde saglikla dogururuz hayirlisiyla buyuturuz.
Sagol canim. Benim annrm gelirse bi kac gunlugune gelir buyuk ihtimal ben onunla memlekete giderim. Kaynanam falan da yok benim yardima gelecek. Veren rabbim sabrini hayrini da verir diye dusunuyorum. Suanlik 1 tane park besigimiz var 6 aylik olduklarinda 2.yi alicamOrkide_sever ikizler konusunda Allah yardımcı oluyor bir sekilde büyüyorlar senin oğlununda çok faydası olur eğer tek bakacaksan şimdilik çok erken ama kesinlikle iki tane mama sandalyesi al öyle pahalı birseyede gerek yok ben e bebekten plastik sandalye tarzı olanlardan almıştım şimdi 2 yaşındalar hala kullanıyoruz çocukları baya oyalıyor hatta şu an mama sandalyesine kendileri çıkıp iniyorlar
Bende ilk 4 ay aynı park yatağa yatırdım 4 aylıkken ayaklarıyla birbirlerine değip uyandırmaya başladılar sığmadıkları için ayırdım sana tavsiyem simdiden alacağın yatağa bak, o 4 ay öyle bir hızlı geçiyor ki...Sagol canim. Benim annrm gelirse bi kac gunlugune gelir buyuk ihtimal ben onunla memlekete giderim. Kaynanam falan da yok benim yardima gelecek. Veren rabbim sabrini hayrini da verir diye dusunuyorum. Suanlik 1 tane park besigimiz var 6 aylik olduklarinda 2.yi alicam
Hazir canim normal bi park yatak alicam cok tasiniyoruz o yuzden bi oda yapamiyorum bebeklere. Hele anneme gidip kalicam icin tasimasi ve yer kaplamasi durumu yuzunden kesinlikle basit bir park yatak yetecek bize.Bende ilk 4 ay aynı park yatağa yatırdım 4 aylıkken ayaklarıyla birbirlerine değip uyandırmaya başladılar sığmadıkları için ayırdım sana tavsiyem simdiden alacağın yatağa bak, o 4 ay öyle bir hızlı geçiyor ki...
Maşallah Allah bağışlasınMerhaba kizlar bende taze ikiz annesiyim1 kizim 1 oglum varr
HosbuldumMaşallah Allah bağışlasınaramıza hoşgeldin uykusuz anne, su an kac aylıklar?
Maşallah Allah bağışlasın...95 günlük diyince bende o günlere döndüm Allahım ne çılgın günlerdiHosbuldumamin cumlemizin evladini Rabbim bagislasin 95 gunluguz
Çok geçmiş olsun... Valla bizde hiç kurtulamıyoruz hastalıktanikizlerimin son bir ayda 3.grip oluşu bogaz ağrısıyla birlikte,banada bulaştırdıkları için bir türlü kurtulamıyoruz aile hekimi birdaha tekrarlarsa 3 aylık penesilin iğneye başlayalım dedihenüz 2 yaşındalar. Sizin ikizlerinizde çok hastalanıyormu vitamin,bağışıklık kuvvetlendirici ne kullanmalıyım?
Suan bizde baya degisik hallere girdik sasiriyorum artikMaşallah Allah bağışlasın...95 günlük diyince bende o günlere döndüm Allahım ne çılgın günlerdiCok şükür büyüdü benimkiler darısı senin başına...
Benimkiler 26 aylık ( maşallah) Oldular ben tek baktığım icin çok yıprandım ben ben olmaktan çıktımSuan bizde baya degisik hallere girdik sasiriyorum artikkendim bakiyorum 2 aydr 1 ay kuvozde kaldik erken dogduk aminn insallah o gunleri bizde goruruz lac aylik sizinkiler
Malesef kendim bakiyorum yipraniyoruz ama olacak o kdr kac senenin seysi var..Benimkiler 26 aylık ( maşallah) Oldular ben tek baktığım icin çok yıprandım ben ben olmaktan çıktımInş yardim edeniniz vardır yanınızda?
ben park yatak aldim iki taneMerhaba kızlar bende 16 haftalık hamileyim beşik konusunda bana fikir verir misiniz siz nasıl aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?