ikiz anneleri ve ikiz annesi olacaklar

Aynen bende çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun.Birsey daha sorucam ikizlere vitamin şurubu kullanıyormusun? Bana bir iki kişi supradyn junior tavsiye etti bugün eczaneye sordum artık yok dediler.
Yok ben vitamin kullanmiyorum... ikizlerde cocuklarda genellikle kansizlik oluyor kan ilaci kullanıyorum çocuk doktorumuz yazdı.

Benimkiler süt içmiyorlar ne yaptiysam alıştıramadım biberon alıştırma bardağı hetseyi denedim...mamadan sonra tadı değişik geldi herhalde...bende peynir, yoğurt bol bol yedirmeye çalışıyorum. Seninkiler süt içiyorlar mı?

Benimkiler hala sadece geceleri uyku arasında mama yiyorlar şu an mamayı bıraktırma sürecindeyim inek sütünü sulandırıp biraz mama katıyorum o şekilde süte birisi alıştı bazen gündüzleride içmek istiyor o zamanda sütü sulandırıp cok cok az şeker ekliyorum (muzlu, çilekli denedim begenmediler akılları yok)digeri uyku sersemliğine gece sütü içiyor gündüz nasıl kaçıyor anlatamam biberonu ağzına tıkamıyorum bardakla denedim pipetle denedim içmiyor süt olduğunu biliyor ancak muhallebi ve sütlü tatlılar irmikli pasta gibi sütlaç gibi onları yiyor enterasan bir durum

Arkadaşlar Merhaba. Ben de çok yeni öğrendim ikiz annesi olacağımı. Biraz şaşkınlıkla beraber sizlerin tecrübesinden yararlanmak isterim. Tek gebeliğe göre karnımız çok mu büyüyecek ve de çalışıyorum. Kaçıncı haftaya kadar çalışmak daha sağlıklı olur. Bundan önce ilk çocuğumda 37. Haftaya kadar çalışmıştım ama ikizlerle nasıl olur bilemedim

Hayırlı olsun Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ben 31 haftalık doğum yaptım karnım 9 aylık gibiydi. Çalışma konusuna gelince ben çalışmıyordum benim gebeliğim yatarak geçti zaten, işin çalışma şartların uygunsa bebekler ve sen sağlıklı olursan neden çalışmayasın tabi bu benim görüşüm çalışan anneler ne diyecek bakalım.

Kızlar çok yardıma muhtaç var ek gıdaya başladım yoğurtla bu gün tabi erken başlamak zorunda kaldım süt yetmiyor mamada icmiyorlar onun dışında sindirimi kolay ne verebilirim bilmiyorum

Kızlar çok yardıma muhtaç var ek gıdaya başladım yoğurtla bu gün tabi erken başlamak zorunda kaldım süt yetmiyor mamada icmiyorlar onun dışında sindirimi kolay ne verebilirim bilmiyorum
Bebekleriniz kaç aylık?Ben beş aylık başladım ek gıdaya benimde sütüm yetmiyordu kızım da mama içmiyordu. Sütümü artırmak icin doktorum malt içecekleri ve bira mayası tabletlerini önerdi... Cam rendede elma redeleyip suyunu verebilirsiniz, yoğurt veriyormuşsunuz ama evde mayalamaya çalışın, tuzsuz sebze püreleri verebilirsiniz.

Kaç aylıklar? En doğrusu doktoruna danışman olur ben düzeltilmiş yaşları 5 aylıkken başladım herkes 3 gün kuralı uygularken benim dr. 5 gün kuralı uygulattı ilk mama ile yoğurt yaptım sonra su muhallebisi yapıp içine mama kattım yani süt yerine. Seninkiler mamanın tadını alınca yemezlermi acaba denemişmiydin? Kabak hazmı kolaydır pateste öyle.

Ben bu tarifi (miktarını azaltarak) ilk başlarda cok kullandım.Umarım faydalı olur.

Eklentiler

• Screenshot_20190318-225315_Gallery.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 53
ikiz anneleri çocuklarım şu anda 2 yaşında,park yatakta yatıyorlar sizce onlara ne zaman oda almalıyım?

Aminn bu belirsizlik çok kötü. Doktor yatacaksınn bu şekil de götüren var dedi kalkmıyorum. Şükür şikayetim de yok ağrı kanama vs
Ben 22 haftalık hamileyken yatışa geçtim.Kıpırdamadan yattım desem yeridir.Ha gayret 28 derken 35 e kadar dayandım.Kesinlikle kalkmayın.Ben resmen yemeksepetinden sipariş verip yattığım yerde yemek yedim.2 haftada bir duş aldım.Kabız olmamak için hoşaf kayısı vs yedim..Büyük tuvaleti çok yavaş yaptım hapşırmamaya çalıştım,zor oldu ama oldu,şakın yorulma,sabrın sonu selamet

Amin İnşallah canım.bende 28 görsem diyorum 2 hafta kaldı. Keşke 34 filan görsek

Maşallah acaba bebekleriniz biri sağda biri soldanı ben de aynı durumdayım cinsiyet bir sağda bir solda olunca farklı oluyormu merak ettim

Merhaba canım ben de ikiz hamileyım ama şöyle durum var iki kese var ama biri küçük doktor kaybolur dıyor ama benım umudum asla bıtmıyor hep ikiz olacak gibi sizin kacıncı haftada kesinleşti yardımcı olurmus unuz size de olumsuz konusan doktor oldu mu

Öncelikle Allah gönlündekini versin, benim ikizler tüp bebek olduğu icin durumum farklı gibi gözüküyor öncelikle gebelik testimde değer çok yüksek çıktı sanırsam 650 gibi buyuk ihtimalle ikiz olabilecegini ama umutlanmamamı söylediler kese yanlış hatırlamıyorsam 5. haftada belli oldu.

Maşallah acaba bebekleriniz biri sağda biri soldanı ben de aynı durumdayım cinsiyet bir sağda bir solda olunca farklı oluyormu merak ettim
Anlaşılan cinsiyet için çok heyecanlısın seni anlayabiliyorum Allah gönlüne göre versin inşallah. Sağ sol alt üst cinsiyet belirlediğini sanmıyorum, benim yan yana gibi ama biraz yataydı slaş işareti gibi // benim ikiside erkek, hep tatlıya aşerdim, tatlı ekşi olayı sanki doğru gibi tabi aksini savunanlarda oluyor

Amin canım benım cok farklı oldu dogal yolla hamıle kaldım daha öncesinde 3 kaybım var, adet 2 gun gecınce kan verdım 47 cıktı sonra adet oldum ama beta arttı ve üstüne görme dedi doktor sonrasında 5. Haftada tek kese 7.haftada 2 kese görduk ikizler gec gelişir dedi doktor 10 gun sonra gel dedı gıttım kesenın bırı kuculmüş kaybolabılır dedı üzüldüm bıraz ve 10 gun sonra tekrar gel kalp atısı için defı durum boyle cmm

inşallah ikisininde kalp atışını duyarsın sende baya zorlu yollardan geçmişsin anlaşılan Rabbim versin inşallah hakkına ne hayırlı ise o olsun doktor kesin konuşmamış anlaşılan kaybolabilir demiş, kaç gun kaldı dr. gitmene

Amin cnm Allah razı olsun, çok sukur bugunumüze evet zor yollardan gectım Rabbımın Takdırı her serde bır hayır vardır diyerek atlattım cnm... Haftaya cuma kontrol dun gitmiştim en son

Amin cnm Allah razı olsun, çok sukur bugunumüze evet zor yollardan gectım Rabbımın Takdırı her serde bır hayır vardır diyerek atlattım cnm... Haftaya cuma kontrol dun gitmiştim en son
Ben cocuk hasreti çok cektim 10 yıl sonra 3. Tüp bebek denemesinde cocuklarıma kavuştum ama her aşama o kadar zorduki zahmet olmadan rahmet olmuyor kan testinde hamile olduğum çıktı ama tam anlamıyla sevinemedim kese görünecekmi kese göründü kalp atışı duyacakmıyım hadi onuda duydum yaşayacaklarmı karnımda duracaklarmı....vs. zaten hamileligim yatarak geçti onun için duygularını cok iyi anlıyorum Allah cumaya kadar sana sabır versin inşallah dilediğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…