Yok ben vitamin kullanmiyorum... ikizlerde cocuklarda genellikle kansizlik oluyor kan ilaci kullanıyorum çocuk doktorumuz yazdı.Aynen bende çok korkuyorumAllah yardımcımız olsun.Birsey daha sorucam ikizlere vitamin şurubu kullanıyormusun? Bana bir iki kişi supradyn junior tavsiye etti bugün eczaneye sordum artık yok dediler.
Benimkiler süt içmiyorlar ne yaptiysam alıştıramadım biberon alıştırma bardağı hetseyi denedim...mamadan sonra tadı değişik geldi herhalde...bende peynir, yoğurt bol bol yedirmeye çalışıyorum. Seninkiler süt içiyorlar mı?
Arkadaşlar Merhaba. Ben de çok yeni öğrendim ikiz annesi olacağımı. Biraz şaşkınlıkla beraber sizlerin tecrübesinden yararlanmak isterim. Tek gebeliğe göre karnımız çok mu büyüyecek ve de çalışıyorum. Kaçıncı haftaya kadar çalışmak daha sağlıklı olur. Bundan önce ilk çocuğumda 37. Haftaya kadar çalışmıştım ama ikizlerle nasıl olur bilemedim
Bebekleriniz kaç aylık?Ben beş aylık başladım ek gıdaya benimde sütüm yetmiyordu kızım da mama içmiyordu. Sütümü artırmak icin doktorum malt içecekleri ve bira mayası tabletlerini önerdi... Cam rendede elma redeleyip suyunu verebilirsiniz, yoğurt veriyormuşsunuz ama evde mayalamaya çalışın, tuzsuz sebze püreleri verebilirsiniz.Kızlar çok yardıma muhtaç var ek gıdaya başladım yoğurtla bu gün tabi erken başlamak zorunda kaldım süt yetmiyor mamada icmiyorlar onun dışında sindirimi kolay ne verebilirim bilmiyorum
Kızlar çok yardıma muhtaç var ek gıdaya başladım yoğurtla bu gün tabi erken başlamak zorunda kaldım süt
Kızlar çok yardıma muhtaç var ek gıdaya başladım yoğurtla bu gün tabi erken başlamak zorunda kaldım süt yetmiyor mamada icmiyorlar onun dışında sindirimi kolay ne verebilirim bilmiyorum
Ben bu tarifi (miktarını azaltarak) ilk başlarda cok kullandım.Umarım faydalı olur.Kızlar çok yardıma muhtaç var ek gıdaya başladım yoğurtla bu gün tabi erken başlamak zorunda kaldım süt yetmiyor mamada icmiyorlar onun dışında sindirimi kolay ne verebilirim bilmiyorum
Ben 22 haftalık hamileyken yatışa geçtim.Kıpırdamadan yattım desem yeridir.Ha gayret 28 derken 35 e kadar dayandım.Kesinlikle kalkmayın.Ben resmen yemeksepetinden sipariş verip yattığım yerde yemek yedim.2 haftada bir duş aldım.Kabız olmamak için hoşaf kayısı vs yedim..Büyük tuvaleti çok yavaş yaptım hapşırmamaya çalıştım,zor oldu ama oldu,şakın yorulma,sabrın sonu selametAminn bu belirsizlik çok kötü. Doktor yatacaksınn bu şekil de götüren var dedi kalkmıyorum. Şükür şikayetim de yok ağrı kanama vs
Amin İnşallah canım.bende 28 görsem diyorum 2 hafta kaldı. Keşke 34 filan görsekBen 22 haftalık hamileyken yatışa geçtim.Kıpırdamadan yattım desem yeridir.Ha gayret 28 derken 35 e kadar dayandım.Kesinlikle kalkmayın.Ben resmen yemeksepetinden sipariş verip yattığım yerde yemek yedim.2 haftada bir duş aldım.Kabız olmamak için hoşaf kayısı vs yedim..Büyük tuvaleti çok yavaş yaptım hapşırmamaya çalıştım,zor oldu ama oldu,şakın yorulma,sabrın sonu selamet
Maşallah acaba bebekleriniz biri sağda biri soldanı ben de aynı durumdayım cinsiyet bir sağda bir solda olunca farklı oluyormu merak ettimikiz annesi olacaklar sorularınız olursa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım çünkü benim ilk cocuklarımdı ve bilgiye cok ihtiyacım vardı bilinmezlikler icindeydim. Hamileyken hep 37 haftayı hedefledim hatta prematüre bölümüne etkilenmemek için girip bakmadım bile ikizlere nasıl yatak alırım hangisi kullanışlı olur biberon tavsiyeleri....vs bircok seyi geriye dönük ikiz annelerine sordum onlarda sağolsunlar geç olsada cevap verdiler ikiz anneleri bilur tlf bakacak zaman yok ben hatırlıyorumda ilk 4 ay öyle yoğun geçtiki tuvalete bile gidemiyordum banyo yapmak bir lükstü benim ikiside erkek çok zorlular öylede devam ediyorlar.
Merhaba canım ben de ikiz hamileyım ama şöyle durum var iki kese var ama biri küçük doktor kaybolur dıyor ama benım umudum asla bıtmıyor hep ikiz olacak gibi sizin kacıncı haftada kesinleşti yardımcı olurmus unuz size de olumsuz konusan doktor oldu muikiz annesi olacaklar sorularınız olursa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım çünkü benim ilk cocuklarımdı ve bilgiye cok ihtiyacım vardı bilinmezlikler icindeydim. Hamileyken hep 37 haftayı hedefledim hatta prematüre bölümüne etkilenmemek için girip bakmadım bile ikizlere nasıl yatak alırım hangisi kullanışlı olur biberon tavsiyeleri....vs bircok seyi geriye dönük ikiz annelerine sordum onlarda sağolsunlar geç olsada cevap verdiler ikiz anneleri bilur tlf bakacak zaman yok ben hatırlıyorumda ilk 4 ay öyle yoğun geçtiki tuvalete bile gidemiyordum banyo yapmak bir lükstü benim ikiside erkek çok zorlular öylede devam ediyorlar.
Öncelikle Allah gönlündekini versin, benim ikizler tüp bebek olduğu icin durumum farklı gibi gözüküyor öncelikle gebelik testimde değer çok yüksek çıktı sanırsam 650 gibi buyuk ihtimalle ikiz olabilecegini ama umutlanmamamı söylediler kese yanlış hatırlamıyorsam 5. haftada belli oldu.Merhaba canım ben de ikiz hamileyım ama şöyle durum var iki kese var ama biri küçük doktor kaybolur dıyor ama benım umudum asla bıtmıyor hep ikiz olacak gibi sizin kacıncı haftada kesinleşti yardımcı olurmus unuz size de olumsuz konusan doktor oldu mu
Anlaşılan cinsiyet için çok heyecanlısın seni anlayabiliyorumMaşallah acaba bebekleriniz biri sağda biri soldanı ben de aynı durumdayım cinsiyet bir sağda bir solda olunca farklı oluyormu merak ettim
Amin canım benım cok farklı oldu dogal yolla hamıle kaldım daha öncesinde 3 kaybım var, adet 2 gun gecınce kan verdım 47 cıktı sonra adet oldum ama beta arttı ve üstüne görme dedi doktor sonrasında 5. Haftada tek kese 7.haftada 2 kese görduk ikizler gec gelişir dedi doktor 10 gun sonra gel dedı gıttım kesenın bırı kuculmüş kaybolabılır dedı üzüldüm bıraz ve 10 gun sonra tekrar gel kalp atısı için defı durum boyle cmmÖncelikle Allah gönlündekini versin, benim ikizler tüp bebek olduğu icin durumum farklı gibi gözüküyor öncelikle gebelik testimde değer çok yüksek çıktı sanırsam 650 gibi buyuk ihtimalle ikiz olabilecegini ama umutlanmamamı söylediler kese yanlış hatırlamıyorsam 5. haftada belli oldu.
inşallah ikisininde kalp atışını duyarsınAmin canım benım cok farklı oldu dogal yolla hamıle kaldım daha öncesinde 3 kaybım var, adet 2 gun gecınce kan verdım 47 cıktı sonra adet oldum ama beta arttı ve üstüne görme dedi doktor sonrasında 5. Haftada tek kese 7.haftada 2 kese görduk ikizler gec gelişir dedi doktor 10 gun sonra gel dedı gıttım kesenın bırı kuculmüş kaybolabılır dedı üzüldüm bıraz ve 10 gun sonra tekrar gel kalp atısı için defı durum boyle cmm
Amin cnm Allah razı olsun, çok sukur bugunumüze evet zor yollardan gectım Rabbımın Takdırı her serde bır hayır vardır diyerek atlattım cnm... Haftaya cuma kontrol dun gitmiştim en soninşallah ikisininde kalp atışını duyarsınsende baya zorlu yollardan geçmişsin anlaşılan Rabbim versin inşallah hakkına ne hayırlı ise o olsun doktor kesin konuşmamış anlaşılan kaybolabilir demiş, kaç gun kaldı dr. gitmene
Ben cocuk hasreti çok cektim 10 yıl sonra 3. Tüp bebek denemesinde cocuklarıma kavuştum ama her aşama o kadar zorduki zahmet olmadan rahmet olmuyor kan testinde hamile olduğum çıktı ama tam anlamıyla sevinemedim kese görünecekmi kese göründü kalp atışı duyacakmıyım hadi onuda duydum yaşayacaklarmı karnımda duracaklarmı....vs. zaten hamileligim yatarak geçti onun için duygularını cok iyi anlıyorum Allah cumaya kadar sana sabır versin inşallah dilediğin olurAmin cnm Allah razı olsun, çok sukur bugunumüze evet zor yollardan gectım Rabbımın Takdırı her serde bır hayır vardır diyerek atlattım cnm... Haftaya cuma kontrol dun gitmiştim en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?