Ikiz annesi olup balık etli bayanlar hadi beraber zayıflayalım

canım kahvaltı dediğin nedir ki peynir domates maydonoz zaten,
yap inannn,gayret et atıştır..

günaydın kızlarrrrrr bugün naıslsınız bakalım...ben sabah 1 grisini ve 330ml su içtim.bakalım verebilecekmiyim...

sabah sadece yumurta ve domates maydonoz yedim,
ama peynir yada zeytin olmadan yumurtanın yarısını yiyebildim ancak,

şimdi de yarım kase light yoğrt yiyiyorum yavaştan..

bol suu...

hadi bakalım.. çok azimliyiz..allahım caba pzt. 60 ları görecekmiyim.tatile gideceğiz.mayomun içine girmek istiyorum..1 ay ım var dolu dolu..sağlıksız olacak ama hızlı kilo vermek ,istiyorum..bu konuda diyet önerisi olan varsa paylaşabilirmi..5 günde 10 kilo gibi.. tabi şakka

ay diyorum ya yukarıda bir link verdim kadının biri acaip kilo vermiş,
ne kadar doğru bilmiyorum..

evet bende bakmıştım.aslında şok diyet yapmak istiyorum ama durmuş şekilde sanki kilo vermem..şu 5 günde 5 kilo diyetine baktım aslında onumu yapsak..hadi hymarry böyle bir diyete başlayalım yarın...en azından pzt e kadar 3 kilo falan verelim. ne dersin

canım açıkçası diyetler arasında en çok o ilgimi çekti. benimde. aslında metabolizmayı aptal etmek için böyle şok bişeye ihtiyaç var en azından bend öyle oluyor. ben 2005 yılında biraz kilo almıştım. ay düşününce o da kilomuymuş diyorum 56 kilo oldum diye karalar bağlamıştım.:)) o zaman 3 günlük şok diyet uygulamıştım. buna benziyor biraz ama 3 gündü benimki. ardından isveç diyetini yapmıştım. ve 50 kiloya düşmüştüm. 14 gün isveç 3 günde şok diyetle.. ahh ahh ama şimdi haşimato sarmış dört bir yanımı baktığım her yerde yağ görüyom . ühüüüü(

canım iyi kilo vermişssin şu isveç diyetini pek uygulayamadım yani kahve içemedim sabah öğlen yumurta yiyemedim.şimdide kendime bir yol çizdim sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum bakalım pzt tartılacağım 1 haftada kaç kilo verdim ayrıca adet dönemimde yaklaştı bakalım su toplayacağız

ca nım ben kahve yerine bitki çayı içimiştim yada yeşil çay. bu arada yeşil çay ödem atıyor idrara çıkartıyor zayıflatıyor. bide o zamanlar gençtim yaw( metabolizma şimdiki gibi değildi.. adet döneminde kilo vermiyor görünürsün. ama eğer adet sırasında aşırıya kaçmazsan adetten iki gün sonra bi bakarsın gitmiş kilolar:))

evet wavy yeşilçay süper idrar söktürücü bizim bakıcıdn biliyorum. ama ben bitki çayı içemem onun yerine limmonlu su falan içerim..

merhaba arkadaşlar ben kendimde değişiklikler hissediyorum. sanki vücudumdaki çıkıntılar yyok olur.. hymarry sen ne durumdasın

canım ben doktorun verdiği listeye uymak durumundayım şimdilik,
eğer bir zaman olur da sen uygularsan belki ben de senin yoluna gelirim,
ama şimdilik hesap vericem ya,ondan şeedemem ki canım boshayallersmile
delüüüü ben seni düşünmek istemesem deee,bana herşey haşimatoyu hatırlatıyyyorrrrr
ben var ya bu diyet topiklerinde ciddi kilolar vermiş bi kadından şunu okudum,
eğer diyor ciddi bir kilo verdikten sonra durduysanız,sanki diyette değil gibi normalde yemeniz zararlı kaloride bir yemek yiyerek kendinizi ödüllendirin ve metabolizmanızı şaşırtın,
iki gün bir öğünü böyle geçirip diyete devam ederseniz vücut diyete başladığı kilo verme hızına geri döner diyordu,bana mantıklı geldi,
daha doğrusu işime geldi sanırım aklinialirimsmile
ben de bu sabah adet oldum,demek ki Ptesi doktora başladığım zaman ben de adet öncesindeydim ve bu hafta böyle geçecek demek ki,
bakalım buna rağmen Salı kilo değüşimi ne olacakfisfisfis
yaw hymarry doğrumudur bu kadının bu diyetle bu kadar kilo verdiği........... ben 4 kiloya razıyım başlasammıki bu diyete beee...
doğrurdur canım bence,
kız paylaşmış,
bana da çok olay geldi bu diyet açıkçası,bi dene bakalım kız
merhaba arkadaşlar ben kendimde değişiklikler hissediyorum. sanki vücudumdaki çıkıntılar yyok olur.. hymarry sen ne durumdasın
canım ben bugün misafirim vardı,dikkat etmekle beraber yine de biraz kaçırdım sanırımeyvahedigeldismile
ama 3gün olmasına rağmen bugün beni gören misafirim süzülmüşsün dedi,belki de elbisemdendi sempatiksalakcinni

canım iyi ya kendine böyle dikkat etmen güzel..yok yok elbiseden değildirr...

zemuszemus sağol canım,bakalım gayretle ne kadar vericezz
yine sabah kahvaltımı yaptım,peynir-domates-maydonoz ve çay içtim hem de şekerliaklinialirimsmile

sen naptın tatlı anne,karpuz penir olayı mı yine heheheh sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…