evet bende bakmıştım.aslında şok diyet yapmak istiyorum ama durmuş şekilde sanki kilo vermem..şu 5 günde 5 kilo diyetine baktım aslında onumu yapsak..hadi hymarry böyle bir diyete başlayalım yarın...en azından pzt e kadar 3 kilo falan verelim. ne dersin
ay bilmem hangisi doğru,diyet topiğinde buldum,
millet çatır çatır zayıflıyor..
22 günde 8 kilo - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
canım ben doktorun verdiği listeye uymak durumundayım şimdilik,evet bende bakmıştım.aslında şok diyet yapmak istiyorum ama durmuş şekilde sanki kilo vermem..şu 5 günde 5 kilo diyetine baktım aslında onumu yapsak..hadi hymarry böyle bir diyete başlayalım yarın...en azından pzt e kadar 3 kilo falan verelim. ne dersin
canım açıkçası diyetler arasında en çok o ilgimi çekti. benimde. aslında metabolizmayı aptal etmek için böyle şok bişeye ihtiyaç var en azından bend öyle oluyor. ben 2005 yılında biraz kilo almıştım. ay düşününce o da kilomuymuş diyorum 56 kilo oldum diye karalar bağlamıştım.:)) o zaman 3 günlük şok diyet uygulamıştım. buna benziyor biraz ama 3 gündü benimki. ardından isveç diyetini yapmıştım. ve 50 kiloya düşmüştüm. 14 gün isveç 3 günde şok diyetle.. ahh ahh ama şimdi haşimato sarmış dört bir yanımı baktığım her yerde yağ görüyom . ühüüüü(
ben de bu sabah adet oldum,demek ki Ptesi doktora başladığım zaman ben de adet öncesindeydim ve bu hafta böyle geçecek demek ki,canım iyi kilo vermişssin şu isveç diyetini pek uygulayamadım yani kahve içemedim sabah öğlen yumurta yiyemedim.şimdide kendime bir yol çizdim sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum bakalım pzt tartılacağım 1 haftada kaç kilo verdim ayrıca adet dönemimde yaklaştı bakalım su toplayacağız
doğrurdur canım bence,yaw hymarry doğrumudur bu kadının bu diyetle bu kadar kilo verdiği........... ben 4 kiloya razıyım başlasammıki bu diyete beee...
canım ben bugün misafirim vardı,dikkat etmekle beraber yine de biraz kaçırdım sanırımeyvahedigeldismilemerhaba arkadaşlar ben kendimde değişiklikler hissediyorum. sanki vücudumdaki çıkıntılar yyok olur.. hymarry sen ne durumdasın
canım iyi ya kendine böyle dikkat etmen güzel..yok yok elbiseden değildirr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?