Ikiz annesi olup balık etli bayanlar hadi beraber zayıflayalım

hayır canım ya pkoluyum adet olmuyorum ve ödem topluyor.....öğlende sadece 1 elma yedim. ama kuaförde işlerim vardı o nedenle yoksa tavuk yiyecektimm:gitme:

canım bak ben sirkeli su içiyorum bende de var o illet,
inan çok güzel söküyor,harika,tavsiye ederim..

ok. canım deneyeyim ayyy çok kötü tadı var ama...canım sadece burada sen ve benim kilo sorunumuz varmış...yaa bizde bir an önce verelimm

boşver başkasını,biz kendimize bakalım :hulya:
ben çok faydasını gördüm bak,inan..

ben de salı tartılıcam,bakalım,merak ediyorum bende..

ayyy bilmemki ben sen gibi değlim,benim çoookkk yolum varrr,
benim güzel olmam için daha çoooookk fırın ekmekleri eritmem lazım

oyyy kıslar bugün parmağında oynattılar beni.
niyse bnde pzt günü kendimce başlıyorum. yediklerim belli. bana zarar verende belli onları çıkarıvcam hayatımdan. ve eminim farkedicek. keşke şu ticker kısmına iki tane yapabilsek bide kilo çizelgesi koyardık.. gaza geliyom kızlar haydi zayıflayın bende arkanızdan geleyim...

wavym ben buraya ticker micker koyamam,
bi ara aklıma geldi kızım yuhhh dedim,
çocuklarının takvimini kaldırdığına değmez

tane tarçınlı kiraz saplı yeşil çay içiyorum böööyyygh :bbo:

Ya güzel hafif bir kahvaltı önerisi olaln yok mu yaa,
haftasonu kahvaltı keyfimize nolceeekkkguclubacismile

haftasonu kaçırdım biraz galibaeyvahedigeldismile
dengelemeye çalıştım dokorun verdiği listeye göre ama Salı tartılıcam,bakalım,
adet dönemim hala devam ediyor,
ilk hafta kilo veremezsem motivasyonum çok bozulurrbilmiyorumkismile

kızlar bende varım zayıflayacak olan hatunlrdan 100 le dogum yaptım 7 ay oldu 80 kıloyum 15 kılom var....sırkelı su ıcıyorum yesıl cay ıcıyorum....ıns hepimiz ıncecık olcaz..

heralde aranızda doğumdan incecik çıkıp davul olan bir ben varım. ühüüüüüüüüüüü(

kayraa canım benm bendensin demek. ay aman diyim canım 3 kilo 5 kilo önemsenmiyor ama onlar sonra 10 kilo falan oluyor bende 4 aylarında 3-4 kilo almıştım şimdi ayy telaffuz bilem edemiyom yaa((
bugün canım çoook sıkıldı. dıarı çıkacaktık ve üstüme hiç bişey olmadı. aman allahım nasıl bir yağ yıüını çıkıyor kıyafetlerden( hamilelik pantolonum hamileyken eh işte oluyordu bacaklar falan bol şimdi tayt gibi oluyor delürcem. bu kadarla kalmadı. dışarı çıkarken eşime dedimki gözüm ne görürse yicem. yarın diyete başlıyorum ve aç bir gözle başlamak istemiyorum. neyse timama falan dedi. köfte ekmek koktu burnuma ay yiyelimmi edim ben yemem dedi( sen ne kadar yiceksin çeyrek mi yoksa yarımmı dedi ama öyle bir dediki hani çeyrek ye yarım biraz daha dombili olmana neden olur der gibi sende yersin dedim sanki hakaret ettim adama. hayır ben evde karpuz eynir yicem dedi( 2-3 kilo almışta beyim( ühüüü. bende yemeden geldim eve çok kızgınım çok üzgünüm. ahh yine 48 kilo olu onun göbişi ile dalga geçmek var amaa. haşimato sarmış hymaryyy dört bir yanımııı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…