Ikiz arabası nasıl olsun

DEBA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
251
10
96
İstanbul

Arkadaşlar merhaba İKİZ ARABASI konusuda bir türlü karar veremiyorum .
üst alt, yan yana yada iki ayrı araba alternatifi var ama ????
ikiz annelerinden ve anne adaylarından yardım istiyorum eminmi benim gibi alıcak arkadaşıma ışık tutacaktır.

yanyana olsun.
markası "cosatto" olsun.hem şık hem kullanışlı..

ben iki türlüsünü de denedim.ilki arka arkayaydı. onun eni dar olduğu için her dükkana veya gezmeye gittiğinde hiç zorlanmıyorsun, tavsiye ederim.ilkini yangında kaybedince yanyana baston ikiz arabası aldım. ama ilki kesinlikle daha kullanışlıydı.

yanyana arabayı cadde de sokakta yanlış park eden düşüncesizler varken hayatta kullanamazsın. ama ben rahat ferah biryerde oturuyorum diyorsan o zaman olur. ne olursa olsun 6 aylıkkan önce kullanamazsın, bunun için baston al derim ben.

vallahi arkadaşlar eşim takmış tek tek araba alıcakmış of anlatamıyorum tek başına çıkmaya kalksan ne yapacaksın diyorum anlamıyooo

benım ikizim yok hatta cocugumda yok ama arka arkaya kullanması kolayda olsa düşünsene çocugunun biri arkada kalcak önünü sadece digeri görücek arkada kalana yazık değilmi ???

Canım nedense eşlerimize tek tek almak daha hoşlarına gidiyo görüntüleri açısından.ama sen tek olarak biryere gidiceğinde çok zorlanırsın hatta hiç süremezsin ,illa yanında biri olması şart..ARKA ARKAYA olan arabalar ise kardeşler için tasarlanmıştır ben hiç beğenmiyorum otobüs gibi sıralıyosun ayrıca öndeki yatmıyo haberin olsun..bide arkaya oturtucağın bebeğin için haksızlık değilmi..
BEN SANA COSATTO MARKASINI TAVSıYE EDERıM.HEM ÇOK GÜZEL HEM HAFıF TEK ELıNLE KAPATABıLME ÖZLELıĞı VAR.HEMDE TANINMIŞ BıR MARKA SONUÇTA KALıTELı BıR ÜRÜN..istersen bir araştır.erkek ve kız olanlar için var yan yan..ben ondan alıcam..hatta şu an indirimde bence kaçırma derim..

en iki tane baston bişrde birleştirm aparatı aldım. ve iyikide öyle yqpmışım diyorum. ama bu tamamen göreceli bir durum bence ben genelde hep yanımda birileri varken çıkıyorum tek çıktığımda birini kanguruya atıyorum. yada birleştirme aparatı ile birleştiriyorum. ama sürekli yalnız çıksaydım durum ne olurdu bilemiyorum . şu an bu rahatıma gidiyor..

evet kesinlikle katılıyorum..hatta ben kızım ve oğluma pembe-mavi aldım..çok çok memnunum..

kayracım eğer tek tek almasam alacağım araba buydu. bende bu arabayı çok beğenmiştim. portbebe de takılabiliyor ilk zamanlar ve 6 aydan sonrası için çok kullanışlı bir araba kesinlikle. kaswanında bu arabadandı sanırım. ama ben yinede tek tek aldığım için çok memnunumkaydirigubbakcemile

Biz 3 çeşit araba denedik.

Şuan kullandığımız 2 çeşit arabamız var.

İlk 3 ay dışarı çıkmadık zaten.
İlk arabamız 3 tekerlekliydi.Çocuklar sarsılmıyor rahat rahat gidiyorlar.
ama katlandığında çok büyük bagajı olan arabalar hariç almıyor maalesef.

sonra tek tek chicco aldık.İlgiden de sıkıldık çünkü.
Evet çok rahat
yollarda çok rahat ettik.
Ama alışveriş yaparken çok zorlandık.

Sonra ikizler 2 yaşındayken Macleren ikiz arabası aldık.
Tek kelimeyle MÜKEMMEL.

EN HAFİF İKİZ ARABASI özelliği var.
Gerçekten tek chicco pusetlerden bile hafif
katlanınca teki kadar yer kaplıyor .
Bebekler 6-7. aydan sonra oturuyor zaten.Arka yatış kademesi ayarlanabiliyor.
6. aydan sonra rahatlıkla kullanılabilir.

Yani kesinlikle Macleren ...
Biraz pahalı ama değer.
Keşke doğruyu ilk arabada bulsaydık.boshayallersmile

ya süper yazmışsın arkadaşlım onuda araştırdım ben istanbuldayım sadece joker magazalarında bu birleştirme aparatı var ama oda şase si yuvarlak olana takılabiliyormuş.

canım tebrilk ederimhihoyyyt darısı baıma bu zor günler geçip işsllsh bende bebeklerimi allahın izniyle alırım kucağıma .bakıcam sağol cnm.

ben bu modeele bakmıştım.siz bunun üzerine otokoltuğu alıp koyabiliyormusuuz ben sorduğumda sadece birine oto koltuğu koyarsınız dediler bana bilgi verirmisin

tak başına nasıl çıkıyorsun pekibilmiyorumkismile

canım iki ayrı araba değil..yanyana ikiz bebek arabası ama 2 kız için pembe, 2 erkek için mavi, 1 kız 1 erkek içinse pembe-mavi yapmışlar ve benimki bu http://www.joker.com.tr/urun.aspx?stkID=14110 ..

joker maxi toys satıyor türkiyede ve 799 lira yani ben bu fiyata aldım bilemiyorum arttı mı azaldı mı fiyatı şuan..cosattonun kendi sitesinden de alabilirsin snıyorum ve orada modeller daha çeşitli..

bir incele derim ben çünkü çok çok hafif, baston model olduğundan katlandığında ufacık oluyo ve çok hafif..tek elle katlanıp açılabiliyo ve çooookkk şık çoookkk :))

ben bu modeele bakmıştım.siz bunun üzerine otokoltuğu alıp koyabiliyormusuuz ben sorduğumda sadece birine oto koltuğu koyarsınız dediler bana bilgi verirmisin

Canım benim arabam da Firstwheels..Çok memnunum hemde çok...ıyi ki almışım.Oto koltugunu Maxi-cosi marka alırsan bu arabada kullanabilirsin.Başka oto koltuğuyla uyuşmuyor.Çünkü bu markalar aynı fabrikanın ürünleri.O zaman çok daha pratik olur.Sadece iskeleti işini görür.Onu da arabanız varsa bagajına atarsın.Portbebe ve diğer oturma ünitesi de katlanıyor.Çok güvenli ve sürüşü tek hareketle akıyor.2 koltuğuda koyabiliyorsun canım oto koltuğunu iki yönlüde kullanabilirsin ayrıca.Ama sadece ona uyan oto koltuğuyla...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…