Ikiz arabası nasıl olsun

geçen gun maclaren gördüm baston yanyana bebek arabası bence mükemmeldi çok yer kaplamıyor ve pratik görünüyor.chicco baston kullanan biir olarak.

ya süper yazmışsın arkadaşlım onuda araştırdım ben istanbuldayım sadece joker magazalarında bu birleştirme aparatı var ama oda şase si yuvarlak olana takılabiliyormuş.

canım e-bebekte de var birleştirme aparatı. ama oda yuvarlaklar için.

kızlar bebeklerim nerdeyse 2 aylık olacaklar ,hala karar verip bişey alamadım bende. ben ankarada yaşıyorum.bahsettiğiniz bu firstwheels ve mclaren arabaları nerde bulabilirimki? bi de bebekleri doktora babaanneye falan götürürken o bez çanta şeklinde sevimsiz portbebeler varya,onları kullanıyodum ama artık sığmaz oldular,nerdeyse tepiyorum içlerine.etrafımda öyle çoluk çocuklu ne akraba var ne arkadaş.geçenlerde minibüste biri ana kucağı önerdi bu taşıma işi için. bi arkadaşta bu kucakların oto koltuğu ve arabaya monte edilenini al almışken dedi,böyle oluncada işin içinden çıkamadım..ben daha hiçbi hazırlık yapmamışken 7.ayımda doğum yaptım.şimdide evde iki bebek.çıkıp çarşı pazarda dolaşamıyorum.kıyafet dahil hiçbişeylerini öyle kendim bakıp seçip almadım böyle oluncada.siparişle yapıyorum alışverişimi..bu yüzden bana bi akıl verin..en ekonomik en kullanışlı seçim hangisi olur,nerde bulunur..........

En güzeli baston şeklinde ve yan yana olanlar.Benim ikizler 10 yaşındalar...10 sene önceki modele göre bile 3,5 yaşlarına kadar kulanabildiler.Ben daha sonra ikizleri olan başka bi arkaşıma verdim ..O da çok memnundu..Kıdemli bi ikiz annesi olarak tavsiye ederim..Hepinize kolay gelsin...

Canım araban olmadığı sürece, ana kucağı şeklındeki oto koltuklarını kullanışlı bulmuyorum..minübüse bindiğinde nereye sığdıracaksın ki 2 koltuğu, hemde bebekle beraber iyice ağırlaşacak o koltuklar..bence sana anlatığına göre pratik bir bebek arabası gerekli en hafifinden..mclareni çok övüyorlar çok hafif ve pratik ama fiyatı pahalı..o kadar parayada çok gösterişli ve kaliteli bulmadım ben..Ben arabamdan çok memnunum ama senin için pek uygun olmaz sanırım..en hesaplı firstwheels kirazbaby de var sanırım..evine de kargoyla gönderirler..ama sen netten markayı gir araştır çok farklı fiyatlar veriyorlar..

canım kirazbaby adresine baktım,firstwheels city twinde indirimde var. ama ürün detayında sadece ağırlığı var.boyutları belirtilmemiş.sen arabanı chicco ve maclarenla kıyaslayarak boyu konusunda belki bi fikir verebilirsin bana.çünkü 5.katta oturuyoruz ve asansörümüzde pek geniş değil. bi de ankara kaldırımları malum

Benim arabanın genişliği 106 cm..sen alacağın ürünle bu ölçüyü kıyaslarsın..sana firstwheelsin orjinal sitesinde ki ölçüleri içeren sayfayı kopyalayacağım incelersin..http://www.firstwheels.nl/en/twin-specs.php Bizim asansörümüzde çok geniş değil,standart bir asansör işte.. ben sığdırıyorum.Yalnız firstwheels tek parçada katlanmıyor önce tek tuşla oturma ünitesini söküyorsun sonra iskeleti katlıyorsun,ama oturma ünitesi hafif..sen asansörü kullanamayacaksan mclaren tarzı araba alman daha mantıklı ..bana, mclaren çok pahalı geliyor o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum açıkçası..incelemiştim o ürünü..Kiraz babyde inglesina var gördün mü onu?Mclarenle hemen hemen aynı özellikleri,fiyatıda uygun..Yalnız kiraz babyde ki firstwheelsin içinde portbebe yok sanırım,onun için ayrı fiyat belirtmişler ve indirimdeki ürünün içeriğinde bahsetmemişler portbebeden.. onu sorarsın almayı düşünürsen..Her ne kadar portbebe 6 ay için denilse de ,ben kışın rahatlıkla oturabileceğini düşünüyorum çocuğun..Ankara kaldırımlarını düşünürsen eğer(buradakilerden farkı nedir bilmem ama) kesinlikle firstwheels derim çok sağlam kocaman lastikleri..Açık ,açık anlattım kullandığım ürünü sana.Başka markaları kullanan arkadaşlara da danış istersen canım..

Son düzenleme:
bende araştırıyorum en hafif ve ekonomik ikiz arabası casaul fantasia 475 tl
ağırlığı 9.5 kg çok rahat tek başımıza dışarı çıkabiliriz bebeklerle 4 e katlanabiliyor heryere sığar fiatıda çok uygun internetten sipariş edilebiliyor bir bakın derim

Eklentiler

• $25261074_tn9_0.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 129
biz de 2 ayrı araba almayı düşünüyoruz. cok uzun bir süre yalnız dışarı cıkabileceğimi sanmıyorum zaten. bir de yanyana ikiz arabasıyla yolda herkesin sevimli (!) birşekilde bebişlerime bakmalarını istemem herhalde....
maclaren in ikiz baston pusetine bakmıştık cidden cok hafif ve kapatması da cok kolaydı ama eni cokdardı. bebişler 1 yasına geldiklerinde mümkün değil sığmazlar içine...maxi cosinin bir modeli var ama adını bilmiyorum ( tekli araba ) cok hoştu ama sorduk pahalı geldi bize. ana kucağıyla beraber 2bin lirayı buluyor. 2 tane alcaz 4 bin lira.... zor yani....
düşündüğümüz chicco veya baby to go 'nun tekli pusetleri ve ana kucakları....

Çok güzelmiş arabanız citlenbiq... baktım netten inceledim bu markayı..incelerken başka bir marka daha gördüm çooooookkkkkkk beğendim..ben kullandığım arabamdan çok memnunum ama önceden görseydim keşke bu markayı tek bebek arabası gibi harika....Bebek arabası alacak olanlara yurtdışından getirme imkanınız varsa alın derim...markası iCandy..Offfffffffff neden daha önce görmedim ki...pöfff kıskandım şimdi.ohaoldumsmilehttp://www.icandyuk.com/

bizim bebek arabamız Inglesina Twin Swift ıkiz Bebek Arabası - Marina cok memnunuz.her kapıdan bacadan cok rahat gecıyoruz.ustelık arabamızın bagajınada sıgıyor.bız narbebe den aldık.
googlen ararsanız bulursunuz.aynı maclaren ın modelıne benzıyor.620 tl

Kızlar, Kraftın yeni arka arkaya modelini gördünüz mü? Koltuklar karşılıklı da konulabiliyor? Kullananınız var mı?

Kızlar, Kraftın yeni arka arkaya modelini gördünüz mü? Koltuklar karşılıklı da konulabiliyor? Kullananınız var mı?

Ben bir mağzada gördüm, tandem modeli diye geçiyor.Sürmeye falan da çalıştım çok ama çok ağır.19kilo falan..Bebeklerle 30 kiloyu falan geçer.Alırsak inşaat işçisi gibi ortalarda dolaşırız..Ben ayrı ayrı almaya karar verdim.Bakıcı veya annemle yada kocişle çıkarım diye düşünüyorum...Yada biri evde uyurken diyerini tek başına çıkarabilirim.Sana tavsiyem ikiz arabasıda alacaksan en hafifini alman...

kızlar ben kraft tandem kullanıyorum çok ta memnunum araba ağır olabilir ama sürüşü çok rahat ve bebekler karşılıklı durabildiği için çok mutlular ve oyun oynayabiliyorlar benim çocuklar 16 aylık olmalarına rağmen hala sürüş olarak çok rahat ediyorum.Ayrıca heryerden geçiyor olması başka bir güzel ben tavsiye ederim

peki, katlanınca bagaja sığacak gibi mi? veya hangi araba bagajına sığar? birde, hangi mağazada gördünüz, görmeden internetten sipariş etmek gelmiyor açıkçası içimden.Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…