ya süper yazmışsın arkadaşlım onuda araştırdım ben istanbuldayım sadece joker magazalarında bu birleştirme aparatı var ama oda şase si yuvarlak olana takılabiliyormuş.
kızlar bebeklerim nerdeyse 2 aylık olacaklar ,hala karar verip bişey alamadım bende. ben ankarada yaşıyorum.bahsettiğiniz bu firstwheels ve mclaren arabaları nerde bulabilirimki? bi de bebekleri doktora babaanneye falan götürürken o bez çanta şeklinde sevimsiz portbebeler varya,onları kullanıyodum ama artık sığmaz oldular,nerdeyse tepiyorum içlerine.etrafımda öyle çoluk çocuklu ne akraba var ne arkadaş.geçenlerde minibüste biri ana kucağı önerdi bu taşıma işi için. bi arkadaşta bu kucakların oto koltuğu ve arabaya monte edilenini al almışken dedi,böyle oluncada işin içinden çıkamadım..ben daha hiçbi hazırlık yapmamışken 7.ayımda doğum yaptım.şimdide evde iki bebek.çıkıp çarşı pazarda dolaşamıyorum.kıyafet dahil hiçbişeylerini öyle kendim bakıp seçip almadım böyle oluncada.siparişle yapıyorum alışverişimi..bu yüzden bana bi akıl verin..en ekonomik en kullanışlı seçim hangisi olur,nerde bulunur..........
Canım araban olmadığı sürece, ana kucağı şeklındeki oto koltuklarını kullanışlı bulmuyorum..minübüse bindiğinde nereye sığdıracaksın ki 2 koltuğu, hemde bebekle beraber iyice ağırlaşacak o koltuklar..bence sana anlatığına göre pratik bir bebek arabası gerekli en hafifinden..mclareni çok övüyorlar çok hafif ve pratik ama fiyatı pahalı..o kadar parayada çok gösterişli ve kaliteli bulmadım ben..Ben arabamdan çok memnunum ama senin için pek uygun olmaz sanırım..en hesaplı firstwheels kirazbaby de var sanırım..evine de kargoyla gönderirler..ama sen netten markayı gir araştır çok farklı fiyatlar veriyorlar..
Benim arabanın genişliği 106 cm..sen alacağın ürünle bu ölçüyü kıyaslarsın..sana firstwheelsin orjinal sitesinde ki ölçüleri içeren sayfayı kopyalayacağım incelersin..http://www.firstwheels.nl/en/twin-specs.php Bizim asansörümüzde çok geniş değil,standart bir asansör işte.. ben sığdırıyorum.Yalnız firstwheels tek parçada katlanmıyor önce tek tuşla oturma ünitesini söküyorsun sonra iskeleti katlıyorsun,ama oturma ünitesi hafif..sen asansörü kullanamayacaksan mclaren tarzı araba alman daha mantıklı ..bana, mclaren çok pahalı geliyor o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum açıkçası..incelemiştim o ürünü..Kiraz babyde inglesina var gördün mü onu?Mclarenle hemen hemen aynı özellikleri,fiyatıda uygun..Yalnız kiraz babyde ki firstwheelsin içinde portbebe yok sanırım,onun için ayrı fiyat belirtmişler ve indirimdeki ürünün içeriğinde bahsetmemişler portbebeden.. onu sorarsın almayı düşünürsen..Her ne kadar portbebe 6 ay için denilse de ,ben kışın rahatlıkla oturabileceğini düşünüyorum çocuğun..Ankara kaldırımlarını düşünürsen eğer(buradakilerden farkı nedir bilmem ama) kesinlikle firstwheels derim çok sağlam kocaman lastikleri..Açık ,açık anlattım kullandığım ürünü sana.Başka markaları kullanan arkadaşlara da danış istersen canım..canım kirazbaby adresine baktım,firstwheels city twinde indirimde var. ama ürün detayında sadece ağırlığı var.boyutları belirtilmemiş.sen arabanı chicco ve maclarenla kıyaslayarak boyu konusunda belki bi fikir verebilirsin bana.çünkü 5.katta oturuyoruz ve asansörümüzde pek geniş değil. bi de ankara kaldırımları malum
Benim ikizlerim 3,5 yaşında ve biz hala Macleren ikiz pusetini kullanıyoruz.
Taşıma kapasitesi tek bebek için 18 kg.
Yani 36 kg. kadar taşıyabiliyor.
1 yaşındaki bebek ortalama 10 kg. olur.
Yani 3,5-4 yaşına kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Biz kg. olarak aşmış durumdayız ama hala taşıyor.yerimseniben
en dar mağaza kapılarından ve asansör kapılarından geçen tek ikiz arabası.
kg. olarak 9,8 le en hafif ikiz arabası
ayrıca kapandığında tek puset şeklinde kapanan tek ikiz puseti.
bu çok önemli.
Yukarıdaki linkteki ikiz arabası puset şeklinde kapanmıyor .
İkiz bebekle zaten bagajda o kadar çok şey taşınıyor ki...
az yer kaplayanı en makul olanıdır.
Nedir bunun markası merak ettim?Çok ilginçmiş,çok değişik..güle güle kulanın..
Kızlar, Kraftın yeni arka arkaya modelini gördünüz mü? Koltuklar karşılıklı da konulabiliyor? Kullananınız var mı?
Kızlar, Kraftın yeni arka arkaya modelini gördünüz mü? Koltuklar karşılıklı da konulabiliyor? Kullananınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?