• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Paket İçeriği:İkili Elektronik Göğüs pompası: 1 adetElektriksiz Kullanılmak Üzere Manuel Pompa Parçaları: 1 adetBiberon standı/pompa kapağı: 4 adetSüt Saklama Kabı (260 ml): 2 adetSoğuk kompres: 2 adetThinsulate™ çanta: 2 adetMikrofiber seyahat çantası: 1 adetSızdırmaz disk: 2 adet
internetten alışveriş yapıonuz mu bebekler ıçın hangı sıte ıyıııı

Anakucagi monte edilebilen ikiz araba secenegi pek yok.pahali urunlere bakmadim gerci.2 3 bin tl ye araba alamam cunku.araya aparat takacaksan da iyi arastir.aparatlar cok ta saglam bi secenek degil gibi.bebekler agirlastikca bu aparat zorlanabilir de . anakucaklarini ayri alicam.zaten onlari kisitli sure kullancaz.monte edemesek te cok onemli degil.tandem denilen onlu arkali araba modelinde gormustum.chicco olabilir veya kraft.ama ben onlu arkali istemiyorum.yanyana olupta anakucagi monte edilebilen de gormedim.sadece tek tarafa takilabilir bi model gormustum.
canim buyuyunce aparak evet anlamsizlasacak ama esim muhendis sagolsun hersey ben yaparim ki gozuyle bakiyor. Ban yaparim daha saglamini onlarin diyor. Gerci eski tecrubelerimi gozonunde bulundurursak hic guvenmemeliyim laf aramizda :))
Arkali onlu olanlari onermiyor kullananlar. Altli ustlu olanlar felaket pahali 5000 den basliyor. Esim ben o rakama oglanlara sahin alirim arkasina da babam sagolsun yazdirirm diyor. Kaliyor yan yana olanlar ben onlari seviyorum ama esin iatemiyor. Onlara kesinlikle ana kucagi takilmiyor. Gerci boyle yazarak analiz edince en mantiklisi yanyana olanlar gibi geldi simdi
Aventin ciftli pompasi vari kizlar.ben gormedim sitesinde de.dur bi arastirayim tekrar:))
yanlis mi hatirliyorum. Aventin bicok urununu inceledim acaba karistiriyor muyum

Internetten alisveriste biraz acemiyim ama birkacini denedim.
ilkebebe-kargo cok hizli ve musteriyle ilgililer.fiyatlar normal seviyelerde.buyuk indirim yok ama buyuk bebek arabasi fiyatlarinda olabilir fark.ama bazen baxi giyim urunlerinde cok uygun fiyatlar verdiklerini de goruyorum.ama hepsi bitmis oluyo:))en guzeli 50 tl uzeri kargo ucretsiz.digerleri genelde 70 veya 100 tl.
Civilim- buradan aldiklarim da fena degildi.indirimli urunleri oluyo.bulundugun yerde magazasi var ise onunla ayni fiyat asagi yukari.ordan bakabilirsin.kargo ve ilgi anlaminda sorun yasamadim.
webdenal- wonder kids esofman takimlari bebitof yelek ve sebi bebe pijama tk aldim.fiyatlar uygundu.ama kargo var ve parca eklendikce az az artiyo.ancak yine de iyi fiyatti bence urun basina.
annelutfen-hic memnun kalmadim.bidaha ugramam.tavsiye de etmem

Varmis avent ikili pompa ama cook pahsli.1260 tl fiyat gordum.alinacak bisey degil bu bence.
Paket İçeriği:İkili Elektronik Göğüs pompası: 1 adetElektriksiz Kullanılmak Üzere Manuel Pompa Parçaları: 1 adetBiberon standı/pompa kapağı: 4 adetSüt Saklama Kabı (260 ml): 2 adetSoğuk kompres: 2 adetThinsulate™ çanta: 2 adetMikrofiber seyahat çantası: 1 adetSızdırmaz disk: 2 adet
bu ddgildi canim baktigim karistiriyorum demekki benim baktigim 300 liralik biseydi

Ben butikbebeyi beğeniyorum kargo da ücretsiz, bir de e- bebek var o da iyi. Babymall mağazasını tercih ediyorum ama internet sitesinden bir iki şey almıştım o da iyi tavsiye ederim.

canim buyuyunce aparak evet anlamsizlasacak ama esim muhendis sagolsun hersey ben yaparim ki gozuyle bakiyor. Ban yaparim daha saglamini onlarin diyor. Gerci eski tecrubelerimi gozonunde bulundurursak hic guvenmemeliyim laf aramizda :))
Arkali onlu olanlari onermiyor kullananlar. Altli ustlu olanlar felaket pahali 5000 den basliyor. Esim ben o rakama oglanlara sahin alirim arkasina da babam sagolsun yazdirirm diyor. Kaliyor yan yana olanlar ben onlari seviyorum ama esin iatemiyor. Onlara kesinlikle ana kucagi takilmiyor. Gerci boyle yazarak analiz edince en mantiklisi yanyana olanlar gibi geldi simdi
yanlis mi hatirliyorum. Aventin bicok urununu inceledim acaba karistiriyor muyum
Bi tanidik tek bebegine 3000 tl lik araba aldi.
Agzim acik kaldi ama tabi ailenin maddi durumu ile ilgili.bebek arabasini da omur boyu kullanacak degiliz.cok cok abartmaya gerek yok.orta karar saglam ve hafif bi model olsun kafi.aparatla baglanan arabalarin arasinda mesafe kaliyor biraz.araba tabi dah genis oluyor.kapilardan gecirmek te sorun.
zormus degil mi secmek:))

Butikbebeden ben de almidtim.yazmayi unuttum.indirimli urunleri bitmeden yakalarsak avantajli.kargo da yok.en sevdigim ozellik:))
Gecen hafta iki tane penye battaniye 10 tl ye, 10 tl ye ikili kadife patik, bi tane de 14 rl ye cift kat penye hirka aldim ufaklik.malesef son bitaneydi.6-9 aydi.cok ta kaliteli.battaniyeler ise ev icinde gundelik kullanim uruler.cok kalite degildi.o fiyata normal.zaten ben de oraya buraya bebek arabasinin altina sermeye diye aldim.
kullanacaklarimi daha kalite secerim.2 tane wonder kids almistim ilke bebeden.guzel urunler di.

Bi tanidik tek bebegine 3000 tl lik araba aldi.
Agzim acik kaldi ama tabi ailenin maddi durumu ile ilgili.bebek arabasini da omur boyu kullanacak degiliz.cok cok abartmaya gerek yok.orta karar saglam ve hafif bi model olsun kafi.aparatla baglanan arabalarin arasinda mesafe kaliyor biraz.araba tabi dah genis oluyor.kapilardan gecirmek te sorun.
zormus degil mi secmek:))
kesinlikle zor. Iyi ki varsiniz birlikte daha iyi oluyor. Ablamlarda sagolsun sen daha iyi bilirsin diyip cikiyor isin ixinden :)
kayinvalidem o daha bi sagolsun hic sormuyorne yapalim ne edelim diye. Haliyle birlikte boyle daha guzel ben dugunumden de aliskinim cevremdeki kuru kalabaliga :))

Iki ayri araba dememin sebebi de aparatla birlestiririm dusuncesiydi ama yenidogandan itibaren kullanilan ikiz bebek arabalari da mantikli. Ben aparata guvendigim icindi ama bilmiyorum ki. Sen ikili araba alip anakucaklarini ayrica mi aalacaksin arabaya koymak icin. Bilmiyorum hangisi kullanislidir tasavvur edemedigimden olsa gerek
canim aventin de var ikilisi ayni anda iki biberona da iki gogusten sagiyor. Madela da var lansinoh da var. Haftasonu fuarda baktim hepsine. Ben sadece birinde var dkyince farkli zannettim. Var canim hepsinde
fuarda olabilir zaten var sitesinde de var ama satışta yok. yani firmalardan sipariş falan vermek istediğinde seçenek yok ya da mağazalarda yok. satışta görürsen bir yerde sen söyle yine.

fuarda olabilir zaten var sitesinde de var ama satışta yok. yani firmalardan sipariş falan vermek istediğinde seçenek yok ya da mağazalarda yok. satışta görürsen bir yerde sen söyle yine.
himm simdi anladim canim cunku o gun cok baktim biseylere karistiriyorum diye de dusunuyorum artik. Ama siparis verilemiyorsa muhtemelen o urunu uretimden kaldirmislardir yada ust versiyonunu piyasaya sureceklerdir. Ben evlenirken aradigim bir iki elektronikte oyle olmustu. Bakalim artik kismet. Bulursam tabi mutlaka ama internet arastirmasi konusunda siz benden daha iyisiniz kizlar :)

günaydınlar,
bu 120 ml lik dr. browns biberonlardan buldum uygun fiyata.alsam mı diyorum.
bu biberonu ne kadar da çok övüyorlar heryerde.
aklım da aventte kalacak.
fiyatı iyiyken 2 tane küçük alayım diyorum.
madem gaza bu kadar faydalı denemekte fayda var gibi.ne dersiniz?

günaydınlar,
ben de başta 1 tane avent 1 tane dr Brown dıodum ama aventın pompasını almaya karar verdım sımdı uyumlu olsun dıe ıkısını de avent mı alsam yoksa bı tanesını de dr Brown mı alsam karar veremedim

ben de başta 1 tane avent 1 tane dr Brown dıodum ama aventın pompasını almaya karar verdım sımdı uyumlu olsun dıe ıkısını de avent mı alsam yoksa bı tanesını de dr Brown mı alsam karar veremedim

yalancı emzik almayı düşünen var mı?
valla benim de aklım karıştı.
bu dr browns u denemek farz oldu bi yandan da.
heryerde övüyorlar.
aklımda kalacak:))bebekler çok gazlı olacak tüh dicez keşke dr.browns alsaydık.ben öyle kararsız bi tipim işte:))
yalancı emzik alacağım kesinlikle.
oğlumu alıştırmamıştım.gerçi kendi istemedi tükürüyordu hem.
ben de üstelemedim.
ama şimdi ikizlerde şart gibi ya.
biraz oyalanırlar emzikler.
nuk almayı düşünüyorum veya avent.
ama oğlumda biberon dışındaki tüm malzemeleri nuktan almışım o zaman.tarak butrun aspiratörü emzik vs.heralde yine nuk alırım .zaten alışırlarsa kullanmaya belirli aralıklarla değiştirmek lazım.sağlık ve güvenlik amacı ile.silikon uçlar hasar görüyor zamanla.

günaydınlar,
Kaca buldun. Fuarda kucukleri 30 buyuklrri 32 idi. Kucuklerin agzi dar agizli.

aventin hangi pompasina karar verdin canim

Bir de iki gundur su aventin ikili pompasini dusunuyorum. Ben yanilmisin fuarda gorduklerim tekliymis demekki ki 300 civarinda fiyatlari vardi artik kesin kanaat getirdim. Esime ikilisini arattim. Turkiye satisi yokmus arkadasin dedigi gibi. Bir tane ikinci el bulmus. Bana hijyen gelmedi sut pompasi ikinci el kullanilabilir mi ki? 350 diyor ikinci el fiyatina.

Arkadaşlar naçizane tavsiyem anne bebek bakım çantası için çok paralar dökmeyin, ben doğumdan önce sağlam olsun hemen yırtılmasın suya dayanıklı olsun termo gözü olsun vs vs diye 130 tl harcayıp bir çanta almıştım öyle kullanışsız birşeymiş ki şimdi 50 tl ye aldığım çantayı daha çok ve severek kullanıyorum. Pahalı dedik sağlam olur dedik ikinci kullanımda astarı yırtıldı, tabanı yere oturmuyor biryere koysan devrilip gidiyor, el tutma sapı yok sadece omuz askısı var, omuza da asınca içi doluyken heybe gibi sarkıp gidiyor aşağıya, ön göze kapak yapmışlar aman sakın öyle kapaklı almayın çünkü o kapağı kaldırıp tek elle içinden birşey almaya çalışmak tam bir işkence! Çanta alırken bu dediklerimi dikkate alın derim.

Back
X