• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

banada bir arkadaşım verdi açılmamış wee marka böyle kelebek değil etrafı yuvarlak.acaba bundan süt bebeğin ağzına normal geliyor mu ki dedim görünce inşallah gerek kalmaz.göğüs ucu kremine 1 ay önceden başlanması gerekiyormuş.benimde çok küçük hem göğüs hem uç bakalım ne olacak :)
wee ler öyle yuvarlak.
memene tam oturtursan emebiliyor bebek.
avent ise özel tasarım yapmış.bebeğin yanakları anne memesine değsin diye:))
inş. ihtiyaç duymazssın tabi.

amin canım. bende 14 yıl bekledim.
inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirir canım.
baya bi süre beklemişssiniz nasip bugünlere olacakmış.
kaç yaşındasın canım.
ben 38 yaşındayım da. genelde yaşca hep büyük ben oluyorum.seninle yakın olabilir yaşlarımız o zaman.ben 12 yıllık evliyim.

mother love marka canım tulumlarda organikler 25-tl diğerleri 20-tl,body organik 15-tl,patikli alt organik 10-tl
ben de ilk giyeceği ürünleri böyle bişeyler alacağım ya bakalım. bi dolaşmam lazım işte.
mother love bayisi varmış burada. o mağğazada bulurum heralde.
mother love alt üst takım aldım ama organik değiller.gerçi%100 pamuk ve yumuşaklar.

AVENT elektirikli pompa için philipss avent sitesinde olumsuz yorumlar var.
emiş gücü çok düşükmüş.
püff hayal kırıklığına uğradım malesef:((
sanırım bu pompa içini iyice bi araştırmamız lazım.
bi sürü para yahu.
alıp kenara atmak ta var.
alacak olanlar dikkatli araştırsın bence.

shopping

bu ürünü önerenleri okumuştum.Ameda.
teklisi de var.
çiftlisi 450 civarında.çok pahalıymış.
teklisi ise 220 civarı

canım ya çok soru sordum ama senin bu model için aventin sitesinde hep olumsuz sorular var.tam karar veriyorum sonra yine vazgeçiyorum.sen gerçekten memnun musun?vakum gücü düşük çok falan yazmışlar.sen ne kadar süre kullandın acaba?bir de tek göğsün sağımı ne kadar sürüyordu,ne kadar süt çıkıyordu?yaa aklım aventte ama yorumlar korkutuyor.

emiş gücü çok düşükmüş.
püff hayal kırıklığına uğradım malesef:KK43:(
bi sürü para yahu.
o zaman gidip en iyisi hastane tipi almak yani piyasadakilerin en iyisi avent diyorlar o da öyleyse başka ne yapabiliriz ki...

yaaa her markadan memnun olan da var olmayan da.ben avente takılmış durumdayım.ama hala bakıyorum öyle....

yani yine okuyunca en çok tercih edilen avent gibi. ben ikili olması itibariyle lansinoh da olabilir düşündüm zamandan kazandırır en azından ama ondan da çok memnun olmayan gördüm aynı zamanda iki aparatı aynı zamanda kullanmayı beceremeyen de çok vardı. hala bir kararsızlık var o yüzden...

inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirir canım.
baya bi süre beklemişssiniz nasip bugünlere olacakmış.
kaç yaşındasın canım.
ben 38 yaşındayım da. genelde yaşca hep büyük ben oluyorum.seninle yakın olabilir yaşlarımız o zaman.ben 12 yıllık evliyim.
31 yaşındayım 14 yıllık evliyim :) 17 de evlendim ben.

ben de ilk giyeceği ürünleri böyle bişeyler alacağım ya bakalım. bi dolaşmam lazım işte.
mother love bayisi varmış burada. o mağğazada bulurum heralde.
mother love alt üst takım aldım ama organik değiller.gerçi%100 pamuk ve yumuşaklar.
evet bir çok mağaada satılıyor.kumaşları çok iyi pembe ve mavi tulum organik değil ama yumuşacıklar.

emiş gücü çok düşükmüş.
püff hayal kırıklığına uğradım malesef:KK43:(
bi sürü para yahu.
önce uygun fiyatlıdan deneyip olmazsa hastane tipi kiralama daha iyi galiba aylık 40-60 lira imiş kiralar ama güçlü makineler.

sayfayi farkli bisey kopyalamis profilimden.bakabilirsiniz arkadaslar actigim konuya:-)

canım ya çok soru sordum ama senin bu model için aventin sitesinde hep olumsuz sorular var.tam karar veriyorum sonra yine vazgeçiyorum.sen gerçekten memnun musun?vakum gücü düşük çok falan yazmışlar.sen ne kadar süre kullandın acaba?bir de tek göğsün sağımı ne kadar sürüyordu,ne kadar süt çıkıyordu?yaa aklım aventte ama yorumlar korkutuyor.
Iste ben de o yorumlari okuyunca vazgecer gibi oldum.aslinda ben avent manueli epey bi sure kullandim.simdi elektriklisini almakta kararsiz kaldim.

Kizlar arkadasim avent kullaniyor cok memnun degil,goguslerini iyi bosaltmadigini soyluyor,ben lansinoh cift baslik alacagim.cogul bebeklerde en rahati oymus.yazilanlari okudugumda da sanirim memnuniyette kisiden kisiye farklilik gosteriyor uc marka arasinda gidip geliyo herkes

Back
X