IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

doğum yapan anneler,
2000 gr civarı doğan bebeklerde yenidoğan kıyafetleri olmuyor diyorlar. siz ne giydiriyorsunuz? prematüre kıyafetleri mi aldınız?

Ayuzlu diye bir arkadas vardi serklaj yapilmisti yatiyodu napiyor acaba goremiyorum.
Birde Masalcini ni goremiyorum sagolsun tecrubelerini bizimle paylasiyordu.iyidir umarim bebisleriyle.
İyiyim bebeişlerim de iyi çok şükür, düşündüğünüz için teşekkürler. Ben evimde değilim bir haftadır il dışındayız kuzucuklarımla, o yüzden girip bakamıyorum öyle sık sık. Burada misafirimiz de çok oluyor sağolsunlar, gelip görmek isteyenler vs...fırsat buldukça tecrübelerimi paylaşırım yine, sormak istediğinizi sorun.

İyi oldugunuza sevindim.gezmeye gittiniz herhalde ne guzel bu bile bana moral oldu cunku benimde agustosta il disina gitmem gerecek o zaman uc aylik falan olurlar Allah izin verirse ins gidebilirim dugunumuz var.sagluk sorunumuz olmazsa gidebiliriz herhalde diyorum hava degisimi hasta eder mu diyorum bazende sinra kiziyorum kendime bu kadar ince dusunme diye.kafamda deli sorular yani ;-)

doğum yapan anneler,
2000 gr civarı doğan bebeklerde yenidoğan kıyafetleri olmuyor diyorlar. siz ne giydiriyorsunuz? prematüre kıyafetleri mi aldınız?

Ben dogurmadim ama yegenim 2.140 gr dogdu.yenidoganlarin icinde kayboldu.bizde premature ve 50 cm olanlardan aldik hemen cok bol olunca giysi isinamiyormus diye.
Bu yuzden ben premature ve 50 cm lik tulumlar ve zibin bodyler aldim alt ust takimlar yenidogan sadece.

anladım canım sağol bilgi için.

Bizimkiler 9 aylıklar, vallahi arabanın ayak basacak yeri kalmadı heryeri bagajı içi dışı ayak altları bebişlerin malzemelerini zor sığdırdık. İhtiyaçları bitmiyor. Bizim iklim değişikliği olmadı geldiğim yerde hasta olmadılar şükür. Bir de öyle çok uzun yol gitmedik, yakın iller. 3 aylık zor olur, gittiğiniz yerden zevk almayı beklemeyin. Düğüne falan katılmak zaten imkansız bu sene artık bazı şeylerden fedakarlık edeceksiniz annesi.

Haklisin dugune onlarla katilamam zaten sadece uyutup yarim saat bulunabilirim diye dusundum ama tabi birde uyumayabilirler.cok sevdigim bi yegenimin dugunu ama napalim bebisler daha onemli sonucta degil mi?

Beşik ne alacam kızlar ya çok kararsizim şu ahşap besikler hep hayalimde vardı tek bebek olsa kesin alirdim ama şimdi 7 ay için 2 tane ahşap beşik biraz pahali geliyor ama içimde kalacak ne yapmaaliyim hangisinden memnunsunuz park yatak dusunmuyirum beğenemiyorum nedense onları

Zaten ikiz masrafi oldukca fazla uzun surelu kullanamayacagun seyleri almamalusin.ben de 70*130 olculerinde mibilya karyola var ilk uc ay ikisini yatircam duruma gore uzayabilir bu sure.baktim olmuyo bir tane daha alicam bu karyolada uc-dort yasa kadar yatabilirler.bence cok takilma uzun surelu rahat kullanim ve fiyat uygunlugu daha onemli goruntuden.zaten mama bez kontroller ilaclari icin bir servet odeniyor.

Bende cnm hiç sevemedim onları. Aynen mobilya beşik yaptırdık hemde ikisini 700 tl gibi bi fiyata. Yedi aydan sonra da kullanılabilir yani sonrasında sallanan kısmı çıkıyo. Normal mobilya yatağı kalıyo ben çok memnunum 5 6 yaşına kadar yatar yani bi düşün derim

kızlar kanguru alanınız var mı aranızda ya da etraftan falan duyduğunuz? herkes başka bir şey diyor ve fiyatlar da çok değişken...

nasıl bisey yaptırdınız buyuyen beşiklerden mi resmını gönderme sansınız var mı bende ıkızlerıme mobilya ıkı tane besık bir dolap bırde sifonyer yaptırmayı dusunuyorum daha uyguna gelecegı kanaatındeyım..

Anca yeter canım benim dolap vardı çekmeceli yaptırdım o yüzden. Çocuklar uyuyo uyansınlar fotoğraf atarım detaylı bi şekilde. Daha sağlam daha temiz düzenli oluyo.

kızlar kanguru alanınız var mı aranızda ya da etraftan falan duyduğunuz? herkes başka bir şey diyor ve fiyatlar da çok değişken...
Kuzenim kullaniyo bebek küçükken memnundu fakat şimdi çok yoruluyo.Altı aylık ffalan. Bende çok özeniyodum ama ikiz nasıl olurdu ki eşim de yeni belinden ameliyat oldu hiç kullanmadım

Ben düşünmüyorum. Bebeklerin hele de sıcakta pek rahat edeceklerini sanmıyorum.
Turistler icin kullanışlı elleri dolu foto çekiyorlar bavul taşıyorlar vs ama ben elim kolum bosken bebeği sıkıştırmayı mantıklı bulmuyorum

Kuzenim kullaniyo bebek küçükken memnundu fakat şimdi çok yoruluyo.Altı aylık ffalan. Bende çok özeniyodum ama ikiz nasıl olurdu ki eşim de yeni belinden ameliyat oldu hiç kullanmadım
hem evde tek başına bakarken bebeklere birini kanguruya koyarım birini kucaklarım diye düşünüyorum. hem de eşimle çıktığımızda birini o alır birini ben alırım diye düşünüyorum da çok farklı markalar var fiyatlar da çok değişken bilemedim bir türlü karar veremedim...

gerçekten güzele benzıyo mobilyalar oda fiyatlarını sordunmu cnm ne kadarmış ve mağazası nerde acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…