- 11 Ekim 2012
- 463
- 134
- 83
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #2.601
Kanguru en fazla 6 aylık olana kadar kullanabilirsiniz, o zamana kadar da pek dışarı çıkılmıyor zaten. Sonra ağırlaşıyorlar taşımak zor olur, bebek de sıkışır bunalır içinde, araba daha rahat bence. Bir iki defa kullanmak için de masraf etmeye değmez.kızlar kanguru alanınız var mı aranızda ya da etraftan falan duyduğunuz? herkes başka bir şey diyor ve fiyatlar da çok değişken...
Beşik ne alacam kızlar ya çok kararsizim şu ahşap besikler hep hayalimde vardı tek bebek olsa kesin alirdim ama şimdi 7 ay için 2 tane ahşap beşik biraz pahali geliyor ama içimde kalacak ne yapmaaliyim hangisinden memnunsunuz park yatak dusunmuyirum beğenemiyorum nedense onları
süt sağma makinamı koydum, bebeklere kaşık biberon ve silikon kaşık, bana humana çayKizlar hastane cantama cam kettle da koydum ben bebeklere mama yapmak icin su kaynatiriz diye.yanimda kalan ve bana bitki cayida (rezene ve kimyon tohumu cayi koydum) yapmak icin dusundum cunku hastane odsi suit degilse olmuyo bu imkan.sizlerinde koydugunuz farklu seyler var mi cantanuza?
Oda fiyatları 5000 liraymış. Ankara Mobilya. Elazığ'da gördüm ben. Sipariş üzerine yaptırıyoruz dediler.gerçekten güzele benzıyo mobilyalar oda fiyatlarını sordunmu cnm ne kadarmış ve mağazası nerde acaba..
Sut sağma cihazinizi kaça aldiniz. Ne marka.süt sağma makinamı koydum, bebeklere kaşık biberon ve silikon kaşık, bana humana çay
ben kettle koymadım hastanede vardır herhalde ya özel hastane neticede.
medela nın swingini aldım babymall dan. şu anda da indirimde hatta ben aldığımda da indirimdeydi. belki şu anki fiyatından biraz daha indirimliydi 300 civarı bir şeydi ama.Sut sağma cihazinizi kaça aldiniz. Ne marka.
Kızlar günaydın
Ebebekten weewell in sterilizatöründen almıştık. 1 hafta içinde iç haznesinde su koyulan yer pas yaptı. İade ettik 20 işgünü içerisinde geri dönceklermiş. Gıcık oldum!!Eki Görüntüle 1511532
Denemeni tavsiye ederim canım. Ben tam kullanmaya başladım böyle oldu. Hazırlıklı olmak lazım:/Allah allah ya öyle şey mi olur... inşallah iade alırlar canım...
ben loobex marka aldım ama tabi daha denemedim.
Kızlar günaydın
Ebebekten weewell in sterilizatöründen almıştık. 1 hafta içinde iç haznesinde su koyulan yer pas yaptı. İade ettik 20 işgünü içerisinde geri dönceklermiş. Gıcık oldum!!Eki Görüntüle 1511532
ben babymala dan aldım emzirme minderini ebebekte de aşağı yukarı aynıydı 49 tl ye almıştım bir bak canım istersen ikisine de. emzirme minderi zaten oturma destek minderi olarak da kullanılıyor. ben şimdilik bir tane aldım gerekirse bir tane daha alacağım.Emzirme minderi ve oturma destek minderi aldığınız mı arkadaslar
Sevi bebe de emzirme yastığı 65 tl daha uygun fiyatlisi var mı acaba
Ben kendim diktim emzirme minderlerini internette birisi dikmis olculeride cizmis koymus heveslendim kumasim vardi birde ucuz elyaf aldim 2 sini 15 tl ye hallettim cok guzel oldular.simdi onlara bebek desenli kumas yuzu alacam dış yuzunu dikecem hazir alsam bu kadar mutlu olmazdim. Super oldular.ben babymala dan aldım emzirme minderini ebebekte de aşağı yukarı aynıydı 49 tl ye almıştım bir bak canım istersen ikisine de. emzirme minderi zaten oturma destek minderi olarak da kullanılıyor. ben şimdilik bir tane aldım gerekirse bir tane daha alacağım.
medela nın swingini aldım babymall dan. şu anda da indirimde hatta ben aldığımda da indirimdeydi. belki şu anki fiyatından biraz daha indirimliydi 300 civarı bir şeydi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?