IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

ben sitesinden hiç alışveriş yapmadım canım mağazadan direkt aldım. ama peşini bırakma bence şikayet formu falan doldur. onların hatası neticede...

Ups de bende sorun yasadim.bir suru kargo sirketi bizim adresi buldu ups bulamadi.tel.da acmiyorlar sormak icin.magazaya geri yollamislar.ben de magazayi arayip yurticiyle gondermelerini soyledim de hemen elime gecti.

Ups benden iade alirken bana takip no vermedigi icin hata yapti ama babymall hem yanlis adrese yolladi hemde geri donup teslim aldiklari urunden haberi yok beni bir hafta arattirdilar hala ups de diye.isini duzgun yapmayan insanlar var demekki ve yoneticiler herseyi kontrol edemiyor.

müşteri hizmetleri numarası var 0850 li onu da arasaydın canım. nihayetinde yine alışveriş yapmazsın ama kim sorumluysa da cezasını çeksin.
Aradim canim ama karsina cikan sadece temsilci yetkili biri degil.
Bakalim bu gun yeniden kargoya vermeleri lazim iki gun icinde ulasmazsa baska turlu konuscaz artik

Ayuzlu diye bir arkadas vardi serklaj yapilmisti yatiyodu napiyor acaba goremiyorum.
Birde Masalcini ni goremiyorum sagolsun tecrubelerini bizimle paylasiyordu.iyidir umarim bebisleriyle.

Allah yardımcısı olsun dualarımız vebahargeldi icin....
İnşallah saglikla doğmuş emmeye başlamışlardır....

Melina sira sana geliyor
Saglikla 38 de gelsinler insallah

İkiz bekleyen anneler başka hangi konuları takip ediyorsunuz
Ben ikiz bebek hazirligi
Temmuz ikiz anneleri
Ve 2015 ikiz annelerini biliyorum başka var mi

ne güzel yavaş yavaş mutlu sonlara doğru gidenler var darısı bizim de başımıza
dün

Allah yardımcısı olsun dualarımız vebahargeldi icin....
İnşallah saglikla doğmuş emmeye başlamışlardır....

Melina sira sana geliyor
Saglikla 38 de gelsinler insallah
ay sorma canım ya ben kaç haftadır bekleyişteyim de eşim bir türlü o moda giremedi. sanıyor ki daha uzun süre var. neyse diyorum ben de çantamı hazırladım bir şey olursa alır çantamı giderim hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…