- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #2.561
ben sitesinden hiç alışveriş yapmadım canım mağazadan direkt aldım. ama peşini bırakma bence şikayet formu falan doldur. onların hatası neticede...Gule gule kullan canim.
Ben mama alip memlekete eltime yollamak istedim.Babymall urunu yanlislikla bana yolladi.ben geri aradim kargoyu tekrar yolladilar iade yolladim onlar dogru yere gondersin diye 10 gundur bize gelmedi diyolardi.bugun burdaki kargo subesinden ogrendimki 10 nisanda iadem ulasmis aslinda.bildigin dandik bir site calisanlarini yoneticilerini cok merak ettim bu kadar hata olur mu hic?
Ups de bende sorun yasadim.bir suru kargo sirketi bizim adresi buldu ups bulamadi.tel.da acmiyorlar sormak icin.magazaya geri yollamislar.ben de magazayi arayip yurticiyle gondermelerini soyledim de hemen elime gecti.
İki kere mail attim donen olmadi canim.en iyisi bir daha alisveris yapmamak sanirim.ben sitesinden hiç alışveriş yapmadım canım mağazadan direkt aldım. ama peşini bırakma bence şikayet formu falan doldur. onların hatası neticede...
müşteri hizmetleri numarası var 0850 li onu da arasaydın canım. nihayetinde yine alışveriş yapmazsın ama kim sorumluysa da cezasını çeksin.İki kere mail attim donen olmadi canim.en iyisi bir daha alisveris yapmamak sanirim.
Aradim canim ama karsina cikan sadece temsilci yetkili biri degil.müşteri hizmetleri numarası var 0850 li onu da arasaydın canım. nihayetinde yine alışveriş yapmazsın ama kim sorumluysa da cezasını çeksin.
Kızlar bana sterilizatör önerisinde bulunabilir misiniz?
vebahargeldi naptı acaba? Salı günü doktora gidicem demişti? Haberi olan var mı?hayirlisi evet artik saat sayiyoruz
bulusmayi ben de isterim.burdaki samimiyet ve tecrubeye inaniyorum gercekten. Rabbim o gunleri de gostersin ins.
bugün doğuma alınacak. güzel haberlerini bekliyoruz...vebahargeldi naptı acaba? Salı günü doktora gidicem demişti? Haberi olan var mı?
Ayy Allah yardımcısı olsun Rabbim hepimize evlatlarımızı vaktinde ve sağıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bugün doğuma alınacak. güzel haberlerini bekliyoruz...
Ayy Allah yardımcısı olsun Rabbim hepimize evlatlarımızı vaktinde ve sağıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ay sorma canım ya ben kaç haftadır bekleyişteyim de eşim bir türlü o moda giremedi. sanıyor ki daha uzun süre var. neyse diyorum ben de çantamı hazırladım bir şey olursa alır çantamı giderim hastaneyeAllah yardımcısı olsun dualarımız vebahargeldi icin....
İnşallah saglikla doğmuş emmeye başlamışlardır....
Melina sira sana geliyor
Saglikla 38 de gelsinler insallah
bende aynı konuları takip ediyorum canım.İkiz bekleyen anneler başka hangi konuları takip ediyorsunuz
Ben ikiz bebek hazirligi
Temmuz ikiz anneleri
Ve 2015 ikiz annelerini biliyorum başka var mi
ikizlerle yeni hayat var ben bir de ona bakıyorum. ayrıca tüp bebek yapanlar için tüp bebek sayfasını takip edebilirler. orada ikiz tekiz karışık.İkiz bekleyen anneler başka hangi konuları takip ediyorsunuz
Ben ikiz bebek hazirligi
Temmuz ikiz anneleri
Ve 2015 ikiz annelerini biliyorum başka var mi
Kızlar bana sterilizatör önerisinde bulunabilir misiniz?
Bende almadim suda kaynatirim diye ama almak mi lazim zor mu olur kaynatmak.Kızlar bana sterilizatör önerisinde bulunabilir misiniz?
Canım 2 haftadır kaynatıyorum bana gına geldi. Seni bilemem. Ben düşünüyorum açıkçası..Bende almadim suda kaynatirim diye ama almak mi lazim zor mu olur kaynatmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?