IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

memnunmusunuz peki yani boyutları falan cok hantal oluyo genelde peg perego nasıl acaba..

zaten ben de hantal olmasın diye peg perego aldım. hem yan yana olması açısından iyi hem de chicconun falan baston pusetlerine de bakmıştım çok uyduruktu onlar. bunun kendi dizlik örtüleri de var. henüz doğum yapmadığım için kullanmadım bebeklerle birlikte ama hafif ve sürümü rahat kapılardan da geçiyor.

çok teşekkür edıyorum verdiğin bilgi için bende az önce inceledım nette gercekten baston arabalardan bıle hafif ağırlıkta indirime girer girmez alıcam bende :)

çok teşekkür edıyorum verdiğin bilgi için bende az önce inceledım nette gercekten baston arabalardan bıle hafif ağırlıkta indirime girer girmez alıcam bende :)

rica ederim ne demek. takip et sık sık babymall un sayfasını. stoklar bitiyor sürekli bir de stokları takip etmen gerek.

slm kızlarrr bende 30 haftalık ikizlere hamileyim... biri kız diğeri erkek...bende daha beşikmi büyüyebilen yatakmı park ytakmı karar veremedim...fikirlerinize ihtiyacım var...benimde rahim boyumda kısalma var evden çıkıp alışveriş filan yapamıyorum...çok üzülüyorum bebişlerimin alışverişini yapamıorum diye...bi iğne bile alamadım onlar için...annem ve kayınvalidem bişeyler alıyorlar...ben söylüyorum onlar alıyor biz daha bebişlere isimde bulamadık...siz neler buldunuz

arkadslar göğüsucu koruyucu silikon mu kaucukmu almalı
alanlar ya da kullananlar var mı gogüs uçlarım oldukca buyuk benim ve kızımda cok yara olmustu.

Slm kizlar.
ikizlerimin esyalarini elden cikariorm.
iki adet park yatagim var. Biri sifir hic kullanilmadi. Digeri kurulu. Ayni renk. Her iki cinsiyete uygun.

Sunny baby elektrikli sallanan ana kucagim var.

Tiny love sihirli gece donencesi ve projektor

Sunny baby yanyana ikiz arabasi.

Prego 5055 zappy hoppala.

Isteyene resim atarm. Cogu kutudunda ve faturalidir. Ihtiyactan cikariorm. Yine ihtiyaci olanlrla gorusmek isterm. Urunlerin hepsi her iki cinsiyete de uygundr.

park yataklarin resmini ve fiyatini ekler misiniz

Arkadaslar hepinize merhaba,

Fikir olarak soyluyorum,benim aklimda yazili seyler kalmaz ama gorsel seyler daha kalicidir,kolay kolay unutmam.
Aldiklarinizin yada almayi dusunduklerinizin/siparislerinizin resimlerini de ekler misiniz? Bizlere de fikir olsun modeli,turu,markasi,hangi siteden ne kadara aldiginiz vs..

hem daha eglenceli olur ve almaya gittigimizde de hafizamizda kalici olur diye dusunuyorum.. ne dersiniz sevgili anneler?

Ben size kurban olurumyaa ne guzel heyecanlar. Bende pko var tedavi gorcem hamilelerin duasi kabul olur derler banada cok dua edermisiniz: ( sizlerin yorumlari okudukca sizin adiniza sevinip heyecanlaniyorum Allahim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Bende boyle guzel tatli telaslar yasamak istiyorum Rabbim tum isteyenlere nasip etsin saglikli hayirli bebisler, hamislerede kolayliklar versin heleki 2 kiz 3 uzlere: )

Bende 24 haftalik hamilelik ikiz ve bende 10 kilo aldim dogsunlarda veririm hamileliğin keyfini çıkarıyorum ilk hamileliğin 18 kilo almıştım bir sene dolmadan fazlasıyla gitmişti

byhn06
Amin canim. Yok kullanmadim birde tereddut ediyorum cunku polikistik over olanlar dikkat etmeliymis hormonlari yukseltir diye Allahim bu mubarek gun dualarimizi kabul etsin insallah sizede kucaginiza hayirlisi ile almayi nasip etsin Rabbim

Allah razi olsun tesekkur ederim iyi dileklerin icin

@byhn0nd6
Allah sendende razi olsun canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…