- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #2.721
memnunmusunuz peki yani boyutları falan cok hantal oluyo genelde peg perego nasıl acaba..
zaten ben de hantal olmasın diye peg perego aldım. hem yan yana olması açısından iyi hem de chicconun falan baston pusetlerine de bakmıştım çok uyduruktu onlar. bunun kendi dizlik örtüleri de var. henüz doğum yapmadığım için kullanmadım bebeklerle birlikte ama hafif ve sürümü rahat kapılardan da geçiyor.
çok teşekkür edıyorum verdiğin bilgi için bende az önce inceledım nette gercekten baston arabalardan bıle hafif ağırlıkta indirime girer girmez alıcam bende :)
Slm kizlar.
ikizlerimin esyalarini elden cikariorm.
iki adet park yatagim var. Biri sifir hic kullanilmadi. Digeri kurulu. Ayni renk. Her iki
Tiny love sihirli gece donencesi ve projektor
Sunny baby yanyana ikiz arabasi.
Prego 5055 zappy hoppala.
Isteyene resim atarm. Cogu kutudunda ve faturalidir. Ihtiyactan cikariorm. Yine ihtiyaci olanlrla gorusmek isterm. Urunlerin hepsi her iki cinsiyete de uygundr.
Oooo az kalmis doguma, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.. massallahhhrica ederim ne demek. takip et sık sık babymall un sayfasını. stoklar bitiyor sürekli bir de stokları takip etmen gerek.
Amiiin insallahAllah sana da isteyen herkese de nasip etsin anneliği insallah
Ben size kurban olurumyaa ne guzel heyecanlar. Bende pko var tedavi gorcem hamilelerin duasi kabul olur derler banada cok dua edermisiniz: ( sizlerin yorumlari okudukca sizin adiniza sevinip heyecanlaniyorum Allahim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Bende boyle guzel tatli telaslar yasamak istiyorum Rabbim tum isteyenlere nasip etsin saglikli hayirli bebisler, hamislerede kolayliklar versin heleki 2 kiz 3 uzlere: )[/QUOTE. Rabbim yar ve yardimcin olsun canim, insallah en kisa surede akil ruh beden sagligi yerinde hayirli evlatlar versin.(Hayitotu cayi ictiniz mi hic bilmiyorum bir deneyin derim.)
Allah razi olsun tesekkur ederim iyi dileklerin icinbyhn06
Amin canim. Yok kullanmadim birde tereddut ediyorum cunku polikistik over olanlar dikkat etmeliymis hormonlari yukseltir diye Allahim bu mubarek gun dualarimizi kabul etsin insallah sizede kucaginiza hayirlisi ile almayi nasip etsin Rabbim
Bende 25.haftadayim 12 kilo aldim..normal heralde yaaa 8 daha alsak 20 ile tamamlarmiyiz acabaMerhaba kızlar ben 23.haftadayım ikiz gebelik 10 kilo aldım aranızda ikiz annesi olanlar varmı hamilelik süresince kaç kilo aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?