- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #2.701
anladım canım o artık zamanla normale döner en azından kilo olarak aynı kilodasın. bir de tabi spor yapılsa hiçbir şey kalmaz da o pek mümkün değil ikiz anneleri için :)biraz gobegim var. Onun disinda hamile kalmadan onceki kilomdayim. Kiloyu hic onems3meyip sirf sut olsun diye yiyiyorum. Yoksaki daha asagilara inebilirdi. Cok sarkik gevsek bir gobegim var. Hamilelikten onceki pantolonlarima tam olarak giremiyorum daha kilo ayni olmasina ragmen
Bende ağustosta doğum yaptım cnm. Ama sadece kısa kollu yada sıfır kollu çıtçıtlılar la yatırdım. Uzun bir zaman Hemde.bebenimkilerin kiloları iyiydi o yüzden 0 3 aldığıma pişman oldum. Daha çok 6 9 giydirdim. Ama ikiz diye çok çamaşır doldurma derim.zaman çabuk geçiyo çoğu kıyafetleri Giydiremediğim bile Oldu. Tulum a gelince çok kullanışlı emzirmeye, kucağınıza alırken falan hiç belleri açılmıyo yukarı toplanan kıyafeti olmuyo rahat yani.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba arkadaşlar. Allah izin verirse 22 Temmuz'da iki tane kızım olacak. Kıyafet olarak ne alayım? Kaç aylık kıyafetleri daha yoğun tercih edeyim? (0-3, 3-6, 6-9) İkiz olacakları için kilolarının düşük olma ihtimalleri var. Hastane çıkışları da aşırı küçük. Üçer takım aldım. Yaz bebeği olacakları için kısa kol mu tercih edeyim kıyafet seçimlerinde? Tulum giydirme fikrine nasıl bakıyorsunuz? Tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum.
Beni görünce aaa hiç kilon kalmamış diyolar göbiş hariç :) e tabi ne uyku var ne dinlenme nede zamanında düzenli öğün. Spora gerek kalmıyor vallaanladım canım o artık zamanla normale döner en azından kilo olarak aynı kilodasın. bir de tabi spor yapılsa hiçbir şey kalmaz da o pek mümkün değil ikiz anneleri için :)
Beni görünce aaa hiç kilon kalmamış diyolar göbiş hariç :) e tabi ne uyku var ne dinlenme nede zamanında düzenli öğün. Spora gerek kalmıyor valla
İlk üç ay annem görümcem eltim falan baktık. Sonra ben annem e gittm uzun bi zaman kaldım. İki buçuk ay falan oldu tek bakıyorumtabi canım bir de tek bakıyorsan ister istemez gider kilolar. bu arada senin bebekler ne kadar oldular şimdi?
Allah bağışlasın canım artık kocaman olmuşlardır, çok zorlanmıyorsundur.İlk üç ay annem görümcem eltim falan baktık. Sonra ben annem e gittm uzun bi zaman kaldım. İki buçuk ay falan oldu tek bakıyorum
Şimdi on aylık lar.
Amin cnm cümlemizinkiyle beraber.Allah bağışlasın canım artık kocaman olmuşlardır, çok zorlanmıyorsundur.
Oto koltugu içine yastık alan var mı? Netten aldiysaniz hangi site acaba?bir de hastaneye giderken yanımda bebek maması olsun diyorum süt hemen gelmez die.hipp pre combiotic düşünüyorum ama bulunduğum yerde yok sizce netten alsam güvenilir mi mama sonuçta. ..bir de doğum ne zaman olucak belli deil ben erken olma ihtimaline karşı bi tane alayım diyorum ama bozulur mu ki?
Peki kaç battaniye aldın?Bende ağustosta doğum yaptım cnm. Ama sadece kısa kollu yada sıfır kollu çıtçıtlılar la yatırdım. Uzun bir zaman Hemde.bebenimkilerin kiloları iyiydi o yüzden 0 3 aldığıma pişman oldum. Daha çok 6 9 giydirdim. Ama ikiz diye çok çamaşır doldurma derim.zaman çabuk geçiyo çoğu kıyafetleri Giydiremediğim bile Oldu. Tulum a gelince çok kullanışlı emzirmeye, kucağınıza alırken falan hiç belleri açılmıyo yukarı toplanan kıyafeti olmuyo rahat yani.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hastane çıkışlarında vardı dört tane de sonradan aldım.evet çok sıcaktı istanbulda oturuyorum.Aşırı sıcaklar geçince en çok kullandığım şeyler arasındaydı. Hala da kullanıyorum. Hemen almadım arabayı ilk iki ay falan kucakta götürdük hastane vs.zaten hep birisi oluyodu yanımda ama tekseniz ilk andan itibaren ihtiyaç.Peki kaç battaniye aldın?
Yaşadığın yer sıcak bir bölge mi? (İl?) Atletle yatıracak kadar?
Bebek arabasını doğmadan almış mıydın?
Penye yelek kullanabildin mi?
Çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için.. Allah bebeklerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..Hastane çıkışlarında vardı dört tane de sonradan aldım.evet çok sıcaktı istanbulda oturuyorum.Aşırı sıcaklar geçince en çok kullandığım şeyler arasındaydı. Hala da kullanıyorum. Hemen almadım arabayı ilk iki ay falan kucakta götürdük hastane vs.zaten hep birisi oluyodu yanımda ama tekseniz ilk andan itibaren ihtiyaç.
Rica ederim ne demek sizde sağlıkla büyütün inşllhÇok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için.. Allah bebeklerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Ben aldım toker bebeden iyi oldu benim için çünkü bizim otokoltuklarının kendi yastıkları çok rahatsızdı, içini çok daraltıyordu, çıkıntılar rahatsız ediciydi ve terletiyordu. Ben memnunum, hele uzun yolda çok işime yaradı. Keşke ilk doğduklarında da alsaymışım dedim çünkü çok çukur olduğu için kullanamamıştık biz. Ebebek ve babymall ın internet sitelerinden mama sipariş edebilirsiniz, güvenilirdir. Ben ebebekten mama alıyorum bazen indirim denk geliyor hemen 5-6 kutu sipariş ediyoruz. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Mamalar açılmadığı sürece kullanım süresi epey uzun bozulmuyor. Ama dediğim gibi sakın açmayın, açarsanız bir ay içinde tüketmeniz gerekir.Oto koltugu içine yastık alan var mı? Netten aldiysaniz hangi site acaba?bir de hastaneye giderken yanımda bebek maması olsun diyorum süt hemen gelmez die.hipp pre combiotic düşünüyorum ama bulunduğum yerde yok sizce netten alsam güvenilir mi mama sonuçta. ..bir de doğum ne zaman olucak belli deil ben erken olma ihtimaline karşı bi tane alayım diyorum ama bozulur mu ki?
arkadaşlar bebeklerinize hangi marka araba aldınız ben ikiz bebek arabası almayı düşünüyorum peg perego aria twin yada brıtax römer ıkız bebek arabası arasında kaldım kullanan yada alan var mı yardımcı olurmusunuz mağazalarda olmadığı için inceleyemıyorum netten almak gerekıyo..
ben peg perego aldım. babymall mağazasında vardı stokta varsa tabi oradan inceleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?