- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
bu battaniye polar türü mü?resimden pek anlaşılmıyor.ya da dışı başka içi penye olanlardan mı?http://www.lcwaikiki.com/kategori/erkek-bebek/ic-giyim-ve-pijama/2
canim altta solda ustu zebra desenli
bu battaniye polar türü mü?resimden pek anlaşılmıyor.ya da dışı başka içi penye olanlardan mı?
başka rengi varmıydı canım sen alırken?
canim ben soyle dusunerek alisveris yaptim. Allahin izniyle haftalariyla uyumlu gittiklerini dusunerek 3_6 ay olanlari yazlik, 6-9 olanlari kislik kislik derken uzun kol filan aldim. 9- 12 leri de ki cok az aldim onlarda yarim kol olmus oldu.kızlar bebeklere kısakollu bişeyler alacakmıyız?yazın o sıcaklarda neyle duracak bu bebişler?
ince penye tulumların da fazla geldiği sıcaklar da olacak malum.
bazı yerlerde okuyorum.sadece body ile durduruyorum diyenler çoğunlukta.
oğlum kışın doğduğu için kolaydı.puf puf giydirdim ben onu yaza kadar.6 aylık olmuştuk yaz başlarken:))
ee şimdi bir iki aylık olacaklar o sıcaklarda.ev de güneş alıyor benim.pişer valla bebişler
ben de bi bakayım o zaman sitesineYok canim alt ust penye ici ince elyaf dolgu. Ustu baski desen
%100 pamuk yaziyordu baska yoktu magazada. Ama sitede cesitleri varmis bende senin icin bakarken gordum onlarda %80 pamuk yaziyor ama
3-6 ay yazlık aldıklarının içinde neler var?bodylerini askılı almışssındır.başka üst giyim kısa kollu neler aldın.?canim ben soyle dusunerek alisveris yaptim. Allahin izniyle haftalariyla uyumlu gittiklerini dusunerek 3_6 ay olanlari yazlik, 6-9 olanlari kislik kislik derken uzun kol filan aldim. 9- 12 leri de ki cok az aldim onlarda yarim kol olmus oldu.
tabi hem kısa hem uzun kollu body almak lazım. ben ikisinden de aldım ama daha stok yapmam gerek sanırım çeşitli boylarda.kızlar bebeklere kısakollu bişeyler alacakmıyız?yazın o sıcaklarda neyle duracak bu bebişler?
ince penye tulumların da fazla geldiği sıcaklar da olacak malum.
bazı yerlerde okuyorum.sadece body ile durduruyorum diyenler çoğunlukta.
oğlum kışın doğduğu için kolaydı.puf puf giydirdim ben onu yaza kadar.6 aylık olmuştuk yaz başlarken:))
ee şimdi bir iki aylık olacaklar o sıcaklarda.ev de güneş alıyor benim.pişer valla bebişler
benden degilde babalarindan bir kat fazla giyseler olur mutabi hem kısa hem uzun kollu body almak lazım. ben ikisinden de aldım ama daha stok yapmam gerek sanırım çeşitli boylarda.
doktorların dediği kat kat giydirmeyin sizden sadece bir kat fazla giysin. kış da olsa yaz da olsa çocuğu boğmamak lazım.
Genelde patikli olan altlardan aldim onlari ilkbahar ve sonbaharda kullanirim. Cunku evim cok sicak oluyor. Eger yazin cocuklara bisey giydirirsem cocuklar sicaktan isilik olurlar benim evde :)
genelde alt ust takim seklinde ayakli olanlardan. Hava iyi olursa oyle giyer olmazsa icine citcitli body giyer diye dusunerek aldim kisa kollular yada uzun kollular hep citcitli bady seklinde zaten.Ilk yeni dogan icin aldiklarimda tumden citcitli olan tulumlardanvar birkac tane.
yalniz arkadaslar ben aldiklarima bakiyorum cok gibi ama ikiye boluyorum bisey kalmiyor. Bu ikiz isi zormus hakikaten. Soyle bir ayirinca kisi basi hesabi yapinca :)) sanki 8 - 10 gunluk giysisi ancak oluyor gibi hala anlamadim gitti al ala ayni
bu arada hep diyecem unutuyorum profilinizdeki resim gercek mi internetten mi. Cok hos duruyor popisler. Annemler biseyler ormek istiyorlar onlardan mi ordursem diyorumtabi hem kısa hem uzun kollu body almak lazım. ben ikisinden de aldım ama daha stok yapmam gerek sanırım çeşitli boylarda.
doktorların dediği kat kat giydirmeyin sizden sadece bir kat fazla giysin. kış da olsa yaz da olsa çocuğu boğmamak lazım.
benden degilde babalarindan bir kat fazla giyseler olur mu
benden bir kat fazla giyerlerse onlari 3 kisinda 4 kat giydirmek zorunda kalirimben cok usurum. Blogun en gunes goren evi benimki olmasina ragmen en fazla dogalgaz faturasini veren de benim arkadaslar bana faturami dalga gecerek veriyorlar o kadar dillerdeyim.
Esimde tam tersi bekar hayatinda 7 sene boyunca sicak su disinda ki yazin onu da aramaz kombi kullanmis biri degil. Ilk evine gittigim zaman kombinin arizali oldugunu sanmistim.
aynen bana da öyle geliyor:))çift alınca çok almışız gibi oluyor.ama ayırınca ben de fark ettim ki henüz yeterli değil.Genelde patikli olan altlardan aldim onlari ilkbahar ve sonbaharda kullanirim. Cunku evim cok sicak oluyor. Eger yazin cocuklara bisey giydirirsem cocuklar sicaktan isilik olurlar benim evde :)
genelde alt ust takim seklinde ayakli olanlardan. Hava iyi olursa oyle giyer olmazsa icine citcitli body giyer diye dusunerek aldim kisa kollular yada uzun kollular hep citcitli bady seklinde zaten.Ilk yeni dogan icin aldiklarimda tumden citcitli olan tulumlardanvar birkac tane.
yalniz arkadaslar ben aldiklarima bakiyorum cok gibi ama ikiye boluyorum bisey kalmiyor. Bu ikiz isi zormus hakikaten. Soyle bir ayirinca kisi basi hesabi yapinca :)) sanki 8 - 10 gunluk giysisi ancak oluyor gibi hala anlamadim gitti al ala ayni
tabi çok boğmayın aman.hemen isilik olur kabarırlar.boyunlarının altı.koltuk altlarının kenarları filan kabarıverir.tabi hem kısa hem uzun kollu body almak lazım. ben ikisinden de aldım ama daha stok yapmam gerek sanırım çeşitli boylarda.
birlikte cikabilsek alisverise ne guzel olurdu :)aynen bana da öyle geliyor:))çift alınca çok almışız gibi oluyor.ama ayırınca ben de fark ettim ki henüz yeterli değil.
ben daha bodyleri tamamlamadım.sadece bikaçtane aldım rastgele.ama önümüzdeki hafta askılı ve yarım kol bodylerini ,yedek battaniyelerini,eksik kalan patikli altları vs. tamamlarım.
tulumlarım da 4 er adet.2 şer adet 0 beden ikişer adet 0-3 ay var.birkaç tane daha alayım bari.tek başıma olacağım bakarken.kirlendiğinde hemen yıkayamazssam ortada kalmamayım.
ha bir de hırka alacacağım daha.penye hırkalardan şart mutlaka.ama daha beğenemedim.,
yelek ise baya aldım ben.beden beden dörder adet filan yelekleri oldu.
oğlumden biliyorum çünkü en çok işe yarayan şeylerdir hırkalar yelekler.uykudan kalkan bebeğin hemen sırtına geçirivermek için şart elimizin altında.
evet ne hoş olurdu:))birlikte cikabilsek alisverise ne guzel olurdu :)
ay yuzumde bir tebessum olustu resmen. Simdi gecen hafta ablamlarla takildim ya bir hafta bile olsa onlar gidince tuhaf oldum. E baslarda zaten hicbisey bilmiyorum bos bos bakiyordum alamiyordum. Hamile hamile gezmek birlikte daha guzel olurmus gibi geldi birden. Hos ben artik cok halsizlestim
kansizliktan heralde ama gozum hala gezmede. Evin bir basindan diger ucuna gidinceye kadar yoruluyorum gezmeden bahsediyorum
Bu arada evet yelek bana da cok mantikli geliyor. Zaten sirtini veayaklarini usutmesin yeterliymis gibi geliyor bana
Evet canim ya her konuda ikimizde cok farkli uclardayiz. saka bir yanada annem bizi cok giydirirdi yasadigimiz yerden dolayi. Onun icin hep hasta olurduk. Buyuk konusmak istemiyorum ama ben yapmak istemiuorum bakalim.esimle de cok nadirdir ayni seyi begendigimiz ya da ayni yorumu yaptigimiz. Oyle durumlarda da cok sasiririz birbirimize .çok hoşsun canım yaa. doktorların dediği normal standart insan. eşin de sen de çok uç noktalarsınız bence ikinizin ortasını al :)))
internetten bulmuştum bu modelleri. çok güzel farklı çeşitler de var. ben de ördürmek istiyorum ama çevremde çok bu tür yapabilecek kimse yok. ama birini bulunca ördüreceğim oğluşlara sanırım :)) çok tatlılar değil mi:))bu arada hep diyecem unutuyorum profilinizdeki resim gercek mi internetten mi. Cok hos duruyor popisler. Annemler biseyler ormek istiyorlar onlardan mi ordursem diyorum
evet doktorlar ve hemşireler de zaten penye battaniye alın diyor bir de çok yorgan tavsiye etmiyorlar boğulabilir diye uyku tulumu daha iyi diyorlar. tabi yazın sıcağında olmaz da.tabi çok boğmayın aman.hemen isilik olur kabarırlar.boyunlarının altı.koltuk altlarının kenarları filan kabarıverir.
o sebeple üzerlerine yelek hırka geçirip gerektiğinde çıkarıcaz,gerektiğinde giydiricez.
mesela ben kadife tulum hiç kullanamadım oğlumda.evin içinde fazla geliyor.bebekleri boğuyor penye olmadığı için.
ha bir de peluş battaniyeleri de hiç tavsiye etmem.hele ki ev içinde.
dışarıda çok soğuklarda puset içinde işe yarasalar da evde çocukları boğar terletir.
annem beni de herhalde zamanında çok kat kat giydirmiş ki ben de üşürüm hep. böyle durup durup titreme gelir. ama küçüklükte çok hastalanmışım. hep penedur penisilin vuruldu bana yıllarca hatırlıyorum. benim eşim de üşümez. üşümediğini söyler, fark etmeden üşütür. :))) evin sıcaklığı falan genelde bana göre ayarlı olduğundan evlendiğimizden beri üşütmüyor. önceden her sene en az bir kere çok ağır hasta olurdu. ama ben de çok lahana gibi sarmak istemiyorum çocukları. ahahah hatta cesaret etsem ruslar gibi kışın bir karlara batırmak isterim bağışıklık sistemleri güçlensin diye ama yapamam kıyamam herhalde :))Evet canim ya her konuda ikimizde cok farkli uclardayiz. saka bir yanada annem bizi cok giydirirdi yasadigimiz yerden dolayi. Onun icin hep hasta olurduk. Buyuk konusmak istemiyorum ama ben yapmak istemiuorum bakalim.esimle de cok nadirdir ayni seyi begendigimiz ya da ayni yorumu yaptigimiz. Oyle durumlarda da cok sasiririz birbirimize .
Ama boyle daha iyi anlasiyoruz galiba. Esim magazaya girince benim sevecegim seylerden bulmaya calisiyor mesela cok hosuma gidiyor. Ben de ona kiyafet alirken onu dusunerek aliyorum filan boyle orta yolu buluyoruz. Bir film izleme konusunda orta yol bulamiyorduk artik onu da astik. Bir onun sevdigi bir benim sevdigim gidiyoruz. Tek korkum cocuklarla ilgili konularda uzlasamamak bakalim onu da yasayip gorecez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?