IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

ben de bakayim internete cok sevdim gercekten madem biseyler orecekler sevimli olsun.

aynen ben de oyle penesilin allerji yapardi onun yerine amoklavin ve agumentinle buyudum. Hayirlisi bazen takiliyorum esime ben ogretmenim o muhendis bak bunlar robot degil makine senin uzmanlik alanin egitim benim diyorum da terzi kendi sokugunu dikemszmis misali bakalim nasil yapicaz. Cok guzel ozetlemissin aslinda. Her evin dinamigi farkli. Bunu okulda cok net goruyorum her kural yontem her cocuk icin ise yaramiyor. Bizim de kimbilir nasil olacak ustelik iki tane. Hayirlisi olsun

ahahaah aynı şeyi biz de konuştuk. iki tane olunca tabi bezler de her şey gibi çifter çifter :))) ama allahtan bize 10 paket falan hediye gelecek yenidoğan. soran olursa da birileri onlara da diğer boylardan alın diyeceğim. artık bir şekilde halledeceğiz eski yıkamalı bezlere dönecek halimiz yok :)))

dur bulabilirsem şimdi bakıyorum sana mesajla link atayım. facebookta vardı.
sen öğretmensen biraz eğitmeye yatkınsın. ama insan kendi çocuğuna karşı pek aynı tavır içerisinde olamıyor sanırım. mesela bir psikolog arkadaşım var çocuklarını o kadar rahat yetiştiriyorlar ki inanamıyorum bazen yaptıklarına. mesela çocuk öğrenecekse bizden öğrensin diye masada alkol sigara varsa alıp tadına bakmasına izin veriyorlar. bu çocuk daha 6 yaşında bile değil. bilmiyorum ben o kadarını yapamam yani.
en iyisi en hayırlısı olsun hakkımızda ve çocuklarımızın hakkında... ama yine de bir taneyi bir şekilde eğitirsin de iki tane aynı yaşta olunca ekstra zor olacaktır muhakkak onun eğitimini vermek...

O kadari benim icin cok fazla. bilemiyorum. Ama gercekten insanin kendi evlatlarina ornek olmaktan ote sozu gecmiyor onu cok iyi biliyorum. En iyisi mumkun oldugu kadar dogru modelleme olacaktir.

canim guzel gorunuyor ama sen direk odayi ayiracak misin. Nasil yapican ayri odada

canım odalarını ypıcam ama ilk doğdukluarında yatak odamda park yatakta yatırcam 3 aylık olunca odalarında yatırırım diye düşünüyorum.. tabi bi doğsunlarda asıl yaşayıp anlıcaz

canım odalarını ypıcam ama ilk doğdukluarında yatak odamda park yatakta yatırcam 3 aylık olunca odalarında yatırırım diye düşünüyorum.. tabi bi doğsunlarda asıl yaşayıp anlıcaz
anladim ben galiba su kizdigim cocuklarini okula birakirken coxuk aglamadigi halde aglama tamam mi diyip cocugu zorla aglatan annelerden olacam. Hic odalarini ayirmayi dusunmuyorum. Sanki onlarin kokusunu alinca onlarsiz uyuyamayacakmisim gibi geliyor

canım hayırlı olsun sağlıkla kullan inşallah bebişlerinle
byüyen mi normal mi aldın bi de ne kadara aldın biz daha hiç gezip bakamadık fiyat araştırması yapamadım..

ayy alemsin valla güldürdün beni

aslında bende yapamayabilirim ama mecburum yatak odam küçük
belkide bebek odasında ikisinin ortasına yatak yaparım

ayy alemsin valla güldürdün beni

aslında bende yapamayabilirim ama mecburum yatak odam küçük
belkide bebek odasında ikisinin ortasına yatak yaparım
kinadigini yasamadan olmezmissin ya cocuklarin osgur birakilmasi konusunda onlarin bagimsiz olmalari konusunda cok uzerine dusulmemesi konusunda cok mucadele eder anlatirdim ama simdi gercekten bir kucagima alsam da hic birakmasam onlari diyorum. Bilmiyorum nolacak.
O da bir cozum olabilir git gel zor olur sana cunku. E artik gerisini de o durumda baba dusunsun

ilaçtan değilmiş canım benim o iki gün yediğim şeylerden kaynaklanmış,şimdi geçti.Bu arada banada günde 2taneye çıkardılar kanım düşmüş.kahvaltıdan 2 saat sonra alıp 2 saat sonra yemek yiyip tekrar 2 saat sonra ilaç alıp 2 saat sonra yemek yiyeceksin dedi.her gün 1 porsiyon et ve en az 2 bardak süt,haftada 2 kez balık,her gün salata ve sebze yemekleri ye dedi.kızartma,sucuk salam sosis pastırma limon sirke gibi şeyler mide yanmasını artırırmış.kabızlık var ama onun içinde muz yiyip arkasından 2 bardak su içiyorum.

dün evime yakın olan ve herkesin övdüğü doktorla tanıştım ve şok oldum resmen.doğum tarihimiz 6 haziran 15 mayısta alınması lazım eğer 1 mayıstan önce doğum başlarsa doğumunu yaptırmam dedi.riske girmezmiş öyle olursa cerrahpaşa çapa veya kanuniye atacakmışız kendimizi sanki bizi bekleyecekler dolu deyip yollayacaklar.mecbur alacaklar ikiz gebelik diyo

Slm kizlar bende kizlarimin hastane cikislarini aldim biri mor biri pembis onun dışında battaniyelerini aldim 4 tane 2 kalin diger 2 side hastane cikisindaki ince olanlardan 4 tane zibinli takim 4 tane normal takim 4 tane citcitli takim ay bide kokos mont aldim dayanamadim cok guzeldi orgu yeleklerimizde tamam 30. Haftays kadar almam dedeim ama dayanamadim yataga karar veremedim oda mi yapsam park yatak mi su takimi cok begendim sadece buyuyen besikle gardırop unu alayim diyorum ama kararsizim bi bakin nasil

Eklentiler

• IMG-20150204-WA0002.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 131
psikolog arkadaşının yöntemi çok garip geldi bana.6 yaşında minicik bir çocuğa alkolu sigarayı tattırmak normal bir davranış değil.hiçbir yerde de örneği tavsiyesi yoktur.valla dumur oldum sabah sabah.kesinlikle de örnek alınacak bir davranış değil bence.

iyi günlerde kullanın cnaım.
kaç haftalıksın sen?
montu büyük almışssındır umarım:))küçücük bebeğe mont giydiremezssin çünkü.ama 6-9 aylık filansa iyi olabilir.
beğendiğin takım da güzelmiş.

canım hayırlı olsun sağlıkla kullan inşallah bebişlerinle
byüyen mi normal mi aldın bi de ne kadara aldın biz daha hiç gezip bakamadık fiyat araştırması yapamadım..
teşekkürler canım.
beşikler 70*130 büyüyen değil yani.
sallanır altı sandıklı karyolalar iki tane.
iki tane de dolap bir de çamaşırlık var küçük.
4000 civarı bişey ödeyeceğiz.
ama komple heryeri mdf ürünler bunlar.atölyesine gidip bizzat inceledim:))
aslında sen de böyle sağlam bir imalatçı bulsan iyi olur.
ben çok tesadüfi buldum.aramadım yani.mağazası evime çok yakındı öylelikle buldum.
mağazasında kendi imalatlarını satıyordu.sonra bi araştırdım adam baya baya iş yapıyor.hem de üst tabaka kesimden gelen çok.kadınlar uyanık:))
mesela çilek takımının resmini getirmiş kadın aynısını komple mdf den üretiyorlar.

aaa nasıl doktormuş o öyle ya.
ne demek riske girmem.oluyo mu öyle hastasını yarı yolda bırakmak.
ikiz gebelikte zaten en önemli mesele erken doğum.ne yazık ki olabiliyor.
ve asıl böyle bir durumda güveneceğin bir dr.unun olması önemli.
öyle bir durumda hastane hastane gezecekmiymişssin yani.pesss
sen kendi gittiğin dr. u neden değiştiriyorsun?eğer ondan ve hastaneden memmıunsann değiştirme bence.

canım süper olmuş vallahi.
bende öyle düşünüyorum sipariş vericem özel yapsınlar hem daha kaliteli olur dediğin gibi.
4000 tl bende gözden çıkardım canım dediğin gibi iki dolap olunca onlar cok tutuyor.
Ben belki bir tane büyük dolap alırım. Yerim cok büyük değil. Odada iyi bir ölçüm yapmam lazım ona göre bakarım.
Mobilyaların gelince fotolarını paylaş bizimle.
Ben 20 şubatta erken doğum iznine ayrılıyorum doktorum rapor vericek.
Artık ciddi ciddi hazırlıklara başlıycam cok güzel ve heyecanlı...
Sen ne zaman doğum iznine çkıcaksın canım?

canım bu işi kesinleştir mutlaka..
allah korusun hersey olabilir önlemini alalım..
hastaneden daha önemli olan kesinlikle DOKTORUN..
yani ben anlayamadım o doktor nasıl bunu diyebiliyor riske girmem ne demek yani.
bir daha gitme o doktora..
bende benim doktor biraz tuzlu özelde doğum yapıyo diye vazgeçmek istemiştim, o da ikiz gebelik bu ben güvendiğim asistanıma bile bırakmam seni demişti. Ve sırf benim için üniversiteye gelicek doğumuma..
demek istediğim güven herseyden önemli.. Emin ellerde olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor.

oooyyyy sana su bunlari bunlari ye diye verilen liste benim bir haftalik filan yemegim. Benim hic istahim yok kendimi kotu hissediyorum. Bir de kabizlik icin muz yiyiyorum demissin. Muz daha cok kabiz yapmaz mi. Sana tavsiyem yatmadan once bir tane kivi ye cok faydasi oluyor.

guzel gorunuyor. Guzel mutlu huzurlu saglikli gunlerde kullanin ins.

paylaşırım tabi canım.1 ayı bulacak gelmeleri.
20 şubatta 30 haftalık mı oluyosun anlayamadım.daha 23. hafta gözüküyorsun ama.rapor mu yazacak .
beni çalıştıracak benim dr.heralde doğuma kadar:))ikiz gebelerinin çoğu çalışıyormuş son haftalara kadar.
bana dedi ki illa 30. da çıkmak zorunda değilsin.30.haftada çalışabilir izni veririz.baktın devam edemiyorsun 1-2 hafta sonra çalışamaz verir izne çıkartırım dedi.kullanmadıklarımızın hepsi doğum sonrasına kalacağı için iyi olabilir.
ama ben çalışabileceğimi zannetmiyorum o kadar.
özellikle şu iki gündür çok ağrım var.böyle belim kasıklarımdan bacağıma vuran bir ağrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…