IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Kizlar malumunuz ben yataktan kalkamiyorum yasak ihtiyaclarimi internetten almam gerekiyor alisveris yaptiginiz guvenilir sitelerin isimlerini paylasirsaniz cok sevinirim
canım çok geçmiş olsun. inşallah rahatlarsın bir süre sonra.
babymall güzel alışveriş için. ben mağazasına da gittiğim için biliyorum. bir de n11.com dan aldı bir arkadaşım birçok şeyini bazen çok güzel indirimler oluyormuş.

kızlar öbür başlığa yazdım buna da yazayım dedim. bu aralar her yerde indirim var bebek mağazalarında. kaçırmayın bence. ben bugün biraz alışveriş yaptım. ama alabildiğimce bu ara almaya çalışacağım. şu ana kadar aldıklarım şöyle;
2 tane hastane çıkışı (battaniyeli)
2 penye yelek
4 çift çorap
4 tane alt
2 tane üst zıbın
14 tane body (yenidoğan, 3-6 aylık gibi boylarda) yarım ve uzun kollu olarak
3lü önlük seti
4 tane penye bere
14 tane penye ter ve ağız silmelik bez
1 banyo termometresi
tarak ve saç fırçası
1 normal termometre (sanırım bir de kulaktan ölçmek için almam gerekecek)

internetten mi aldın mağazadan mı?
ne kadar tuttu bütün hepsi?
iyigünlerde kullanın bu arada:))

internetten mi aldın mağazadan mı?
ne kadar tuttu bütün hepsi?
iyigünlerde kullanın bu arada:))

mağazadan aldım canım internette de daha önce fiyatlarına bakmıştım böyleydi aşağı yukarı. darda kalınca internetten de söylerim de gücüm varken çıkayım elimle alayım istedim. görerek almayı tercih ediyorum ben. toplam fiyatını bilmiyorum ama parça parça söyleyebilirim. mesela carter diye bir mağaza var orada düz beyaz bodyler 5li satılıyor oradan aldım biraz onlar 59 lira bence uygun.
çorapların 3lüleri 8 tl disney storedan aldım.
yine disney storedan 2li bodyler aldım onlar 20-24 tl arası değişiyor modele göre.
hastane çıkışı aynı sayıda parça olmasına rağmen biri geçen sezonunmuş ben de aynı olmasın biri farklı olsun diye birini bu sezonun birini geçen sezonun aldım. ikisi de disney storedan biri 70 tl biri 110 tl.
önlük seti topluca 21 tl. tek alında 9 tl idi.
normal termometre 4 tl.
banyo termometresi 12 tl.

üst üste gelince tabi baya tutuyor :) ama bir şekilde almak zorundayız. bir de bana 10 paket falan bez geldi yenidoğan. yaklaşık bir ay falan gider onlar tahminim. gelecek hediyeleri de düşünerek çok abartı almamaya çalışıyorum ama çok hoşuma giden bir şey de olunca alıyorum.

Lcw den aldığınız battaniyenin eğer sitesinde varsa linkini verebilir misiniz acaba? Ben de öyle birşey arıyordum.

Başka doktora gittim tek yumurta olduğunu söyledi risk evet var rabbim yardımcımız olsun ne diyelim

Cok tesekkur ederim canim butikbebeden dun siparis verdim.b7 sitedende hani toptan citcitli body falan alirim dedim hani ikizlerin herseyi cift olunca bodyleri toptan almak daha mantikli geldi bana:)

canım gerçekten çok ucuzmuş ama güvenilir mi bilmiyorum nerdeyse fiyatlar yarı fiyatı :)
Ama toptan yani seri aliniyor ikizleri olanlar icin body çorap tarzi seylerin toptan alınması bence daha mantikli ama bilemedim sizlere soriyim dedim

anladım canım neyse bir sonuca varılmasına sevindim. Allah kolaylık versin. rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah... Bebişlerin de sağlıkla doğarlar...
Amin cümlemizin inşallah

kızlar oyun parkının içinenasıl bir yatak alalım? visko mu pamuk mu çok çeşit var. hangisi iyi olur?

kızlar oyun parkının içinenasıl bir yatak alalım? visko mu pamuk mu çok çeşit var. hangisi iyi olur?
Visko daha iyi ablam yiğenimn yatağında kullanıyor bende visko düşünüyorum

http://www.cilek.com/softy
kızlar bu mobilya nasıl?
çilek mobilya sizce kaliteli midir?
Çilek mobilya çok kalitelidir, ben mağazasında ürünlerini çok incelemiştim ve ayrıca kullananlar çok memnun. Fiyatları da ona keza biraz pahalıdır. Beğendiğiniz oda takımı çok güzel gerçekten ama odayı ne derece kullanabileceksiniz o tartışmalı. Çünkü bebeklerin hep gözünüzün önünde olması gerekiyor malesef, öyle ayrı bir odada durmuyorlar sizden ayrı. Bizimkiler gece gündüz bizim yanımızda uyuyorlar. Uyanık olduklarında da zaten başka bir odada huzursuz oluyor ağlıyorlar. Yapılan araştırmalar da bebeğin zihinsel ve psikolojik gelişimi açısından çocuğun 3 yaşına kadar annesinin yanında uyuması gerektiğini gösteriyor. Ben iki bebek karyolası alıp yatak odamıza koydum öyle pratik oldu. 4-5 yaşlarına geldiklerinde çilekten oda takımı alıp o zaman oda yapmayı planlıyoruz.

http://www.cilek.com/softy
kızlar bu mobilya nasıl?
çilek mobilya sizce kaliteli midir?
gayet güzel gözüküyor canım.
ancak ben çilek ürünlerini gereksiz pahalı buluyorum.
daha önce de oğluma oda alırken incelemiştim ürünleri.baya tutuyor.
sen karyolayı çift alacaksın,dolabı tek mi alacaksın? şifonyer filan dahil planladığına göre fiyat nasıl çıkıyor?
sen de benim gibi en baştan oda yapacaklardansın.zor oluyor seçmek.
ben bir karambole geçen hafta sipariş verdim odamızı.yaptırıyorum çünkü ancak gelecek bir ayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…