- 18 Ocak 2015
- 175
- 43
- 38
- 44
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
Anladim, peki disari cikinca ne yapacaksin iki ayri arabayi yonetmek zor olmaz mi?Ikili olanlar çok kullanışsızmış kullanan Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine tek tek alacağım.
Birleştirici aparatları var bir de yalnız çıkmak pek mümkün olmaz zaten yanında mutlaka biri Olmalı iki bebekle birden çıkarken.Anladim, peki disari cikinca ne yapacaksin iki ayri arabayi yonetmek zor olmaz mi?
Canım nasıl ekleyeceğim resimleri beceremedimcanim merhaba. Rica etsem bibchen aldigin urunlerin icindekiler kisminin fotografini cekip buraya koyabilir misin. Internetten ulasamiyorum icerigine sadece tanitimi var. E artik pek disarida cikamiyorum.
Bende aynı fikirdeyim.ilk dönem için yalnızca ana kucağı şeklinde araba için alıcaz.bebek arabasını 6 aydan sonra ve tek tek almayı düşünüyoruz.ikililer hem kullanışsız hemde çok zevksizlerBirleştirici aparatları var bir de yalnız çıkmak pek mümkün olmaz zaten yanında mutlaka biri Olmalı iki bebekle birden çıkarken.
Manuel pompalarda hızı ve akışı kendiniz ayarlayabilirsiniz.eğer çalışmıyorsanız o kadar büyük bir bütçeyle pompa almaya gerek yok bence.manuel pompalarda oğlumda avent kullanmıştım,silikon,memeye uyumlu ağzı vs çok rahat ettirmişti.şimdide yine avent aldım.nuk da pompa yspmış.modeli avente benziyor.lansinosh da var.hepsi iyi markalar ama kullandığım avent olduğu için onu tavsiye edebilirim.benim de gözümde değil inan.
hastanede kimseye muhtaç olmayacak kadar eşyam yanımda olsun yeter.
çünkü sadece eşim olacak yanımda.
eşim de bu sebeple acele ettiriyor.Allah göstermesin acil bişey olsa ben nerden bulup ayarlayıp getircem diyor.
biran önce hastane çantalarını hazır etmemi istiyor.
ben de bu sebeple toparlamaya çalışıyorum.
zaten başka korkular başladı dediğin gibi.
doğum atlatmış olmama rağmen korkularım endişelerim var.
dedim ya uykularım kaçıyor diye.sağlıcakla doğduklarını görsek te hooop alıp eve getirsek başka bişey istemem.
bu süt pompası işini napacaz canım ya.acil ihtiyacın biri de bu.daha bakamadım doğrudürüst.
hastanede yanımızda olsa iyi olacak tabi.
Bende herkeste görünce heves ettim,idil baby de sordum geçen gün 60tl dedi bi battaniyeyeDaha çok mevsim geçişlerinde kullanabilirsiniz. Bahar aylarında kullanılabilir. Kışın da ince kalıyorlar. Ben de çok beğenerek almıştım onlardan ama pek kullanamadım, terletiyorlar. Yazın sıcağında en güzeli penye battaniyeler, mothercare den çift katlı penye battaniyelerden almıştım indirimdeyken en çok onlardan memnun kaldım, yüzde yüz pamuk ve yumuşacıklar.
Canim asagida cevapla butonunun yaninda dosya ekle var. Oraya tiklayinca sec diye bir sekme cikiyor. Oradan telefonunun yada bilgisayarinin resimlerine girerek ekleyebilirsin. Ilgin icin tesekkurlerCanım nasıl ekleyeceğim resimleri beceremedim
oğlun kaç yaşında canım.Manuel pompalarda hızı ve akışı kendiniz ayarlayabilirsiniz.eğer çalışmıyorsanız o kadar büyük bir bütçeyle pompa almaya gerek yok bence.manuel pompalarda oğlumda avent kullanmıştım,silikon,memeye uyumlu ağzı vs çok rahat ettirmişti.şimdide yine avent aldım.nuk da pompa yspmış.modeli avente benziyor.lansinosh da var.hepsi iyi markalar ama kullandığım avent olduğu için onu tavsiye edebilirim.
ayrı ayrı hangi markanın arabalarını alacaksın?Birleştirici aparatları var bir de yalnız çıkmak pek mümkün olmaz zaten yanında mutlaka biri Olmalı iki bebekle birden çıkarken.
çok uyguna almışssınız setler.iyi günlerde kullanın.Bende herkeste görünce heves ettim,idil baby de sordum geçen gün 60tl dedi bi battaniyeyeben bi keresinde gezerken realde indirimine denk geldim ve merinosun düz ekru renkli kürk battaniyesini tanesi 19 tl ye aldım.puf puf,çok güzel.kış için tabi.yaz için de chicco nun çift katlı penye battaniyelerinden aldım.istanbuldaysanız yeninosnada ki star city outletdeki chicco ya uğrayın.gerçekten çok uygun.98 tl lik hastane çıkışlarını 38 e aldık.
Amann diyim,bebeklerde polardan uzak durun! Hatta kendinizde kullanmayın.polarlar yoğun sıcaklık için yoğun nylon polyester karışımından yapılıyor.cilde kesinlikle nefes aldırmıyor ve fazlasıyla ısıttığı için vücudun kendi ısısını ayarlayabilme özelliğine aksi tesir ediyor.tavsiye etmrm şahsen.dr larda karşı polara.yün ya da penye battaniyeler ideal.bir de anne olarak el emeği göz nuru organik bebe iplerinden sade,şık desenli(örneğin sepet yada pöti kare) triko battaniyeler örebiliriz.ben bir tane yün bir tane penye aldım.birer tanede ekru renkli örgü battaniye örmeyi düşünüyorumçok uyguna almışssınız setler.iyi günlerde kullanın.
ben de nohut battaniye almaktan vazgeçtim.
gerçi bazılarının içi penye aslarlı ama bu ürünler daha çok görsellik için.
gündeliğe pek uygun değil.
ben şimdi triko battaniyelere özeniyorum.%100 pamuk olanlardan bulursam uyguna 2 tane alıcam.
kadife battaniyem var çünkü oğlumdan kalan.iki tane.
bi de diyorum polar mı alsam triko yerine.
bir fikir verin bana da:))
canim inan annemin gelmesi hayirli olur mu olmaz mi bilmiyorum. Allah yoklukla4ini gostermesin basimizdan eksik etmssin ( annenin de mekani cennet olsun) o ayri ama o kadar evhamli ki inan beni oldugum yerde strese sokuyor. O bir haftalik tatilde hic karnin yok bebekler buyumuyor mu. Suyun yetiyor mudur. Sutun de gelmez nasil olacak. Bu yatak (5 senedir kullandigim yatak odasi takimim) cok yuksek sana sorun olur. O dokunur bu olmaz soyle midir ......../QUOTE biliyorum canim bilmez miyim. Hatta yalniz olmanin versigi hassasiyet ve zorlugu da cok iyi biliyorum. Sen boyle yazinca inan keske yaninda olabilsem diyorum. Benim ablamlar geldi bir hafta sadece o bile sanki bana dunyalari vermisler gibi oldu ama islerimizi yalniz yurutmeye yalniz halletmeye alisiyoruz iste. InsaAllah Rabbim evlatlarimizdan guldurur sakin mizacli uykuyu seven bebekler olur :))
hic biaey bilmeyip de hic kimse de olmayinca sanki kurslara giderek kapatacaktik arayi gibi gelmisti bize ama suan anliyorum ki zamanla basa geldikce ogreniyorsun herseyi zaten. Hic umrumda degil. Bak hic birsey bilmiyordum. Yasaya yasaya sizle konusup akil alarak filan derken yoluna koydum. Dogum ve sonrasi da bir sekilde olacak desigin gibi Rabbim dermansiz dert vermesin. Cok daraldigin zamanlarda islerini Allaha havalr et bak nasil rahatlayacaksin. Ugur kosarin kitabi var tarzin mi bilmiyorum ama onu okumani tavsiye ederim. Allah de otesini birak kitabin adi
sağolasın canım.
topiği dertleşme topiğine döndürdük gibi oldu biraz:))
ben biraz duygusalım bu konuda.
yalnızlık ucu sivri bir bıçak gibi bazen,öyle can acıtıyor.
olsun bakalım diyorum,Allah üstesinden gelecek güç verecektir buna inanıyorum
kendimi böyle telkin ediyorum.
çocuklarıma bakacak kadar sağlığım elimde olsun da başka bir duam yok.
tek düşüncem endişem bu.kimselere muhtaç etmeyecek kadar büyütüp kurtarabilsem diyorum.
hep bunu düşünüyorum.belki yaşımın da etkisi var bunda.sonuçta genç değilim.38 yaşındayım.
inşallah bebeklerimiz sağlıklı uysal sakin mizaçlı olurlar temennine katılıyorum:))
zamanla öğreniliyor herşey canım.kurlar şart değil.doğumunda annen gelcektir zaten yanına.40 ın çıkana kadar alışır gidersin.gerçi bizim ikiz bebek olunca yükümüz ağır olacak ama en azından bir rutine binecek bakım işi yavaş ta olsa.
önerdiğin kitabı edilmeye çalışacağım.şu aralar birşey okuyamıyorum gerçi ama kitabın sadece adı bile insanı düşündürmeye yetiyor.
canim travel sisitemler cok buyuk koyacak yerin varsa ne bileyim arabaniz musaitse apartman asansorun musaitse ona gore al. Yoksaki travellerle gittigin yerlerde zorlanabilirsin. Gecen aksam araba bakarken gece 11 de esimi kaldirip asansoru olcturdum. Dusun kapinin genisligi 67 cm geldi. Icinin derinligi de cok dar. Site yeni olmasina ragmen asansor sikintili cok kalmisligim var kucucuk eski koruklu korumasi olan asansorlerden e kendi evimiz haliyle onca kati cikamam arabayla onu dusunmem lazim. oyle biyerde oturuyorum ki araba alirken asansor kriterim oldu dusun :))Kızlar bebek arabalarını alan var mımaranızda? Ben iki tane tek almayı planlıyorum da 300 liraya da var mesela tek araba olarak acaba güvenilir mi nelerinin olması gerek bir Arabanın. Bir de travel system almak mantıklı gibi ana kucağı da içinde oluyor belli bir büyüklüğe kadar oto koltuğu olarak da kullanılır... Konuyla ilgili bilgisi olan fikrini paylaşırsa sevinirim.
canim aparatlara cok guvenme bende onlari dusunerek tek tek demistim ama aparatlar araba biraz agirlasincaa ya da donme durumlarinda filan zor oluyormus. Satici soyledi.Birleştirici aparatları var bir de yalnız çıkmak pek mümkün olmaz zaten yanında mutlaka biri Olmalı iki bebekle birden çıkarken.
Ebebekte var bağlantı aparatı.bence sürekli olarak değil ama mecburiyet halinde kullanmak üzere bulundurulabilir.bencede iki bebekle tek başına gezintiye çıkacak halimiz yok.ben şuan bile hafta içi pek kımıldamıyorum biyere.haftasonlarını iple çekip eşimle yapıyoruz napıyosak.o yüzden birini ona kakalayıp birini de ben devralırım diye düşünüyorumayrı ayrı hangi markanın arabalarını alacaksın?
aparatlar tüm arabalara uyuyormuymuş?
yalnız aparatlar ile bağlanan arabaların bir müddet sonra denge sorunu olabiliyomuş özellikle bebekler ağırlaştıkça.
bu bağlantı aparatlarını yakından inceleme şansın oldu mu?
çok uyguna almışssınız setler.iyi günlerde kullanın.
ben de nohut battaniye almaktan vazgeçtim.
gerçi bazılarının içi penye aslarlı ama bu ürünler daha çok görsellik için.
gündeliğe pek uygun değil.
ben şimdi triko battaniyelere özeniyorum.%100 pamuk olanlardan bulursam uyguna 2 tane alıcam.
kadife battaniyem var çünkü oğlumdan kalan.iki tane.
bi de diyorum polar mı alsam triko yerine.
bir fikir verin bana da:))
Her markaya uymuyor zaten o aparatlar. Bu ara araştırma aşamasındayım. Yani çok Pahalı bir şey almak da içime sinmiyor. Sürekli de birbirine bağlı gezeceğimi düşünmüyorum tek Başıma çıkmadığım zamanlarda zaten bağlamam ayrı ayrı gezerim.ayrı ayrı hangi markanın arabalarını alacaksın?
aparatlar tüm arabalara uyuyormuymuş?
yalnız aparatlar ile bağlanan arabaların bir müddet sonra denge sorunu olabiliyomuş özellikle bebekler ağırlaştıkça.
bu bağlantı aparatlarını yakından inceleme şansın oldu mu?
Bulursan at linki bakalım bir canımKizlar gecen ikiz bebek arabalarini karsilastirilip tanitildigi bir bloga denkgeldim cok guzel anlatmislar ozelliklerini tek tek. Linkini esimin telefonuna kaydettim ondan bakiyordum. Rastgele denkgelmistim simdi bulamiyorum aksam esim gelsin link atarim incelersiniz
canim inan annemin gelmesi hayirli olur mu olmaz mi bilmiyorum. Allah yoklukla4ini gostermesin basimizdan eksik etmssin ( annenin de mekani cennet olsun) o ayri ama o kadar evhamli ki inan beni oldugum yerde strese sokuyor. O bir haftalik tatilde hic karnin yok bebekler buyumuyor mu. Suyun yetiyor mudur. Sutun de gelmez nasil olacak. Bu yatak (5 senedir kullandigim yatak odasi takimim) cok yuksek sana sorun olur. O dokunur bu olmaz soyle midir ........
oyyyy dedim. Gecen kayinvalidem de telefonda aynisini yapti. Bi tanidiklari dogum yapmis kiz emziremiyormus o bjtaneyi emziremwyince ben nasil emzirecekmisim. Emziremezmisim. Ya emziren nasil emziriyor. Onun ana sutunden rizki varsa emziririz yoksa emziremeyiz napalim dedim. Cevrem is doguma gelince kalabalik da destek degil kostek olan cok. Tek umudum ablam onunda yigrnim okula gidiyor. Uzun sureli gelemez hastaneye yanima gelip bir hafta kalsa yeter diyorum ben bakalim. Onun icin kimsem yok diye uzulme. Kuru kalabalik olup uzulecegine kendin yaparsin. Kendin yaparken esler daha cok destek oluyor kalabalik da yazik onlarin da bir fonksiyonu kalmiyor. Babaliklarini bile anlamiyorlar bosver keyfine bak. Sana su kadar soyleyim iki tarafda tanidik ve ayni sehirde olmasina ragmen iyi anlasilmasina ragmen esimiz dostumuz cevremiz kalabalik olmasina ragmen dugunu esimle kendimiz yaptik diyebilirim sana. Gelinlik ve kinalik secerken yanimda hic kimse yoktu esimle aldik yaptik ettik ev tuttuk dayadik dosedik altin alip dugun yaptik. Ben aliskinim kendi isimi kendim gormeye. Sadece beklentim manevi destek inan fiziksel hicbisey beklemiyorum kimseden esim disinda.
canim travel sisitemler cok buyuk koyacak yerin varsa ne bileyim arabaniz musaitse apartman asansorun musaitse ona gore al. Yoksaki travellerle gittigin yerlerde zorlanabilirsin. Gecen aksam araba bakarken gece 11 de esimi kaldirip asansoru olcturdum. Dusun kapinin genisligi 67 cm geldi. Icinin derinligi de cok dar. Site yeni olmasina ragmen asansor sikintili cok kalmisligim var kucucuk eski koruklu korumasi olan asansorlerden e kendi evimiz haliyle onca kati cikamam arabayla onu dusunmem lazim. oyle biyerde oturuyorum ki araba alirken asansor kriterim oldu dusun :))
canim aparatlara cok guvenme bende onlari dusunerek tek tek demistim ama aparatlar araba biraz agirlasincaa ya da donme durumlarinda filan zor oluyormus. Satici soyledi.
Cok iyi olur gonderirsen:)Kizlar gecen ikiz bebek arabalarini karsilastirilip tanitildigi bir bloga denkgeldim cok guzel anlatmislar ozelliklerini tek tek. Linkini esimin telefonuna kaydettim ondan bakiyordum. Rastgele denkgelmistim simdi bulamiyorum aksam esim gelsin link atarim incelersiniz
Yanimda hep birileri olamayabilir, asiya giderken bile esim gunduz calisacak, benimle gelebilecek biri yok, doktor kontrolune yalniz gidecegim mecburen. Birlesik olanlar da yeni dogan icin uygun degil. Birlestirme aparatlari icin hic iyi seyler duymadim. Dun hello baby de baktim, arada mesafe oluyor. Bir ikiz annesine denk geldim. Elllerini kollarini sokuyorlar araya sıkışıyor dedi, kesinlikle birlikte al dedi.Her markaya uymuyor zaten o aparatlar. Bu ara araştırma aşamasındayım. Yani çok Pahalı bir şey almak da içime sinmiyor. Sürekli de birbirine bağlı gezeceğimi düşünmüyorum tek Başıma çıkmadığım zamanlarda zaten bağlamam ayrı ayrı gezerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?