IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Canim asagida cevapla butonunun yaninda dosya ekle var. Oraya tiklayinca sec diye bir sekme cikiyor. Oradan telefonunun yada bilgisayarinin resimlerine girerek ekleyebilirsin. Ilgin icin tesekkurler
aaa,kör gözüm görmemişim resmentmmdır.resimlerv tablette.şarj oluyor.birazdan atıcam

oğlum 7 yaşında teyzesi.ellerinden öper.evet,oğlumda da manuel kulanmıştım yine manuel aldım.oğlumdakini kuzenim vermişti,bayağı yıpranmıştı o yüzden.yenisini aldım şimdi.manuel daha matıklı ve ekonomik.elektroniğin derdi bitmez.onlamı uğraşalım.

aaa,kör gözüm görmemişim resmentmmdır.resimlerv tablette.şarj oluyor.birazdan atıcam
Estf. Canim kullanmayinca oyle oluyor ben de buraya bebeklerin kiyafetini koyarken ogrendim :)
tesekkur ederim canim ya. Bubchen bayilikle satildigi icin her eczanede yok. Internetten de ulasamadim.
Sebamedi icindekileri gorunce direk eledim
dalinin de icinde bir kac kimyasal gordum karnima surmekten de vazgectim
geriye bubchen ve farmasinin urunleri kaldi
(farmasi icin helal sertifikali filan diyorlar ya bir de ona bakacam. Kullanan yakin arkadasim cok memnun oldugunu soyledi.)
bakalim ona gore artik karar veririz.

camim macleran diye bir marka var o tam yatiyor yan yana olanlardan. Allah nasib ederse benim aklimdaki o. 0 aydan itibaren kullaniliyor. Yine burda ilk sayfalarda ikizleri olan bir anne tavsiye etmisti. Aksam linkini koyacam ama bakmak istersen adi maclaren techno twin. Simdilik bu benim favorim ama sitenin asansoru isi bozuyor bakalim bakacaz. En uygun olculu olan bu benim icin

Farmasi biraz hikaye bi narka,önermem açıkcası.helal melal diye inanç sömürüsü yapıyo gibiler.sen bilirsin tabi.doğallıktan yana genelde eczanelerde satılan dermokoxmetik markalar var ama çok pahalı oluyolar.bioderma,mustela,99 vs gibi.bübchen çok eski bi Alman markası.tabiki kimyasal içeriyodur ama doğal be bitki bazlı içeriğiyle minimal zararlı içerik barındırdığını düşünüyorum.el yapımı saf sabunların bile içersinde paraben,alkol oluyor mutlaka.%100 doğal bi madde zaten yok,olsa bile ben bebeklerin bu kadar hassas,bu kadar izole yetiştirilmelerine karşıyım.büyüdüklerinde en ufak bi deterjan temasında,sabun şampuan değişikliğinde ciltleri reaksiyon verecek şekilde hassaslaşıyor.bebeğini damacana suyla yıkayan arkadaşım vardı,büyüdüğünde napıcak bu çocuk hiç düşünüyomusun dedim,banyosunu eriklite mi bağlatacak? Öööyle bakakaldı yüzüme.abartmamakta fayda var

Eklentiler

• image.webp
    50 KB · Görüntüleme: 89
  • image.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 84
şimdiye kadar hep park yatak diyordum ama kafam karıştı.park yataklarda kaç yaşına kadar yatarlar ki?büyüyen karyola mı alsam acaba okula başlayınca da oda takımı alnır.çevrenizdekiler park yatakları kaç yaşa kadar kullanıyor acaba?bir de park yatakların içine uyku seti mi yoksa nevresim takımı mı daha iyi olur?ölçüleri uyar mı?

park yataklar ilk 6 ay yüksek sonrasında alçaltarak 3 yaşa kadar kullanılıyor.oğlumda kullandım ben.park yataklar için özel uyku setleri ve nevresimler var artık.normal beşik ölçülerinden farklı oldukları için park yatak için olanlar seçilmeli.eğer başka bir oda yapmayacaksan bebekler için park yatağı uzun yııllar kullanacaklarsa iyi kalite bişey seçmeye çalış derim ben.

maşallah.
benim de oğlum 9 a girdi.
aynen manuel avent kullanmıştım dedim ya.ama yıprandı.
hızlı çekim için elektirikliyi düşünüyorum.işe de getireceğim sonuçta.
sen çalışmıyorsun sanırım.

bubchenlerin üzerinde bitkisel içerikli yazıyor canım.
sanırım içerik olarak ta temiz ürünler araştırmıştım çünkü.
ama sana şunu söyleyeyim bu araştırmaların sonu yok canım.
öksürük şurupları da dahil olak üzere kullandığımız pekçok üründe paraben var zaten.
günümüzde %100 organik beslenmeyi,giyimi bakımı sağlamamız asla mümkün değil.
kremi organik kullanırız ama giydirdiklerimiz ağır kimyasal içeriklidir,yedirdiğimiz mamalar gdo ludur,sebzeler tarım ilacı kalıntılıdır vs.
mesela tekstil ürünlerinin içeriği de çok öenmli ama bizler bilemiyoruz kullanılan boyaların niteliğini.o tekstil ürünlerinde kullanılan ağartıcıların bile zararı var ne yazık ki.

bu sebeple orta karar koruyucu yol izlemekte fayda var.bariz büyük yanlış kullanımlar yapmadan seçimler yapmak en iyisi.

Maşallah sizinki epey büyümüş.
Ben çalışmıyorum evet,1,5 yıldır evdeyim artık.iş yerine neden götürüyorsun?evdeyken sağıp bırakırsın,akşama vakit buldukça sağar sağar poşetlere koyup buzluğa stoklarsın,olmaz mı?

damacana suyla yıkamak çok abartı bir davranış olmuş.
suyun kirli olduğunu mikrop barındırdığını bilirsin tamam derim tedbiren temiz suyla yıka bebeği.
ama gündelik kullanımda olan çeşme suyu ile yıkanır bebek yahu:))

ben oğlumda da iş yerinde sağıyordum süt.öylelikle sütümün gelmesini muhafaza ettim.tam 18 ay emzirdim ben oğlumu.gece de sağıp stok yapıyordum.
gerçi şimdi aynı performansı gösterebilirmiyim bilmiyorum ama gündüz bütün gün işte iken sağmazssam sütün hızla biteceğini biliyorum ne yazık ki.
ama zor oldu tabi getirip götürmek doğrusu.

Aynen katılıyorum bu yazılanlara.
Aşırıya kaçarak obsesifliğe doğru gitmemiz an meselesi olur yoksa.bile bile merdiven altı üretimler kullanmadıkça,bütçemizin ve imkanlarımızın izin verdiği ölçüde seçimler yapmak daha doğru.bübchen ın inanılmaz doğal bi bebek kokusu da var bu arada.ben set yaptım bebişlerime.dolaplarında duruyor,arada dolabın kapağını açınca burnuma gelen koku tarifsiz bian evvel doğsalar diyorum.

Çok haklısın.ben oğlumda sağma işini beceremediğim,günde bi iki sağdığım için çok çBuk kesilmişti sütüm

benim de setim var.
bir de chiccodan set var.onlar da parabensiz ürünler olarak satılıyor.paraben sls vs. içermez yazıyor.
o sebeple aldım.
diğer organik ürünler çok pahalı.devamlılığını sağlayamadıktan sonra almayayım bari dedim.sürekli alamam şimdi doğruya doğru.100 tl ye satılan şampuanlar var.
eee bide dediğim gibi bitek bakım kremi ile %100 organik bir dünya yaratamayacağımıza göre ben açıkcası uç noktada araştırma yapmaktan da almaktan da vazgeçtim.

Tesekkur ederim canim cok iyi oldu
, hemen bakayim:)

Çok haklısın.ben oğlumda sağma işini beceremediğim,günde bi iki sağdığım için çok çBuk kesilmişti sütüm
işte bak dediğim hatayı sen yapmışssın.
buradan ilk defa anne olacak arkadaşlarımıza uyarım olsun.
süt ancak emzirdikçe üretilir.emziremezsek te sağmamız şart.
ancak memeler boşaldığında süt üretimi tetikleniyor annede.
ben düzenli olarak bu işe vakit ayırmasaydım değil 18 ay 5-6 aya kalmaz tek damla süt kalmazdı.çünkü
sütün nasıl azaldığını ve nasıl artırılabildiğini pekçok kez deneyimleyerek gördüm.

Çok doğru.
Ben oğlumda chicco kullanmıştım.bübchen i de biz ufakken amcam getirirdi almanyadan.ordan biliyodum.
Türkiyeye geleli çok olmadı zaten.o yüzden hem kendi çocukluğuma gitmek adına hem de güvendiğim bi marka olduğu için bunu seçtim.bide niveanın temizleme suyu diye yeni bi ürünü çıkmış.
Onu da aldım.yıkama olanağını.n olmadığı durumlarda,doğumu takip eden günlerde örneğin yıkanamadıklarından pompası yardımıyla bir pamuğa sıkıp bebeğin hem temizliğini hemde miss kokmasını sağlayabilirsiniz.durulama gerektirmiyormuş ve foğal içeriklidir diyor.
  1. Bilginiz olsun,belki görmüşsünüzdür de.

Eklentiler

• image.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 77
  • image.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…