- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #1.001
:))) ya ben kilolu hamile kaldım bukez ve belimdede fıtık var bu yüzden son aylarda bişey yapamayacağımı biliyorum.hatta nasipse 6. Aya kadar herşeyi bitanam edip ondan sonra yayılıcam.bide zaten yapım gereği çok sabırsızımdır,öyle senin kadar sabredemezdim istesemdeSen planlara da alisverise de erken baslamissin canim:))ben 22 haftadan sonra almaya basladim adam akilli.odaya ben de bordur dusunuyorum bakalim yetisirse.
benim stor guneslik var ama ben bu storlari sevmedim ya.
tul ve perde istiyorum kolay acilsin kapansin diye.yoksa nereye gitsem zebralardan yapalim diyo saticilar.
odaya haliflex dusunmussun ama cok toz tutar canim bence.alerji riski yuksek olur.oda cok mu soguk oluyor
sağol canım yardımların için sen tecrübeli olunca daha iyi oluyor bizi yönlendirmen.bu arada bebişler nasıl?normal bir bebek gibi gelişiyolar değil mi?yoksa daha küçük mü ilerliyor tek bebeğe göre?Ayıcıklı mavi ve çizgili mavi bodylerden ben de almıştım kullanıyorum, memnunum. Lcw nin geniş bel lastiği olan patikli penye altlarından da alın onlar da çok kullanışlı, özellikle gece yatarken çoook rahat oluyor. Dur linkini atayım : http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Ic-giyim-alt-2-li/2258709/450935
Yaa H&M hep aklımda bi uğrayamadım gitti.bu ara indirim sezonu aslında.uğramak lazım,çok güzellermiş.Zara ya da bakın,ordada indirimler güzel oluyoEki Görüntüle 1424573 kızlar nasıl bu body set sizce H&M ürünü haftaya oraya gidecem inşallah mağazada bulurum 50-tl fiyatıda uygun geldi sizce?Eki Görüntüle 1424579 bu da 19.99-tl kullanışlı ve güzele benziyolar yaz için bu jakarlı kumaşlar iyi olur herhalde?Eki Görüntüle 1424581 bu da oğluma jarse set kızıma hediye geldi onada ben alırım :)uzun kollu ama ince yazlık bi yapısı var bakalım kullanabiliriz inşallahEki Görüntüle 1424585 bunlarda oğluma düşündüklerim çok sıcaklarda tek giyip serinlikte atlet olarakta kullanabiliriz herhalde bu gibi ürünleri
bence çok sorun etme canım zaten bizimde normalde 50-70 gram fark oluyor demekki çok abartı değil ayrıca bizim köyde biri doğum yapmış ikiz kız 1900 erkek 2700 olmuş ve erkek bebek küveze girmiş kız girmemiş.takılma yani ciddi sorun olmasın yeter.150 gr fark var arada canım inşallah yetişir çok Üzgünüm
bakalım canım sağol.Yaa H&M hep aklımda bi uğrayamadım gitti.bu ara indirim sezonu aslında.uğramak lazım,çok güzellermiş.Zara ya da bakın,ordada indirimler güzel oluyo
Birşey değil, faydam oluyorsa ne mutlu bana. İstediğinizi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım ederim. Bebişler gayet iyi, 7 aylık oldular. Kızımın gelişimi normal standartlarda gidiyor, oğlum biraz yapı olarak iri.sağol canım yardımların için sen tecrübeli olunca daha iyi oluyor bizi yönlendirmen.bu arada bebişler nasıl?normal bir bebek gibi gelişiyolar değil mi?yoksa daha küçük mü ilerliyor tek bebeğe göre?
hiç üzülecek bir durum yok, benimkilerin doğum kiloları arasında 600gr fark vardı hiç sorun olmadı. Hatta küçük doğan kızım daha cin, daha bi hareketli. Takılmayın böyle şeylere.150 gr fark var arada canım inşallah yetişir çok Üzgünüm
Bodyler cok guzel.Eki Görüntüle 1424573 kızlar nasıl bu body set sizce H&M ürünü haftaya oraya gidecem inşallah mağazada bulurum 50-tl fiyatıda uygun geldi sizce?Eki Görüntüle 1424579 bu da 19.99-tl kullanışlı ve güzele benziyolar yaz için bu jakarlı kumaşlar iyi olur herhalde?Eki Görüntüle 1424581 bu da oğluma jarse set kızıma hediye geldi onada ben alırım :)uzun kollu ama ince yazlık bi yapısı var bakalım kullanabiliriz inşallahEki Görüntüle 1424585 bunlarda oğluma düşündüklerim çok sıcaklarda tek giyip serinlikte atlet olarakta kullanabiliriz herhalde bu gibi ürünleri
maşallah canım ALLAH hep güzel günlerini göstersin inşallah.ikisi oynayıp durur büyüdükçe dimi arkadaşta aramazlar ne güzel zor olsada.Banada doktor 34 ü geçersen çoğu riski atlatmış olursun dedi.şu an kanım düşük ilaç 2 ye çıktı yükselmezse serum şeklinde olanını veririm o da yükseltmezse kan verilir çünkü çok zor kanını bulmak ve doğumda kanama riski ikizlerde yüksek önceden toparlamalıyız dedi.inşallh bizde 36-37 yi görürüz.küvezde kaldılar mı uzun süreli?Birşey değil, faydam oluyorsa ne mutlu bana. İstediğinizi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım ederim. Bebişler gayet iyi, 7 aylık oldular. Kızımın gelişimi normal standartlarda gidiyor, oğlum biraz yapı olarak iri.Merak etmeyin küçük de doğsalar yaşıtlarına yetişiyorlar, hatta geçebiliyorlar bile. Ben 35 hf lık doğum yapmıştım, erken doğumdu üstelik. Hiç sıkıntı yapmayın bu konuda, sağlıklı doğsunlar da gerisi geliyor.
zarf yaka bodyler ama ben çevremde hep görüyorum sürekli kullanıyolar birde giydirmesi kolay iki yandan esnediği için o yüzden tercih ettim ama ilk tercihim tabiki zıbın bodyler bulursam en çok onlardan alacağım.bende 0-3 alıyorum büyümelerine göre alırız devamını bence.Bodyler cok guzel.
yalnuz yakalari citcitli mi.citcitlu olmayan yakalar deforme olup acilabiliyormus.sanirim burda bi arkadas yazmisti
ben de yaz icin jakarli tercih ettim.
gerci 0 3 aylik hepsi.
ben de 3-6 ay alayim bi de.
pembe beyazlar cok guzel
İnşallah hepimizin. Çok şükür hiç küveze girmediler. Benim kan değerlerim gebelik boyunca normal sınırlarda gitmesine rağmen doğum sırasında çok kan kaybettim ve sezeryan sonrası anemi oldu bende, betim benzim soldu. Doğum sonrası da demir almaya devam ettim 3 ay kadar, sonra toparladı tekrar. O yüzden kan değerleri önemli.maşallah canım ALLAH hep güzel günlerini göstersin inşallah.ikisi oynayıp durur büyüdükçe dimi arkadaşta aramazlar ne güzel zor olsada.Banada doktor 34 ü geçersen çoğu riski atlatmış olursun dedi.şu an kanım düşük ilaç 2 ye çıktı yükselmezse serum şeklinde olanını veririm o da yükseltmezse kan verilir çünkü çok zor kanını bulmak ve doğumda kanama riski ikizlerde yüksek önceden toparlamalıyız dedi.inşallh bizde 36-37 yi görürüz.küvezde kaldılar mı uzun süreli?
Zarf şeklindeki bodyler ilk 3 ay çok kullanışlı oluyor, giydirmesi kolay oluyor ve göğüs kısmı çift kat olması da iyi oluyor.zarf yaka bodyler ama ben çevremde hep görüyorum sürekli kullanıyolar birde giydirmesi kolay iki yandan esnediği için o yüzden tercih ettim ama ilk tercihim tabiki zıbın bodyler bulursam en çok onlardan alacağım.bende 0-3 alıyorum büyümelerine göre alırız devamını bence.
Ben sanirim o konuda sansliyim benim minikler basindan beri kasiklarimda ust karnim bos o yuzden cok asiri zorlanmiyorum nefes alirken ama wc ihtiyacim inanilmaz oluyor:)konuşmaktan falan geçtim gece uyurken çok zor oluyor sanki göğsüme biri oturmuş gibi :))) neyse hayırlısı inşallah bugünler de geride kalacak... bebeklerim sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum şu an için...
seninki iyiymiş canım ya benim biri altta ama diğeri de üstte. çılgın gibi dönüyor bir de :)) hiç yerinde durmuyor yaramaz tavşanım.Ben sanirim o konuda sansliyim benim minikler basindan beri kasiklarimda ust karnim bos o yuzden cok asiri zorlanmiyorum nefes alirken ama wc ihtiyacim inanilmaz oluyor:)
doğru söylüyorsun canım etmeleri lazım zaten ama benimki hayatında bir iş yapmadığından iki şey yaptığında hemen dünyayı kurtardığını falan zannediyor :)))
ben varim canim. Ben de bugun bunu yazacaktim. Tahlil yapmam gerekiyor yarin yaptiricam.benim gibi kan uyuşmazlığı olan var mı arkadaşlar?
tuvalete raziyim.bizimkiler altli ustluler alttaki mesaneye baski yapiyor. Surekli tuvalaetteyiz. Ustteki mideme baski yapiyor. Midem ki en kotusu bu cok fena durumda. Nasil beceriyorlarsa bir taraflariyla da bobregime baski yapiyorlarmis bir de bobrek genislememiz var :))Ben sanirim o konuda sansliyim benim minikler basindan beri kasiklarimda ust karnim bos o yuzden cok asiri zorlanmiyorum nefes alirken ama wc ihtiyacim inanilmaz oluyor:)
Bendede ayni problem var canim günlerdir kabusum Oldu hic istahim yok ogunden beri zorlada olsa yiyorum dur bakalim prsmbe kontrolum var nolmus gorucezmerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum dün doktora gittik 50lik şeker yüklemesi yapıldı diğer testler yapıldı Çok şükür sıkıntı yokmuş ama farklı bi sorunum var bebişler arasında 2 hafta fark varmış 2 hafta sonra bir daha bakacak. Ne yapılır bu durumda hiç bilmiyorum moralim çok bozuk
Ayy canim yaben varim canim. Ben de bugun bunu yazacaktim. Tahlil yapmam gerekiyor yarin yaptiricam.
bizim 7. Haftada kanama oldu zaman rhogam ignesini yaptilar. Normalde yarin yaptiracagim testi (indirect coombs) ilk ay yapilip ona gore de her ay tekrarlanmasi gerekiyormus. Bana soylemediler. Simdi 28. Haftada igene yapiliyormus. Bu indirect coombs da sonucun negatif cikmasi bekleniyormus. Pozitif olursa bebek anemi oluyormus filan. Yarin yaptiriyim ins. Guzel sonuc alirim yazarim.
tuvalete raziyim.bizimkiler altli ustluler alttaki mesaneye baski yapiyor. Surekli tuvalaetteyiz. Ustteki mideme baski yapiyor. Midem ki en kotusu bu cok fena durumda. Nasil beceriyorlarsa bir taraflariyla da bobregime baski yapiyorlarmis bir de bobrek genislememiz var :))
Tuvalettwn hic cikamasan da sukret canim :)
Ayy canim yabenimkiler sağlı sollu ama asagida durmalarida problem erkwn dogum riski oluyor baharcim pozisyonlari ne ilk gunden beri benimkiler bas asagi duruyorlar kafa kafata vermişler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?