IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

:))) ya ben kilolu hamile kaldım bukez ve belimdede fıtık var bu yüzden son aylarda bişey yapamayacağımı biliyorum.hatta nasipse 6. Aya kadar herşeyi bitanam edip ondan sonra yayılıcam.bide zaten yapım gereği çok sabırsızımdır,öyle senin kadar sabredemezdim istesemde halıflexe herkesin yorumu aynı ama bu ürünler çok çeşitlendi,çok geliştirildi.oda evin sonunda olduğu için sıcaklık oraya çok gitmiyo ne hikmetse,hem bu yüzden hemde ben daha sıcak daha sempatik buluyorum halıflexi.yarın bigün orada oturup oynayacak,gezinecekler.temizliğine dikkat ederim haricen tabi ama bunların bebeklere özel hem antialerjik hem antibakteriyel olanları var.hem odada bişekilde halı olacak neticede,ha çok geniş olup heryeri sarmış ha ortada durmuş ne farkı var?normal halılarda milyonlarca kir mikrop barındırıyo.alerji konusunda halı hiç olmamalı belkide.

sağol canım yardımların için sen tecrübeli olunca daha iyi oluyor bizi yönlendirmen.bu arada bebişler nasıl?normal bir bebek gibi gelişiyolar değil mi?yoksa daha küçük mü ilerliyor tek bebeğe göre?

Yaa H&M hep aklımda bi uğrayamadım gitti.bu ara indirim sezonu aslında.uğramak lazım,çok güzellermiş.Zara ya da bakın,ordada indirimler güzel oluyo

150 gr fark var arada canım inşallah yetişir çok Üzgünüm
bence çok sorun etme canım zaten bizimde normalde 50-70 gram fark oluyor demekki çok abartı değil ayrıca bizim köyde biri doğum yapmış ikiz kız 1900 erkek 2700 olmuş ve erkek bebek küveze girmiş kız girmemiş.takılma yani ciddi sorun olmasın yeter.

sağol canım yardımların için sen tecrübeli olunca daha iyi oluyor bizi yönlendirmen.bu arada bebişler nasıl?normal bir bebek gibi gelişiyolar değil mi?yoksa daha küçük mü ilerliyor tek bebeğe göre?
Birşey değil, faydam oluyorsa ne mutlu bana. İstediğinizi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım ederim. Bebişler gayet iyi, 7 aylık oldular. Kızımın gelişimi normal standartlarda gidiyor, oğlum biraz yapı olarak iri. Merak etmeyin küçük de doğsalar yaşıtlarına yetişiyorlar, hatta geçebiliyorlar bile. Ben 35 hf lık doğum yapmıştım, erken doğumdu üstelik. Hiç sıkıntı yapmayın bu konuda, sağlıklı doğsunlar da gerisi geliyor.

Bodyler cok guzel.
yalnuz yakalari citcitli mi.citcitlu olmayan yakalar deforme olup acilabiliyormus.sanirim burda bi arkadas yazmisti
ben de yaz icin jakarli tercih ettim.
gerci 0 3 aylik hepsi.
ben de 3-6 ay alayim bi de.
pembe beyazlar cok guzel

maşallah canım ALLAH hep güzel günlerini göstersin inşallah.ikisi oynayıp durur büyüdükçe dimi arkadaşta aramazlar ne güzel zor olsada.Banada doktor 34 ü geçersen çoğu riski atlatmış olursun dedi.şu an kanım düşük ilaç 2 ye çıktı yükselmezse serum şeklinde olanını veririm o da yükseltmezse kan verilir çünkü çok zor kanını bulmak ve doğumda kanama riski ikizlerde yüksek önceden toparlamalıyız dedi.inşallh bizde 36-37 yi görürüz.küvezde kaldılar mı uzun süreli?

Bodyler cok guzel.
yalnuz yakalari citcitli mi.citcitlu olmayan yakalar deforme olup acilabiliyormus.sanirim burda bi arkadas yazmisti
ben de yaz icin jakarli tercih ettim.
gerci 0 3 aylik hepsi.
ben de 3-6 ay alayim bi de.
pembe beyazlar cok guzel
zarf yaka bodyler ama ben çevremde hep görüyorum sürekli kullanıyolar birde giydirmesi kolay iki yandan esnediği için o yüzden tercih ettim ama ilk tercihim tabiki zıbın bodyler bulursam en çok onlardan alacağım.bende 0-3 alıyorum büyümelerine göre alırız devamını bence.

İnşallah hepimizin. Çok şükür hiç küveze girmediler. Benim kan değerlerim gebelik boyunca normal sınırlarda gitmesine rağmen doğum sırasında çok kan kaybettim ve sezeryan sonrası anemi oldu bende, betim benzim soldu. Doğum sonrası da demir almaya devam ettim 3 ay kadar, sonra toparladı tekrar. O yüzden kan değerleri önemli.

Son düzenleme:
Zarf şeklindeki bodyler ilk 3 ay çok kullanışlı oluyor, giydirmesi kolay oluyor ve göğüs kısmı çift kat olması da iyi oluyor.

http://www.e-bebek.com/baby-kids-kadife-patikli-tek-alt_14KBABUALT5500KIR arkadaşlar bu kadife patikli altlardan da kullanıyorum ben ve çok memnunum. Fiyatı çok düşmüş, 5.99 tl hiçbirşey değil. Bunları kaçırmayın derim. Yalnız yazın doğum yapacaklar 9 aylık olanı alsınlar. Kışlık çünkü kadife. (kırmızı renginde 9 aylık kalmamış ama diğer renklerde var)

Ben sanirim o konuda sansliyim benim minikler basindan beri kasiklarimda ust karnim bos o yuzden cok asiri zorlanmiyorum nefes alirken ama wc ihtiyacim inanilmaz oluyor:)

Ben sanirim o konuda sansliyim benim minikler basindan beri kasiklarimda ust karnim bos o yuzden cok asiri zorlanmiyorum nefes alirken ama wc ihtiyacim inanilmaz oluyor:)
seninki iyiymiş canım ya benim biri altta ama diğeri de üstte. çılgın gibi dönüyor bir de :)) hiç yerinde durmuyor yaramaz tavşanım.

doğru söylüyorsun canım etmeleri lazım zaten ama benimki hayatında bir iş yapmadığından iki şey yaptığında hemen dünyayı kurtardığını falan zannediyor :)))
Babam böyledir benimde,ypar ama çeneside durmaz.benimki sağolsun merhamelidir,elindende gelir şükür.sesi çıkmadn yapar.Allah razı olsun,zaten diyorumki çocukları sana güvenerek doğuruyorum ona göre diyorum

benim gibi kan uyuşmazlığı olan var mı arkadaşlar?
ben varim canim. Ben de bugun bunu yazacaktim. Tahlil yapmam gerekiyor yarin yaptiricam.
bizim 7. Haftada kanama oldu zaman rhogam ignesini yaptilar. Normalde yarin yaptiracagim testi (indirect coombs) ilk ay yapilip ona gore de her ay tekrarlanmasi gerekiyormus. Bana soylemediler. Simdi 28. Haftada igene yapiliyormus. Bu indirect coombs da sonucun negatif cikmasi bekleniyormus. Pozitif olursa bebek anemi oluyormus filan. Yarin yaptiriyim ins. Guzel sonuc alirim yazarim.

tuvalete raziyim.bizimkiler altli ustluler alttaki mesaneye baski yapiyor. Surekli tuvalaetteyiz. Ustteki mideme baski yapiyor. Midem ki en kotusu bu cok fena durumda. Nasil beceriyorlarsa bir taraflariyla da bobregime baski yapiyorlarmis bir de bobrek genislememiz var :))
Tuvalettwn hic cikamasan da sukret canim :)

Bendede ayni problem var canim günlerdir kabusum Oldu hic istahim yok ogunden beri zorlada olsa yiyorum dur bakalim prsmbe kontrolum var nolmus gorucez

Ayy canim yabenimkiler sağlı sollu ama asagida durmalarida problem erkwn dogum riski oluyor baharcim pozisyonlari ne ilk gunden beri benimkiler bas asagi duruyorlar kafa kafata vermişler:)

Korkma bisey olmaz Allahin izniyle. Benim de asagida olana cok asagida diyor. Ustelik bir de ters duruyor. Surekli kadin herseferinde sanki bana soylememis gibi bende erken dogum icin risk olusturur mu diye soruyorum. O da sabirla (ben unutmus olmasini temenni ediyorum tabi :) ) bisey olmaz rahme baski yapmiyor diyor.
ama napim merak ediyorum :)
Ayy canim yabenimkiler sağlı sollu ama asagida durmalarida problem erkwn dogum riski oluyor baharcim pozisyonlari ne ilk gunden beri benimkiler bas asagi duruyorlar kafa kafata vermişler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…