- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
Sorma,nefes zaten gitti bendede şimdide.akşam yemekte bişe anlatıyorum kocama dur yavaş sakin ol diyo.halbuki sakinim.ama nefesim 10km koşup gelmişim gibi nefes nefese,daha konuşmaya bile yetmiyo şuan
bence anakucağı otokoltuğuna o kadar para gereksiz çok kısa kullanacaksın ama arabanız varsa ve sürekli dışarı çıkıyorsanız tabiki güvenlikli bir oto koltuğu almalısın ama doğumdan itibaren olanlar kaç yaşa kadar ona bak derim o parayı verceksen.ben 50-tl ye buldum ondan alacağım ilk 3 ay taşımada sonrada sığdıkları kadar arabada ve evde kullanıcam ben pek gezen biri değilimdir arabamızda yok.ikiz bebek arabası mantıklı ve yanyana olanı bence ben onu 3.aydan sonra alacağım maclaren twin techno 2012 modeli incele istersen bana çok kullanışlı geldi.kraft nitro da var ama içi dar gibi geldi bana sanki 1,5 yaştan sonra sığamaz gibi geldi.ama çok rahat açıp kapama hafiflik denedim.770-tl idi.maclareni daha görmedim inşallah bulurum.mrb kızlar ben de ikiz bebek bekliyorum. 30. haftam bitiyor artık. oda takımını aldık ama daha gelmedi. hastane çıkışlarını biberonlarını emziklerini pişik kremlerini deterjanlarını havlularını tarak tırnak makası vs. ıvır zıvır her şeyini aldık. bi tane de park yatak aldık. 70*120 boyutunda. ama kapıdan sığmadı biraz büyük almışız. keşke 6 cm.lik alsaymışız ama yapcak bi şey yok. başka odaya geçirmek istersek katlayıp geçiririz artık :) bebek arabası ve oto koltuğumuz kaldı onda da çok kararsızım. chicco nun lite way plustravel sistemini istiyorum. iki tane ayrı bebek arabası almayı düşünüyoruz. ama dediğim oto koltuğu biraz çukur gibi geldi. çok kararsızım. biraz da pahalı olcak sanki. çünkü tanesi 800 tl iki tane olunca 1600 tl olacak. almadan da olmaz. aparat alıp birleştirme de olabiliyormuş.......
Çift yumurta ikizleri canım inşallah diğerine yetişir yavrum dua edin bize fark daha fazla açılmasın inşallahhemen moralini bozma canım en önemli şey moral unutma.çift yumurtamı tek yumurtamı ikizlerin.
bu arada bana şeker yüklemesi yapmadı dr 4-5 gün tokluk ölç öğle yemeğinden sonra gizli şeker varsa belli olur dedi.
öyle iştem gelince süpürge tutan eş varsa gösterin de bizimkine de örnek olsun :))))evet her gün süpürüp silmezsen parkede uçar tozlar.eşin işten gelince falan süpürge tutamaz mı en azından?
sık yıkatırsan iyi olur bencede.ALLAH kolaylık versin.
moralini bozma canım gelişimleri iyiyse doğunca toparlar ufak olan da. senin stres olmaman çok önemli. bolca protein ağırlıklı beslen bu ara.merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum dün doktora gittik 50lik şeker yüklemesi yapıldı diğer testler yapıldı Çok şükür sıkıntı yokmuş ama farklı bi sorunum var bebişler arasında 2 hafta fark varmış 2 hafta sonra bir daha bakacak. Ne yapılır bu durumda hiç bilmiyorum moralim çok bozuk
özellikle h&m olanları çok sevdim ben :)Eki Görüntüle 1424573 kızlar nasıl bu body set sizce H&M ürünü haftaya oraya gidecem inşallah mağazada bulurum 50-tl fiyatıda uygun geldi sizce?Eki Görüntüle 1424579 bu da 19.99-tl kullanışlı ve güzele benziyolar yaz için bu jakarlı kumaşlar iyi olur herhalde?Eki Görüntüle 1424581 bu da oğluma jarse set kızıma hediye geldi onada ben alırım :)uzun kollu ama ince yazlık bi yapısı var bakalım kullanabiliriz inşallahEki Görüntüle 1424585 bunlarda oğluma düşündüklerim çok sıcaklarda tek giyip serinlikte atlet olarakta kullanabiliriz herhalde bu gibi ürünleri
tek yumurta olsalardı korkardım ama çift yumurtalarda ciddi sorun değil benim okuduklarıma göre bende yetişir az fark olur zaten merak etme gram olarak fark ne imiş?Çift yumurta ikizleri canım inşallah diğerine yetişir yavrum dua edin bize fark daha fazla açılmasın inşallah
Eki Görüntüle 1424573 kızlar nasıl bu body set sizce H&M ürünü haftaya oraya gidecem inşallah mağazada bulurum 50-tl fiyatıda uygun geldi sizce?Eki Görüntüle 1424579 bu da 19.99-tl kullanışlı ve güzele benziyolar yaz için bu jakarlı kumaşlar iyi olur herhalde?Eki Görüntüle 1424581 bu da oğluma jarse set kızıma hediye geldi onada ben alırım :)uzun kollu ama ince yazlık bi yapısı var bakalım kullanabiliriz inşallahEki Görüntüle 1424585 bunlarda oğluma düşündüklerim çok sıcaklarda tek giyip serinlikte atlet olarakta kullanabiliriz herhalde bu gibi ürünleri
:))benimkinin yanına staja yolla onu o zaman öğrensin bir şeyler.çok şükür gerektiğinde bana yardım eder ki bu çok farklı bir durum tabiki edecekler.öyle iştem gelince süpürge tutan eş varsa gösterin de bizimkine de örnek olsun :))))
bende çok beğendim umarım bulurum.bende gezemiyorum ama otura kalka tamamlamalıyım yoksa çıkamaz hale gelecem yakında.hepsi çok güzelmiş özellikle o altılı takıma bayıldım. ben de internette çok güzel ve uygun modeller buluyorum ama işte kumaşından emin olamadığım için elim varmıyo. hem biraz daha bekleyeyim diyorum. sonlara doğru almak daha zevkli olur gibi geliyo (netten tabi ki) .ben avm de o kadar rahatsız oluyorum ki çıkmaya korkuyorum o yüzden. 1 magaza gwzip dizlenmek ihtiyacı hissediiyorum. allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
doğru söylüyorsun canım etmeleri lazım zaten ama benimki hayatında bir iş yapmadığından iki şey yaptığında hemen dünyayı kurtardığını falan zannediyor :))):))benimkinin yanına staja yolla onu o zaman öğrensin bir şeyler.çok şükür gerektiğinde bana yardım eder ki bu çok farklı bir durum tabiki edecekler.
H&M den body çok aldım ben de, 3 al 2 öde kampanyası vardı ve aldığım bodylerden çok memnunum. Eşofman altları da çok güzel.Eki Görüntüle 1424573 kızlar nasıl bu body set sizce H&M ürünü haftaya oraya gidecem inşallah mağazada bulurum 50-tl fiyatıda uygun geldi sizce?Eki Görüntüle 1424579 bu da 19.99-tl kullanışlı ve güzele benziyolar yaz için bu jakarlı kumaşlar iyi olur herhalde?Eki Görüntüle 1424581 bu da oğluma jarse set kızıma hediye geldi onada ben alırım :)uzun kollu ama ince yazlık bi yapısı var bakalım kullanabiliriz inşallahEki Görüntüle 1424585 bunlarda oğluma düşündüklerim çok sıcaklarda tek giyip serinlikte atlet olarakta kullanabiliriz herhalde bu gibi ürünleri
mağazadan mı netten mi aldın canım?H&M den body çok aldım ben de, 3 al 2 öde kampanyası vardı ve aldığım bodylerden çok memnunum. Eşofman altları da çok güzel.
Ayıcıklı mavi ve çizgili mavi bodylerden ben de almıştım kullanıyorum, memnunum. Lcw nin geniş bel lastiği olan patikli penye altlarından da alın onlar da çok kullanışlı, özellikle gece yatarken çoook rahat oluyor. Dur linkini atayım : http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Ic-giyim-alt-2-li/2258709/450935Eki Görüntüle 1424722 Eki Görüntüle 1424723 Eki Görüntüle 1424725 Eki Görüntüle 1424724 bunlarda lcw ürünleri uygunlarda.sizce bu tulumtek kullanıldığı gibi üstüne bir patikli giydirildiğindede rahat olur mu?
150 gr fark var arada canım inşallah yetişir çok Üzgünümtek yumurta olsalardı korkardım ama çift yumurtalarda ciddi sorun değil benim okuduklarıma göre bende yetişir az fark olur zaten merak etme gram olarak fark ne imiş?
aynen ben de senin gibiyim. uzanırken telefonda arkadaşımla konuşuyorum. senin işin var heralde yormiym seni diyo bana. halbuki yatıyorum tek yaptığım aktivite konuşmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?