IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Tesekkurler canum.sonycta kullanan olarak fikrin onemli.sen memnun kaldigina gore ikiz annelerw yeten bir canta deme ki.
ben de siparis verebulirim o zaman.sunny baby ninkini de begenmistim.bakalim birini alirim artik

bence halıflex doğru değil canım toz akarları birikir alerjiye neden olur.ısı için bende odaya ikinci bir petek ekleticem ama halı hiç iyi olmaz bence ben perdede bile ince toz tutmaz şeyler kullanıyorum alerji doktorum mümkünse evde halı kullanma demişti.yazın kilim tarzı seriyorum makinede yıkanabilen kışında küçük halılar ve sık yıkatıyorum.bir düşün bence halıyı.

güldürdün beni ALLAH ta seni güldürsün :) spreyler bir haltayaramıyor ama bu dediğim seni zorlayacak birşey değil sadece tuz ve su kafanı öne eğip ağzını açık tutup bir o delikten bir bu delikten sıkacaksın o kadar mide bulandıracak bir şey değil çok rahatlarsın çünkü ben ileri derece hastayım yani tüm tedavi aşamalarını atladım artık aşı bile fayda etmez dediler kronikleşti.bu gibi şeylerle hallediyorum.

Biz geçen haziran taşındık,badana yeni sayılır.bizim o odada tv,şifonyer,bitane tekli baza ve köşe koltukla 3 kapılı bi gardrop vardı.misafir yatak odasıyla oğlumun tv odası gibiydi.şimdi köşe koltuğu oğlanın odasına koyduk.çok daralttı ama onu vermeye kıyamam.kalan şifonyer,baza ve dolabı 2. El satmaya çalışıcaz,olmadı bi ihtiyaç sahibine veririz.direk odanın üstüne yapışan tek bordürlerden aldık.mavili pembeli tavşanlar var üzerinde.komple duvar kağıdı masraflı olur diye düşündük bizde.perde olarak ordaki tülü kaldırıp ekru renkli zebra yapıcam oraya,kenarlarına da kanat düşünüyorum.o da artık cinsiyetlerine göre ne renkte olacağına ozaman karar vericem.bebek arabasını seneye yaza doğru inşallah,ana kucaklarını alıcaz bu ara.ev için ana kucağı istiyorum bide.
Ya kılık kıyafette aldık bişeyler,hastane çıkışları,tulumlar badiler,kot pantolon,pijama altları,badiler vs ama şuana kadar cinsiyet bilmediğimiz için hep unisex takıldık,bundan sonra kalan eksikleri haftaya cinsiyetlerini öğrenince devam ederiz.biberon,enzik,göğüs pedi,0 numara bebek bezi,ıslak havlusu,ateş ölçeri,emzik askıları,bakım setleri,battaniyeleri,bez çöpü vs haxır.uyku seti alınıcak,nevresim takımı,kirli torbası fln alınıcak.
Biz büyüten karyola tercih ettik.bi takım aldık öyle,karyolası,dolabı,şifonyeri,oyuncak sandığı,komodini,duvar rafı fln var.aynından bi tane daha karyola alıcaz ama ev çok daraldı.odayı ayarlayınca alıcaz bayisinden,kaçmıyo nede olsa.

Antialerjik olucak zaten seçersek.diğer türlüde parkelerin üzerinde tozlar topak olup uçuşuyo sağa sola ve havaya.bu daha kötü.iki bebek,bir çocuk,bir koca ile yardımcımda olmadan ben her gün silme süpürme yapamam.bu daha kötü.zaten yere sabitlettirmicem,ayda bi veririm yıkanır.

Bende güldüm şimdi.Allah gülmekten ayırmasın.ay bilemedim hiç

ben de bu hafta taşınma işini bitirirsem inşallah bir yük kalkacak üstümden. bana dua edin kızlar ya çok yorucu taşınmak
ALLAH yardımcın olsun canım ben boyada mahvoldum sen nasıl taşınacaksın sakın birşey kaldırayım deme.biraz uzun sürer yerleşmek falan ama olsun yeterki çok yorulma.

evet her gün süpürüp silmezsen parkede uçar tozlar.eşin işten gelince falan süpürge tutamaz mı en azından?
sık yıkatırsan iyi olur bencede.ALLAH kolaylık versin.

Sen planlara da alisverise de erken baslamissin canim:))ben 22 haftadan sonra almaya basladim adam akilli.odaya ben de bordur dusunuyorum bakalim yetisirse.
benim stor guneslik var ama ben bu storlari sevmedim ya.
tul ve perde istiyorum kolay acilsin kapansin diye.yoksa nereye gitsem zebralardan yapalim diyo saticilar.
odaya haliflex dusunmussun ama cok toz tutar canim bence.alerji riski yuksek olur.oda cok mu soguk oluyor

ben de bu hafta taşınma işini bitirirsem inşallah bir yük kalkacak üstümden. bana dua edin kızlar ya çok yorucu taşınmak

Allah kolaylik versin canim.benim de annem tasinin tasinin diye basimin etini yiyiyor.evimiz biraz kucuk ama gozum hic kekesmiyor.ilk uc ay hep yatirdi doktor simdi de az az disari cikiyorum vucudum iyice hantallasti cok kilo aldim dogal olarak.tadinma iyice zorlasti benim icin.bende dedim nisan basina kadar evi satip tasindik tasindik tasinamazsak kapat bu konuyu artik dedim.o da hakli kendince de iste bana da zor geliyor ve korkuyorum.mkorkuyorum.

riske girme küçük olsun bir şekilde ayarlanır.(mesela ben tek beşik kullanıcam ilk 3-4 ay sonra çok gerekli olursaa duruma göre bir park yatak alırım.)
misafiri falan düşünüyorsa annen boş iş onlar gelmesinler gerekirse ya da az otursunlar zaten bebeklerle ancak uğraşılır kimse kusura bakmasın vallahi.(bunu dediğime ben bile inanıyorum benki sürekli yatılı misafiri olan biriyim ama konu çocuk olunca her şey değişti gözümde)

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum dün doktora gittik 50lik şeker yüklemesi yapıldı diğer testler yapıldı Çok şükür sıkıntı yokmuş ama farklı bi sorunum var bebişler arasında 2 hafta fark varmış 2 hafta sonra bir daha bakacak. Ne yapılır bu durumda hiç bilmiyorum moralim çok bozuk

mrb kızlar ben de ikiz bebek bekliyorum. 30. haftam bitiyor artık. oda takımını aldık ama daha gelmedi. hastane çıkışlarını biberonlarını emziklerini pişik kremlerini deterjanlarını havlularını tarak tırnak makası vs. ıvır zıvır her şeyini aldık. bi tane de park yatak aldık. 70*120 boyutunda. ama kapıdan sığmadı biraz büyük almışız. keşke 6 cm.lik alsaymışız ama yapcak bi şey yok. başka odaya geçirmek istersek katlayıp geçiririz artık :) bebek arabası ve oto koltuğumuz kaldı onda da çok kararsızım. chicco nun lite way plustravel sistemini istiyorum. iki tane ayrı bebek arabası almayı düşünüyoruz. ama dediğim oto koltuğu biraz çukur gibi geldi. çok kararsızım. biraz da pahalı olcak sanki. çünkü tanesi 800 tl iki tane olunca 1600 tl olacak. almadan da olmaz. aparat alıp birleştirme de olabiliyormuş.......

kızlar nasıl bu body set sizce H&M ürünü haftaya oraya gidecem inşallah mağazada bulurum 50-tl fiyatıda uygun geldi sizce? bu da 19.99-tl kullanışlı ve güzele benziyolar yaz için bu jakarlı kumaşlar iyi olur herhalde? bu da oğluma jarse set kızıma hediye geldi onada ben alırım :)uzun kollu ama ince yazlık bi yapısı var bakalım kullanabiliriz inşallah bunlarda oğluma düşündüklerim çok sıcaklarda tek giyip serinlikte atlet olarakta kullanabiliriz herhalde bu gibi ürünleri

hemen moralini bozma canım en önemli şey moral unutma.çift yumurtamı tek yumurtamı ikizlerin.
bu arada bana şeker yüklemesi yapmadı dr 4-5 gün tokluk ölç öğle yemeğinden sonra gizli şeker varsa belli olur dedi.

ALLAH yardımcın olsun canım ben boyada mahvoldum sen nasıl taşınacaksın sakın birşey kaldırayım deme.biraz uzun sürer yerleşmek falan ama olsun yeterki çok yorulma.
valla indir kaldır yapmıyorum güya ama yardımcı kadın olacak mesela onun peşinden koşup şöyle yapalım böyle yapalım demek bile çok yoruyor. sandalyede oturamıyorum mesela belime ağrılar giriyor yarını ve öbür günü sağ salim atlatırsam sonra azalır gibi geliyor işler...

Kızlar butikbebede cottonbox açılmış, nakışlı bebek nevresimleri çok hoş... Yeterince nevresimimiz olmasaydı alacaktım valla çok hoşuma gitti, siz bi bakın derim. Ayrıca pamuk bebe yastığı var ona da bakın, sakın silikon yastık almayın bebişlere çok terletiyor. Ben cottonboxın kendimiz için pamuk yorgan ve yastıklarını almıştım çok memnun kaldım.

canım valla benim de hiç niyetim yoktu bırak hamileliği hamile değilken bile insan perişan oluyor ama mecbur kaldım bir şekilde. bu evde sıkıntılar var bebekler gelince çok uygun olmayacak. onlar doğunca daha büyük sıkıntı taşınmak. ilk üç ay ben de hep yattım ama şu anda azıcık gücüm varken bu işi aradan çıkartayım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…