- 11 Şubat 2015
- 526
- 385
- 73
- 36
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #1.441
Şu sallamadan uyutmaya bide ben aliştırsam yaa offfhttp://www.e-bebek.com/prego-papilia-ana-kucagi_PRY-17546 Biz bundan aldık kullanıyoruz, çok memnunuz tavsiye ederim. Sadece birinde mekanizmasında arıza oldu, o da sanırım açarken mandalını açmadan zorladığımız için biraz da bizim hatamızdan oldu. Ama servise gönderdik hemen, kargo şirketi ile anlaşmaları varmış geldiler kapımızdan aldılar götürdüler hiç ücret talep etmediler, yapıp tekrar kapımıza kadar getirdiler. Eskisinden daha sağlam olmuş. :) Ev tipi ana kucaklarını da alırken dikkat edin onların da çoğunu çukur yapıyorlar, bebek oturmayı bilmediği için o şekilde iki büklüm rahatsız oluyor. Kendinden sallananlara çok para dökmeye gerek yok, o kadar sallamaya da alıştırmayın bence. Biz hiç alıştırmadık sallamadan uyuyorlar.
Bunu ben babymallde görmüştüm, ilk aylar için çok çukur geldi bize ve metal aksamı ince ve zayıf gibi. Kaç kiloya kadar taşıyormuş? Bir de bişey sorcam siz bu resimleri nasıl ekliyorsunuz :) ? ben sadece link ekleyebiliyorum da.Eki Görüntüle 1440375
Buda güzelmiş.iyi günlerde kullanın.bende bunda yoğunlaştım.hem ekonomik,hem sağlammış görünüşünün aksine,sökülüp yıkanıyor ve katlanınca çok az yer tutuyormuş.ne dersiniz?
https://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=bright+starts&source=images&cd=&ved=0CAcQjRw&url=http://www.e-bebek.com/marka/bright_starts&ei=U-L2VKT6Cc3KaJi9gvAF&bvm=bv.87519884,d.d2s&psig=AFQjCNHlk1qeMdqORyjQg7fAXtg0Pwtbnw&ust=1425552316780933
Sizinkiler kaç aylık ? Biz en başından beri sallamadık, sallanmayan beşik aldık. Gazdan dolayı huzursuz olduğu zamanlarda gerekirse ayakta bazen de anakucaklarında salladık tabii ama arasıra o da, öyle rutine bindirmedik işi. Şimdi artık onu da bıraktık, hiçbir şekilde sallamıyoruz. Sekiz aylık oldular artık gaz sancısı da pek olmuyor.Şu sallamadan uyutmaya bide ben aliştırsam yaa offf
10kg diyo.yani 9-10 aylıkkene kadar.zaten fazlası kullanılmıyo.dediğiniz gibi iskeleti zayıf gibi duruyo görünüşte ama kullanıcı yorumları çok pozitif.herkes ince olmasına karşın çok sağlan bi ürün diyor,internetten videolarına baktım,içinde bebek varken fln iyi duruyodu.bilemedim ki yaBunu ben babymallde görmüştüm, ilk aylar için çok çukur geldi bize ve metal aksamı ince ve zayıf gibi. Kaç kiloya kadar taşıyormuş? Bir de bişey sorcam siz bu resimleri nasıl ekliyorsunuz :) ? ben sadece link ekleyebiliyorum da.
MaşallahSizinkiler kaç aylık ? Biz en başından beri sallamadık, sallanmayan beşik aldık. Gazdan dolayı huzursuz olduğu zamanlarda gerekirse ayakta bazen de anakucaklarında salladık tabii ama arasıra o da, öyle rutine bindirmedik işi. Şimdi artık onu da bıraktık, hiçbir şekilde sallamıyoruz. Sekiz aylık oldular artık gaz sancısı da pek olmuyor.
Phılıps avent manuel pompa aldım.kızlar ben cok kararsızım gogus pompası alıyomusunuz ne yapayım bılmıyorum alıyosanızda hangı marka yardımcı olursanız sevınırım
bende manuel düşünüyorum aslında esım uğraşamazsın onla deyıp caydırıyor ama elektırıklıyıde kullanamamakda varPhılıps avent manuel pompa aldım.
Yedi yeni bitti bizimkilerin de bende hiç istemedim ama ben oda da yokken salladı gelen giden söyledim o kadar da şimdi alıştı gittilerSizinkiler kaç aylık ? Biz en başından beri sallamadık, sallanmayan beşik aldık. Gazdan dolayı huzursuz olduğu zamanlarda gerekirse ayakta bazen de anakucaklarında salladık tabii ama arasıra o da, öyle rutine bindirmedik işi. Şimdi artık onu da bıraktık, hiçbir şekilde sallamıyoruz. Sekiz aylık oldular artık gaz sancısı da pek olmuyor.
Bence manuelle başlayın,eğer sütünüz bollaşır,manuel yeterli gelmezse o zaman paraya kıyar alırsınız,aksi halde şuan herşey belirsizken o kadar parayı elektirikli pompaya vermek hata olabilir.ayrıca neden beceremeyesiniz,benim kuzenin genel cerrah,o bile avent manuelle sağardı.alsa alırdı elektirikli,para gani onlarda.manuel sadece ilk günle süt coşana kadar biraz yorar,öekersin çekersin gelmez,bi damla iki damla.şnsanın kolları düşüyor ama bi kaç günden sonra istikrarla devam edince bi iki pompalıyosun göğüsler fışkırıyo zaten foşşşş diye :))bende manuel düşünüyorum aslında esım uğraşamazsın onla deyıp caydırıyor ama elektırıklıyıde kullanamamakda var
Eğer dişinizi sıkıp bir kaç gün ya da bir haftanızı feda ederseniz uyku terbiyesi verebilirsiniz.yapacağınız tek şey yenilmemek,ağlasalar çatlasalards kararlı olmak.tabi önce komşuları bilgilendirip önden bi özür dilemek lazım.ardından her uyku zamanı yataklarına bırakıp biraz okşayıp konuşup yanlarından ayrılın.en fazla 5 dk ağlamalarına müsade edip 5 dk dan sonra odanın kapısından kendinizi gösterek sakinleşmelerini sağlayın.böyle böyle uyuyana kadar bu döngü böyle devam eder.dediğim gibi kararlı olabilirseniz de bir haftaya kalmaz alışırlar.bir hafta çile çekersiniz belki ama sonra yatağına girince uyuyan bebekleriniz olur.nacizane uzman kitaptan edindiğim bilgi.Yedi yeni bitti bizimkilerin de bende hiç istemedim ama ben oda da yokken salladı gelen giden söyledim o kadar da şimdi alıştı gittiler
ay be de sallanan beşik alayım diyordum ama alışırlar mı çok mu sıkıntı olur acaba...Bende özellikle sallanmayanı tercih ettimki şeytan dürter,kolayıma gelirde sallamaya kalkarım diyeoğlumdada böyle yaptım gerçi ama sağolsun kız kardeşim ben yokken çaktırmadan çaktırmadan anakucağında sallamış durmuştu.sonra çocukla başbaşa kalınca uyutamıyorum bi türlü,Allahım noldu bu çocuğa derken öğrendimki böyle böyle sallanmayan bi park yatak,sallanmak bi bebek ve ben... Kabus gibi gecelerdi.ayağımda sallarken uyuyakaldığımı çok bilirim neyse bu kez abdestim tutar inşallah,karışcak kimsem yok
ev tipi ana kucağı almak şart mı acaba normal oto koltuğu da yapacağımız ana kucağı evde kullanıma pek uygun değil mi?Kızlar ev tipi ana kucağı için tercihleriniz ne yönde?otomatik sallananmı yoksa klasik modeller mi tercihiniz?fikri olan veya almış olanlar paylaşabilirlermi?
Pompası tekli mi yoksa çiftlik mi almayi düşünüyorsunuz? Tekli olunca diğer gögusten de süt geliyormuş ziyan oluyormuş. Zaten ikiz olduğu için suyumuz yetmeyecek. Ne yapsam bilemedim...manuel mi elektrikli mi...avent mi başka bir şey mi...Tekli mi çiftlik mi...
ben senin icin aldiklarimi yazacaktim ama inan olmuyor. Utulerken ne var ne yok sayarim dedim olmadi. Karisti. Yerlestirmeyi beceremedim bile daha. Demin canta yaptim hangisi hangisinin parcasi birbirine girmis utuyu yapan abla biraz karistirmis. Onlari bulmakta bile zorlandim.ev tipi ana kucağı almak şart mı acaba normal oto koltuğu da yapacağımız ana kucağı evde kullanıma pek uygun değil mi?
Ben de illa ki sallanan beşik olsun diyordum ama eşim ısrarla hayır sallanmayacak alışmayacaklar diye tutturdu ve sonunda sallanmayan beşik aldık. İyi ki de öyle yapmışız, hiç alıştırmadık. Sallanan alalım gerekmezse sallamam diye düşünmeyin sallarsınız çünkü, kolayınıza gelir o anda ama sonra önünü alamazsınız. Benden söylemesi.ay be de sallanan beşik alayım diyordum ama alışırlar mı çok mu sıkıntı olur acaba...
Aynı mantık gibi aslında ama aralarında kullanış farkı çok canım.bide diğerini zırt pırt eve arabaya taşımaktansa evde ayrı bulunması,tüm gün onda uyuyup dinlenmeleri ya da oynamaları daha farklı.ev tipi ana kucağı almak şart mı acaba normal oto koltuğu da yapacağımız ana kucağı evde kullanıma pek uygun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?