- 2 Mayıs 2011
- 653
- 519
- 158
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #1.421
Çok teşekkürlerÇok güzel miş güle güle kullanın
Sorma,sanal fare olduk bizimkiyle.markaları sömürüyoruzgüle güle kullan canım iyi denk gelmiş fiyatı gerçekten
Ayyy,yerim ben onları.içim kıpır kıpır oldu bak şimdi pipi deyinceay ilahi yaa
30 hafta da kaç kg hatırlamıyorum ama gelişim geriliği olmadı hiç tek bebek gibi doğdularIkizlerini saglıkla doğmuş annelere bi sorum olacak 30.haftadan sonra ikizlerin gelişimi tekiz gelisiiminden daha yavas ilerliyormus sizlerin ikizleri 30. Haftalarinda kacar kg dilar acaba bide yavrularinizda gelisim geriligi oldumu hiç?
guzel gorunuyor. Iyi gunlerde kullanin. Ben de begenmistim ama sallanma ozelligi yok. Ne olur ne olmaz nasil bebeklerle karsilssacagimi bilmedigim icin sallanma ozelligi bulunsun dedim benEki Görüntüle 1439826
Kızlar,oğluşlarıma ilk aylarda yatak odamda yatanilmeleri için 75x105 nuna sena park yatak aldım.bi tane aldım.birlikte yatamayacakları zaman odalarına geçiricem nasipse.ürün cumartesi indirimdeydi,399'dan 279a aldık.sadeliği,şıklığı,tek elle açılıp kapanabilmesi ve sağlamlığı çok hoşuma gitti.malzemesi çok iyi,bilen bilir belki.
yakın olsaydık ben sana birkaç paket verirdimAyyy,yerim ben onları.içim kıpır kıpır oldu bak şimdi pipi deyincekız bi tane numune bebek bezim var,arada bi alıp kokluyorum onu,ne alakaysa artık
Maşallah size:)30 hafta da kaç kg hatırlamıyorum ama gelişim geriliği olmadı hiç tek bebek gibi doğdular
yakın olsaydık ben sana birkaç paket verirdimdönüşümlğ koklardın
Bende özellikle sallanmayanı tercih ettimki şeytan dürter,kolayıma gelirde sallamaya kalkarım diyeguzel gorunuyor. Iyi gunlerde kullanin. Ben de begenmistim ama sallanma ozelligi yok. Ne olur ne olmaz nasil bebeklerle karsilssacagimi bilmedigim icin sallanma ozelligi bulunsun dedim ben
Sizde oyle doğum yaparsınız inşallah:)Maşallah size:)
E o da mantikliBende özellikle sallanmayanı tercih ettimki şeytan dürter,kolayıma gelirde sallamaya kalkarım diyeoğlumdada böyle yaptım gerçi ama sağolsun kız kardeşim ben yokken çaktırmadan çaktırmadan anakucağında sallamış durmuştu.sonra çocukla başbaşa kalınca uyutamıyorum bi türlü,Allahım noldu bu çocuğa derken öğrendimki böyle böyle sallanmayan bi park yatak,sallanmak bi bebek ve ben... Kabus gibi gecelerdi.ayağımda sallarken uyuyakaldığımı çok bilirim neyse bu kez abdestim tutar inşallah,karışcak kimsem yok
Amiiinnn insallahhSizde oyle doğum yaparsınız inşallah:)
http://www.e-bebek.com/prego-papilia-ana-kucagi_PRY-17546 Biz bundan aldık kullanıyoruz, çok memnunuz tavsiye ederim. Sadece birinde mekanizmasında arıza oldu, o da sanırım açarken mandalını açmadan zorladığımız için biraz da bizim hatamızdan oldu. Ama servise gönderdik hemen, kargo şirketi ile anlaşmaları varmış geldiler kapımızdan aldılar götürdüler hiç ücret talep etmediler, yapıp tekrar kapımıza kadar getirdiler. Eskisinden daha sağlam olmuş. :) Ev tipi ana kucaklarını da alırken dikkat edin onların da çoğunu çukur yapıyorlar, bebek oturmayı bilmediği için o şekilde iki büklüm rahatsız oluyor. Kendinden sallananlara çok para dökmeye gerek yok, o kadar sallamaya da alıştırmayın bence. Biz hiç alıştırmadık sallamadan uyuyorlar.Kızlar ev tipi ana kucağı için tercihleriniz ne yönde?otomatik sallananmı yoksa klasik modeller mi tercihiniz?fikri olan veya almış olanlar paylaşabilirlermi?
A evet.bunu bende çok beğendim,oğlumda da chicco kullanmıştım ama iki tane alacağımdan hemde 5-6 aydan sonra kullanımı azaldığından bu kez bu kadar para vermek istemiyorum.ama çok güzel bi ürün gerçekten.omertcan: http://www.babymall.com.tr/CHC-7079011470/chicco-i-feel-ana-kucagi-grey.html ben chicco nun bu anakucağını da çok beğenmiştim ama fiyat olarak biraz pahalı. Pregoyu biz 119 tl ye almıştık, babymallden.
Beslenmenize dikkat edin, gelişme geriliği falan olmadı bende. Ama iki bebeğin gelişimi aynı olmuyor, benimkilerin cinsiyeti de farklı, kiloları hep farklı gitti, kızım biraz geriden geldi hep. Sadece rahim belli bir kiloya ulaştıklarında taşıyamayınca erken doğum oluyor, benimki öyle oldu. O yüzden küçük doğuyorlar ama yaşıtlarına yetişiyorlar merak etmeyin. 37-38 haftaları gören de var tabii, hatta bir arkadaşım 39 hf 3-3,5 kg ikiz doğum yaptı. Kalbinizi ferah tutun, iyi düşünün iyi olsun.Ikizlerini saglıkla doğmuş annelere bi sorum olacak 30.haftadan sonra ikizlerin gelişimi tekiz gelisiiminden daha yavas ilerliyormus sizlerin ikizleri 30. Haftalarinda kacar kg dilar acaba bide yavrularinizda gelisim geriligi oldumu hiç?
Buda güzelmiş.iyi günlerde kullanın.bende bunda yoğunlaştım.hem ekonomik,hem sağlammış görünüşünün aksine,sökülüp yıkanıyor ve katlanınca çok az yer tutuyormuş.ne dersiniz?http://www.e-bebek.com/prego-papilia-ana-kucagi_PRY-17546 Biz bundan aldık kullanıyoruz, çok memnunuz tavsiye ederim. Sadece birinde mekanizmasında arıza oldu, o da sanırım açarken mandalını açmadan zorladığımız için biraz da bizim hatamızdan oldu. Ama servise gönderdik hemen, kargo şirketi ile anlaşmaları varmış geldiler kapımızdan aldılar götürdüler hiç ücret talep etmediler, yapıp tekrar kapımıza kadar getirdiler. Eskisinden daha sağlam olmuş. :) Ev tipi ana kucaklarını da alırken dikkat edin onların da çoğunu çukur yapıyorlar, bebek oturmayı bilmediği için o şekilde iki büklüm rahatsız oluyor. Kendinden sallananlara çok para dökmeye gerek yok, o kadar sallamaya da alıştırmayın bence. Biz hiç alıştırmadık sallamadan uyuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?