- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #1.661
Bu sayfadaki alttaki takvime gore normal. Bir oncesinde de 1100 le 1200 demisti. Zaten 1200 den 1600 e bu kadar hizli cikmasina sasirmistik bizde. Ama saglikli olsunlar. Biz de bir laf vardir anasi turp babasi salgam denir. Genetigini, soyuna cektigini anlatmak icin. Bizimkiler de o hikaye 160 lik analari var ne bekliyom ki gariplerden :))
Kız deme öyle,benim anam 155 babam 168,ben 56 cm doğmuşum,şimdide 170im.o işler hiç belli olmaz. Ama burada belliki arada gittiğin yerde bi ölçüm hatası yada kullanılan cihazın hesplama sistematiği farklı.
Henüz kullanmadım ama ben de yeni sipariş verdim gelecek, çünkü il dışı araba yolculuğu yapacaklar önümüzdeki ay yolda rahat etsinler diye düşündüm. Benim anakucaklarının kendi minderleri hiç iyi dizayn edilmemiş onu koyunca oğlum hiç sığmıyor büzülüp kalıyor içinde ve çıkıntıları rahatsız ediyor , evde kullandığım zamanlarda sünger yastıkları var onları içine koyarak kullandım bu zamana kadar. Ama önümüzdeki ay il dışına gideceğiz kendi arabamızla ve güvenlik çok önemli, öyle sünger yastık falan kullanamam yolda çünkü ozaman kemerlerini bağlayamıyorum. Bakalım gelecek kullanınca yorum yaparım.Güzel birşeye benziyor arkadaşım, sen kullandın mı bundan?
E ins. Bizim de oyle olur ne bileyim
ben genetik olarak sacima kadar sulalenin yapisini tasiyorum. Yanlardan azicinlk aciktir mesela saclar erkek gibi ayni babam :)
hastaliklar desen tamamen teyze anne abla uclusunun toplami. Huy babaannenin tipkisi
oyle olunca benimkiler de bana benzer dedim ama dur bakalim. Bak umutlandim simdi :)
bu oto koltuklarina kiliflar var. Bunlar standart mi bilginiz varmi? Yoksa her kilif kendi modeli icin miHenüz kullanmadım ama ben de yeni sipariş verdim gelecek, çünkü il dışı araba yolculuğu yapacaklar önümüzdeki ay yolda rahat etsinler diye düşündüm. Benim anakucaklarının kendi minderleri hiç iyi dizayn edilmemiş onu koyunca oğlum hiç sığmıyor büzülüp kalıyor içinde ve çıkıntıları rahatsız ediyor , evde kullandığım zamanlarda sünger yastıkları var onları içine koyarak kullandım bu zamana kadar. Ama önümüzdeki ay il dışına gideceğiz kendi arabamızla ve güvenlik çok önemli, öyle sünger yastık falan kullanamam yolda çünkü ozaman kemerlerini bağlayamıyorum. Bakalım gelecek kullanınca yorum yaparım.
Standartmış canım,gecen sormuştukbu oto koltuklarina kiliflar var. Bunlar standart mi bilginiz varmi? Yoksa her kilif kendi modeli icin mi
Ben kullanmadım ama standart diye biliyorum.bu oto koltuklarina kiliflar var. Bunlar standart mi bilginiz varmi? Yoksa her kilif kendi modeli icin mi
Anladım canım, ilk kızımı doğar doğmaz emzirmeye başladığım hiç duymamıştım öle bir şeyi, değişik geldi bana... Bende anadolu yakasında oturuyorum, avrupa yakasında doğum yapacağım :)Istanbul anadolu yakasi medical park canim
bu minik bardak gibi bisey biberonla verince anne gogsunu emmeyi reddetmesin diye oyle yapiliyor.
Yurtdisinda bunu uyguluyorlar zaten. Ben de yurtdisinda olan bir dr var tomris cesuroglu onun blog yazilarindan duymustum bu olayi. Enjektorle kasikla ya da kadehle birbirine yakin seyler aslinda. O sekilde soylemeleri hastanenin tamamen reklamiyla alakali ama olsun biberon vermesinler de ne verirlerse versinler.
Bir de 34 den oncesine yogun bakim hemsireleri giriyormus. 34 sonrasina normal bebek hemsireleri giriyormus bu da ilginc geldi 34 erken bir hafta aslinda
Lütfen canım, kullandığın zaman yorumlarını yaparsan sevinirim, memnun kalır tavsiye edersen bende alırım...Henüz kullanmadım ama ben de yeni sipariş verdim gelecek, çünkü il dışı araba yolculuğu yapacaklar önümüzdeki ay yolda rahat etsinler diye düşündüm. Benim anakucaklarının kendi minderleri hiç iyi dizayn edilmemiş onu koyunca oğlum hiç sığmıyor büzülüp kalıyor içinde ve çıkıntıları rahatsız ediyor , evde kullandığım zamanlarda sünger yastıkları var onları içine koyarak kullandım bu zamana kadar. Ama önümüzdeki ay il dışına gideceğiz kendi arabamızla ve güvenlik çok önemli, öyle sünger yastık falan kullanamam yolda çünkü ozaman kemerlerini bağlayamıyorum. Bakalım gelecek kullanınca yorum yaparım.
Sevgili arkadaşım, ben kızımı hep bunlarla büyüttüm doğumdan iki yaşına kadar, ayrıca başka bişi giydirmedim. Hele o hastane çıkışı setlerinden çıkan gömlek gibi olan uzun kollu zıbın denilen şeyi hiç giydirmedim. Yeni doğduğu zamanlar da, bunların uzun kolluları var onlardan giydirdim, ayağına çorap ve tek patikli pijama, üzerine de bi tulum giydiriyordum, çocuk çok güzel ele avuca geliyordu sonra. Üşümüyordu da rahat oluyordu. İkizlerime de aynısını yapacağım...Size bir şey danisacagim.http://www.butikbebe.com/Urun/elif-...ye-bodybeyazkrem,UK_2051226.html#.VP_Qs5tajMI SİZCE bu zibinlarin içine giydirilir mi?bebek rahat eder mi? Ben iç zibinları sevmiyorum da.bunu giydirirsem beli de açılmaz diye düşündüm. yoksa zibin içine sadece iç zibin mi alsam ben de?
Evet,eski heyecan ve muhabbet yok artıkbugün buralar baya sakin. herkes alışverişte galiba :)
her şeyi öğrendik bilgi paylaşımı bitti demekEvet,eski heyecan ve muhabbet yok artık
Size bir şey danisacagim.http://www.butikbebe.com/Urun/elif-...ye-bodybeyazkrem,UK_2051226.html#.VP_Qs5tajMI SİZCE bu zibinlarin içine giydirilir mi?bebek rahat eder mi? Ben iç zibinları sevmiyorum da.bunu giydirirsem beli de açılmaz diye düşündüm. yoksa zibin içine sadece iç zibin mi alsam ben de?
Bencedeher şeyi öğrendik bilgi paylaşımı bitti demek
Zıbını atleti gibi düşünün kızlar.incecikte olsa bebeğin sırtını,göğsünü sıcacık tutar emin olun.mevsime aldanmayın,yenidoğan için yaz mevsimi bizim anladığımız manada olmuyor.zıbını atlet,o çıtçıtlı bodyleri ikl kat,onun üzerine giyeceği tulum yada her neyse de 2. Kat gibi.Ben de o zibinlari sevmiyorum ..
Bu linktekilerin aynisindan kipadan uc tanesi 15 liraya aldım yumusacik cok güzel
Sadece göbekte takılı seyden dolayı ilk zamanlar acaba zor olur mu diye düşünüyorum birde kafadan geçirmek ilk zamanlar zor olur mü acaba zibinin üstüne yatırıp kollarını sokmak daha mı kolay acaba ilk günler icin bilemedim
Ama icine bu citcitli atlet bezi üstüne patikli uzun kol tulum şapka eldiven giydirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?