IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

anladim canim bizim asansor 110 galiba ben o asansoru bebeklerle nasil kullanacam bilmiyorum. Baston olanlar kapidan asansorun korugunden gecmiyor. bu ikililer iceri girmiyor. Ne yapacam bilmiyorum.

anladim canim bizim asansor 110 galiba ben o asansoru bebeklerle nasil kullanacam bilmiyorum. Baston olanlar kapidan asansorun korugunden gecmiyor. bu ikililer iceri girmiyor. Ne yapacam bilmiyorum.
Evet iki türlü de işin zormuş canım, benim ki de asansöre sığacakmı bilmiyorum henüz ama benim ev Allahtan bahçe katında o yüzden daha kolay alternatifler bulabilirim.

Kiyamadim ki. (esimin durumunu biliyorsun) dedim yarin hastaneye gidecez bebek hemsirelerine sorarrim sart mi diye onlardan fikir alir ertesi gun aliriz cok cok elzemse dedim. ama dedigim gibi nasip degilmis
evet canım Allah yardımcınız olsun sizin de durumunuz zor. iş durumunda bir gelişme var mı? böyle sormak da canını sıkıyor olabilir kusura bakma...

canım valla helal olsun ben üşenirdim bütün yazılanları baştan okumaya burun kanaması bende de var kuru havalardan oluyor burnumun içi hep yara. aslında o buhar makinalarından bizim de kullanmamız lazım. doktor bana da göz pomadı verdi burnumun içini hafifletmek için. bir de okyanus suyu tıkanıklıklar için.
lavaboya ben de sık çıkıyorum gece de gündüz de. son zamanlara doğru ne olur bilemiyorum. ağrı falan olmasın diğer şeyler idare edilir gibi... uyku pozisyonu diye bir şey de kalmadı haliyle bazen iyi gelen pozisyon bazen iyi gelmeyebiliyor.... neyse az kaldı inşallah her şey güzel olacak...

evet canım Allah yardımcınız olsun sizin de durumunuz zor. iş durumunda bir gelişme var mı? böyle sormak da canını sıkıyor olabilir kusura bakma...
gidiyor bir kac yerle gorustu. Olumlu gecti gorusme bizim acimizdan arariz diyorlar ama henuz bir arayan olmadi. Yarin da var bir gorusmesi. Dua edin. Hayirlisi olsun bakalim

Canım iç zibin giydirilecek üstüne dis zibin altına bez bunların üstüne tulum mü giydirilecek tulumun icinde yukarı sivanmazmi o. Alt patikli giydirip zibini icine mı sokucaz yoksa bezin üstüne kilot mü olacak nasil giydirmez

Benimde kanıyor burnum ara ara....

Hayır kilota hiç gerek yok, önce iç zıbını giydireceksin atlet yerine düşün, üstüne dış zıbını, altına bezi bağlayıp patikli alt giydireceksin. Zıbınları da patikli altın içine sokmalısın ki kucağa alınca beli sıyrılıp açılmasın.

Tam meme ucunuza ortalayıp yapıştırdığınızda bebek emmeye başlarken ilk etapta kenarlarından tutun parmaklarınızla,sonra çocuk memeyi kavrayıp ememme işlemi başladığında meme ucunuz silikon ucun sekline göre uzayıp şekil alarak şişecektir.yalnız bencen size bir dip not,ilk bir kaç günden sonra silikon ucu bırakmalısınız,yoksa bebekte biberon etkisi yapıyor ve kendi göğüs ucunuzu küçük bulup kavramakta zorlanarak reddedebiliyo.oğlum böyle yapmıştı.yara oluşumunu engellemek,göğüs ucunuzu mukavemetlendirmek için doğuma son 1-2 ay kala göğüs ucunuzu hergün saf alkole batılırılmış pamukla silip ardından saf gliserin yada lanolin kremle hafif çeker gibi masaj yaparsanız,alkol meme ucunu sertleştirip güçlendirir,kren yada gliserinle yapılan masaj da hem hafif hafif süt sinyalleri gönderir beyninize hemde meme ucunuzu çıkarır.

Evet malesef, seçenek az fiyat çok yüksek, elin mahkum...
Haklısınız,mecbur.biz ikiz arabası istemedik,çok kaba geldiler bize.asansörü,kaldırımları,gezerken kullanışını düşünerek ayrı ayrı aldık o yüzden.tabi kullanıp görücez iyisini kötüsünü.tekrar iyi günlerde kullanın

Bende sinomarin almıştım kaç ay evvel,önce iyi geldi ama artık o da fayda etmiyor.napsam kuruyo.deniz suyu ve başka alerjen spreyler de verdi dr um ama her sabah soba borusu gibi kuru ve tıkanmış bir burunla uyanıyorum

ben de bi kaç parça prematüre takım aldım hastaneye onları götüreceğim.çünkü oğlum 2900 doğdu ona bile yeni doğanlar büyük geliyordu bunlar 2500 ü geçer mi bilmiyorum ama her halükarda büyük olacak.ama fazla almadım hemen büyürler diye..

Dr dogumu baslatirsin sakin gogus ucunla oynama demisti. Ben gecen haftaya kadar progestan kullaniyordum. Yazdigin cok mantikli ama bilemedim ben yapmamaliyim galiba

Yenidoğan ve hastane çıkışı aldım.minik onlar epey..cantaya en miniklerini koyacağım kısmet se..
Burnunda kuruluk hissetmiyorum aslında hamilelik öncesinde ara ara kanardi.ama Dr.dediginiz gibi ortamın nemli olması lazım dedi.banyo havlusunu islat.petege ört dedi.vallahi useniyorum..

Kalp fazla kan pompalafigi için en ince kılcal damarlar hamileliği hissettiriyor bize..

Herkeste yaşanıyor sanırım..

Dünden beri de kasiklarimin altı bacaklarim ağrımaya başladı.. Sürekli yatistayim ondan mi acaba diyorum.yada kendimi çok dinlemekten mi

Aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yasıyoruz kaygılarımız da aynı.
En buyuk kaygımız erken dogmaları...
İnşallah saglikla zamanında gelsin bebeklerimiz...
Dogum fotoğrafçısı konusunda ne düşünüyorsunuz???
Birde esınız doguma girecek mı ne düşünüyorsunuz??
Ben epidural olmasını cok istiyorum kızımda genel anestezi oldu taaa odaya gelmiş bı sürü zaman gecmis ben onu giyinik falan gördüm bunların ilk anları görmeyi cok istiyorum ama eşimde ben de videosuna bile bakamıyoruz
Dayanabilir miyim bilmiyorum.. Birde yine de tüm dokunuşlar sallanmak sesler falan hissediliyormus ayrıca iğneden sonra mide bulantisi oluyor mus...
Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim

Birde burnu kanayan arkadaslar claxene ve aspirin kullananlar mı acaba ben kullanıyorum hergün ondan mı diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…