IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

yalnız bana doktorum meme ucuna masaj yapma doğum sinyalleri gönderiyor erken doğuma sebep olabilir demişti onu yapmaya başlasak bu sefer öyle bir şey olmasın...

doğum fotoğrafçısı önceden çok istekliydim ama o isteğim pek kalmadı. ama yine de yapacağız sanırım bir arkadaşımız fotoğrafçı ona ayıp olur yapmazsak.
eşim doğuma girecek benim için fark etmez ama o istiyor bakalım.
ben de epidural istiyorum başka bir sıkıntı çıkmazsa öyle olur herhalde. doktorun dediğine bağlı o biraz. kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. şimdiden kötüleri düşünüp stres olmanın alemi yok nasıl olsa o anda ne yaşanıyorsa yaşanacak...

yalnız bana doktorum meme ucuna masaj yapma doğum sinyalleri gönderiyor erken doğuma sebep olabilir demişti onu yapmaya başlasak bu sefer öyle bir şey olmasın...
Ben sonlara doğru yapıldığını biliyorum,elimdeki ingiltere kaynaklı oldukça eski kökenli kitaptada aynı şey yazıyor.memeden doğum sinyali duymamıştım.

Dr dogumu baslatirsin sakin gogus ucunla oynama demisti. Ben gecen haftaya kadar progestan kullaniyordum. Yazdigin cok mantikli ama bilemedim ben yapmamaliyim galiba
Benim bahsettiğim şet meme ucundan bir emme hissi yaratacak ya da meme ucunun hassaiyet göstermesini gerektirecek bişey değil.alkollü pamukla silmek ve elinize aldığınız bir parça kremle parmak uclarıyla meme başına hafifçe masaj yapmak.tutup çekmiceksiniz yani

Ben sonlara doğru yapıldığını biliyorum,elimdeki ingiltere kaynaklı oldukça eski kökenli kitaptada aynı şey yazıyor.memeden doğum sinyali duymamıştım.
varmış canım öyle bir şey doktorum ve hamilelik seminerlerinde özellikle uyardılar. ama belki dediğin şey hemen doğumdan sonra yapılabilir. şimdi çok erken olsa da

evet canim ben gecen dr.a sordum epiduralle spinal arasindaki fark ne diye. Epiduralde alt kismin uyusuyor ama yapilan islemleri duyuyorsun. Spinalde hicbisey duymuyorsun belden sagisi tamamen uyusuk dedi. Genel anestezi de olabilir ben kendim epidural oldum hastalarim soylerdi inanmazdim ama epiduralde bi 6 7 ay degisik bir bel agrisi oluyor dedi. Beni de epiduralden korkutuyorlar.
Bir arkadasimin esi anestezi uzmani uygun bir zamanda gorusecegim size de yazarim arkadasimin dusuncelerini.
Fotografci istiyorum. Ben normalde boyle seyleri onemsemem cok romantik duygusal degilimdir dugumunde de album filan yaptirmadim dusun. Ama bu cok baska geliyor bana.istiyorum ama once maddiyat sonra planli gitmek onemli.
Bir de sezeryanda babayi almiyorlar malesef. Ben cok istemistim babanin girmesini. Oyle mirc mirc aman yanimda olsun elimi tutsun diye degil de o zorluklari bebeklerin ilk halini gorsun. Babaligi daha ck hissetsin diye istemistim. Ama hastane izin vermiyor

varmış canım öyle bir şey doktorum ve hamilelik seminerlerinde özellikle uyardılar. ama belki dediğin şey hemen doğumdan sonra yapılabilir. şimdi çok erken olsa da
Anladım.. Bişey diyemiyorum öyleyse,teknikler ve bilimsellik gelişebiliyor zamanla.demekki artık doğru bulunmuyor

alıyorlar ya benim neredeyse bütün arkadaşlarım sezeryan oldu hepsinde de eşleri yanlarındaydı. belki sizin hastane öyle bir kural aldıysa onu bilemiyorum tabi...

güle güle kullanın canım. ben de dönüp dolaşıp park beşik alacağım herhalde yine...

Motherlove zibin body yenidogan almıştım iNternetTen. Ürünler geldi fakat diğer aldigim markaların yenidoganlarina göre daha küçükler. Şimdi ben bu zibin body lerin içine iczibin giydirmezsem usuRler. Diğermarkaların iç zibin ları bunun içine büyük gelir. Motherlove in da iç zibin satılMiyor.

canım sen diyordun değil mi ameda indirimdeymiş kaçırdım diye. tutumluanne de var. 169 tl ye kullanılmış ama temiz kullanılmış bir gir bak istersen.

canım sen diyordun değil mi ameda indirimdeymiş kaçırdım diye. tutumluanne de var. 169 tl ye kullanılmış ama temiz kullanılmış bir gir bak istersen.
herseyi ikinci el alabilirim de sut pompasinda yapamam o isi ya. Ikinci el almak yerine hastane tipi kiralamak bile daha mantikli. Ona guvenemem iste

Bu arada park besik tavsiye ederim kesinlikle. Ben cok baktim cok kararsiz kaldim ama eve kurunca inan saglalmligina inandim. Bana kullanisli gibi geliyor. Bakalim tavsiye ederim

Cok derin değil mı nasil uzanıp alacaksın icinden
canim zaten derin oldugu icin aldim. 9 kilo muydu 11 kilomuydu tam hatirlamiyorum. Ust kati var o kiloya kadar orada yatirabiliyorsun. Bu da nerden baksan 9 ay 1 yas yapiyor. Sonra zaten ara kisim aliniyor alta yatiriyorsun. E bir yasinda da uyandiginda ayaga kalkiyor zaten. Mobilya besiklerde inmeye calisiyorlar dusuyorlar ya Allah korusun hep o kaorkuyla derin besik aradim. Simdi bir de icleri bos uste daha ince alta da daha kalin sert sunger yatak yaptiracagim ins.

evet ben de rahatsız olurum ama sayfayı bir incele hiç kullanılmamış ürünler de olabiliyor bakmak şazım ara ara.
park yatakta tekbeni düşündüren sallamak gerekirse sallayamayacağız ya da iki bebek birarada olunca yine aynı problem olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…