- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #1.741
Kullanmiyorum canım bunları..kasılmaların var diye ilaç kullaniyorumBirde burnu kanayan arkadaslar claxene ve aspirin kullananlar mı acaba ben kullanıyorum hergün ondan mı diye dusunuyorum
niye bu sallanabiliyor. Fotografta ne kadar belli bilmiyorum ama altinda egri duran demirler varya onlari kaldirip sallayabiliyorsunevet ben de rahatsız olurum ama sayfayı bir incele hiç kullanılmamış ürünler de olabiliyor bakmak şazım ara ara.
park yatakta tekbeni düşündüren sallamak gerekirse sallayamayacağız ya da iki bebek birarada olunca yine aynı problem olacak...
niye bu sallanabiliyor. Fotografta ne kadar belli bilmiyorum ama altinda egri duran demirler varya onlari kaldirip sallayabiliyorsun
bahar bu arada sen kaç kilo aldın toplam ne durumdasın bu haftalarda?niye bu sallanabiliyor. Fotografta ne kadar belli bilmiyorum ama altinda egri duran demirler varya onlari kaldirip sallayabiliyorsun
bahar bu arada sen kaç kilo aldın toplam ne durumdasın bu haftalarda?
Ayy seve seve aliriz opucugumuzu. Cok mutlu oldukIKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir.
Başlıkda ikizlere neler alınır yazıyor ama bişileri eksik kalmış bence:).Bebelerin ayaklarına ve popolarına kondurulmak üzere Elif den öpücük de aldınızmı:).Bedavadan 5 kuruş aşağı vericem bakın
Çocukların odası için birşey diyemem ama yatakodası için kurtarıcı oluyor, ona eminim...güle güle kullanın canım. ben de dönüp dolaşıp park beşik alacağım herhalde yine...
Şuan ara katı takılı görünüyor zaten.arakat olmadığında diretk yere iniyor derinlik.bencede fazla derin ama yatağı vs si konulunca yükselir o.kalın bi yatak bakılabilir.bunlara ara kata bir yerlere ikinci bir seviye oluyor beşiklerde de oluyor o ara kat
Güle güle kullanın inşallah. Ben de park yatak aldım kesinlikle kullanışlı ve sağlam olduğunu düşünüyorum kumaş diye sağlam değildir diye dusunmesin kimse.Eki Görüntüle 1452554 Park besigimiz geldi hanimlar. simdilik 2 3 ay ayni besikte yatsinlar, kullanisli olursa ikinci bir besik daha almayi dusunuyorum ya da duruma gore mobilya besige gecmeyi. Simdilik boyle koyduk bakalim nasil olacak. Kuzular sevecek mi :)
50-56 demek o arada ki bebekler için demek sanırım.direkt 50cm yazanlar da var.internetten değil de ebebek mağazasından mini beden markasınınkini almıştım ben.belki internet sitesinde de vardır.bi bakın isterseniz.Zibin takımlarını internetten alan arkadaşlar nerden aldınız acaba?ben bakıyorum ama yenidogan 50-56 yazıyor. Ben 50 mi yoksa 56 mi olduğunu nerden bilecegim. ikizler malum küçük doğduğu için 50 cm alın diyorlar ama direkt 50 cm yazanina hiç denk gelemedim.
Evet o aradaki bebekler için ama ben en küçüğünü arıyorum. E bebege bi bakayım şimdi o zaman.50-56 demek o arada ki bebekler için demek sanırım.direkt 50cm yazanlar da var.internetten değil de ebebek mağazasından mini beden markasınınkini almıştım ben.belki internet sitesinde de vardır.bi bakın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?