IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Eki Görüntüle 1376782
bu ilk 4 ay için taşımaya sonrada 1 yaşa kadar oto koltuğu olarak kullanılır mı sizce rahat mıdır?
canim bu cok cukur baska alternatifleri degerlendir derim.

sanırım daha yatay ve çokta uygununu buldum bu nasıl sizce daha rahat gibi değil mi?Eki Görüntüle 1376830
Bu daha kullanisli gorunuyor ama bisey takildi kafama. Biz arabalari ayri ayri alalim diyoruz ikizlere. Ayri araba alinca bundan da olmus oluyor. Arabayla birlikte. Sen ikiz bebek arabasi alacagin icin mi bunlara ayrica bakiyorsun. Bir de bunlar arabalara takilabiliyor ama altinin bir sistemi var baza diyorlar onunla birlikte takiliyor. Diger turlu ters koyarak kemerle tutturuyorsun. emanet sekilde oto koltugu olmus oluyor. siz o sekilde mi kullanacaksiniz arabada
canim ya kumas kalitesi konusunda aranilan bir kriter var mi. Mesela biberonlarda free bpa diyoruz. Oyuncakta ce diyoruz filan ya kumas kalitesindeki kriter ne acaba.
bir de bu bahsettigin ana kucaklarina arkadasim cok kullanisli diyor evde gunduz onunla oyalaniyor diyor. Ama dogum oncesi almaya gerek yok bence.

birde oda içinde böyle bir şey düşünüyorum.. fikirlerinizi bekliyorum acaba büyüyen yatak mı alsam yoksa fotodaki gibi mi?Eki Görüntüle 1377126

cok harika gorunuyor canim yerin ve imkanin varsa. Bir de bu odaya su sallanan onu puflu tekli koltuklardan lazim. Rahat rahat emzirirsin bebisleri. Gercekten cok guzel. Anladigim kadsriyla ayri oda yapacaksin degil mi

selan canim sana da benim de iki tane ikiz yolda. Yok daha ben dd yeni basladim hazirliga kafamda sekillenirse almak kolay da iste hep dedigim gibi bilmeyince cok zor hersey. Burda birlikte toparlariz ins.

Canim genis agizliyi dogumdan itibaran kullanabildin mi. Satanlar ve tanitimini yapanlar ilk uc ay dar agizli diyor bilemedim.
canim dogru soyluyorsun epeydir bikac haftadir baktirmadim bir baktirayim bende. Daha iyiyim o halim ara ara oluyor ama yine de cok cabuk yoruluyorum tabi. Cok tesekkur ederim.

selam canim hosgeldin.
Bana zaman hic gecmeyecekmis gibi geliyor korkuyorum. 30. Haftalari filan hayirlisiyla bir gorebilsek
ben normal tırnak makası aldım.ama en çok yanındaki törpüyü kullanırım herhalde çünkü tırnakları zaten yumuşak olur banyodan sonra çok uzamadan törpülemek daha iyi gibi geliyor bana
ayminicik ellere cok korkuyorum tirnak makasi filan korkuyorum. Torpuyu hic dusunemeiyorum. Alisiriz ins.

canım sen tecrübelısın sanırım bebeklerın doğmus.o zaman ben ıkışer tane 120 ml bıberon alsam yeter sanırım.bırını avent cam birini de dr Brown cam düşünüyorum. normal emzik ne tavsiye edersin.bugun onlara da baktım.avent alıcam sanırım.ama 0-2 ay mı yoksa 0-3 ay mı alsam?

mamayi filan hic arastirmadim daha. Ama ulkerin mamalarini gdo lu oldugu kanitlanmisti. Bir marka daha vardi o da gdo luydu emin degilim ama aptamil olabilir canim bulursam mutlaka paylasirim.
Bdnim de aklimda dalin var ama acaba dalinden daha baska organik urunler var mi acaba. Bir marka gordum organik ama onun urunleri ev temizligine yonelikti.

kaç tane hangisinden aldın canım?
benim kayınvalidem al diyor 50-60 tane ben de bilemedim sayı konusunda
50 60 derken zibinmi o kadar alacaksin cok degilmi bunlar cok cabuk buyuyecekler. Bilemedim gozum korktu simdi

canim bildigim kadariyla kucuk boylari yenidogana gore. Ben dr browns un hava yutturmayan biberonlarindan alayim diyorum. Emzik olayini bilmiuorum. Ikiser tane olsun diye dusunmustum ben yikamakla ugrasana kadar. Birer cam birer de digerinden

emziklerde de mi delik filan var . Ay kendimi cok kotu ve cahil hissettim. Emzik secerken yada alirken ne diye istemeliyim ki

biberon emziklerindeki delik sanırım o:) ben de çok cahilim bazen saçma sapan sorular soruyorum burda:) ama öğrenicez işte napalım:) emzik ben aventin ortodontik silikon 0-2 ay ya da 0-3 ay almayı düşünüyorum birer tane alıcam zaten.

bir deee bizim için süt sağma makinası baya önemli olacak sanırım.daha pek araştırmadım ama aventin elektrikli olanı iyimiş sanırım.siz de araştırırsanız tavsiyelerinizi bekliyorum.

:))) ben biberon emziğinden bahsediyorum, delik olmadan nasıl içsin bebiş içindeki mamayı? yalancı emziklerde delik olmaz olursa hava yutar çocuk.

bir deee bizim için süt sağma makinası baya önemli olacak sanırım.daha pek araştırmadım ama aventin elektrikli olanı iyimiş sanırım.siz de araştırırsanız tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bence süt sağma makinesi olarak philips avent veya lansinohdan şaşmayın derim. Lansinoh'unki çift başlıklı iki göğsü aynı anda sağabiliyorsunuz. Ben önce medela markayı denedim ama göğsümü acıttı kızarttı yara yapacak diye korktum bıraktım sonra philips avent aldım çünkü biberonlar da philips aventti onlarla uyumlu olsun dedim. Göğüs aparatını silikonla desteklemişler yumuşacık hiç acıtmıyor.

avent süt sağma iyi değil sanırım az önce olumsuz yorumları da okudum.
canim burda ilk sayfalarda ikizleri buyumus bir arkadas yazmisti lansinoh la cok az cikiyormus. Sonra avente gecimce artmis. Kullanan bizi de anlayabilecek birinin gor7su onemli acikcasi. Bir de fuarda en cok ona baktim. Hepsinin gorunusu ayni sanirim calisma prensibi de ayni :) bana tek fark lansinoh mor, avent mavi, madela miydi bir tane daha vardi o da sari renk olmasi gibi geldi :)

Aventin hangi modeli acaba?

ay mis gibi
ben yüzümü hep bebe şampuanıyla yıkarım da bayılıyorum kokusuna.

evet mantıklı canım senin dediğin de

ben de avent ile lansinoh arasında gidip geliyorum. hep en iyisi avent diyorlar. ama lansinohdan başka modelde de çift başlı yok. ama birileri de bir yerlerde iki başı birden kullanması zor oluyor yazmış. o yüzden kararsızım.

Aventin kendi sitesinden bakin bir kac tane elektrikli model seçeneği var.birinde olumsuz yorum çok digerine iyi seyler yazmislar bi de daha yorum yapilmayanlar var.cevrenizden arastirirken modelini de ogrenirseniz hatta buraya yazarsaniz cok sevinirim:)

Canim genis agizliyi dogumdan itibaran kullanabildin mi. Satanlar ve tanitimini yapanlar ilk uc ay dar agizli diyor bilemedim.
Elbette doğdukları andan itibaren rahatlıkla kullandım. Hatta anne göğsüne daha çok benzediği için emmeyi bırakmasınlar diye bu tür natural biberonlar daha çok öneriliyor. En iyisi hiç biberon vermemek tabii ama ikizlerde bu imkansız gibi malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…