- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
wee ler öyle yuvarlak.banada bir arkadaşım verdi açılmamış wee marka böyle kelebek değil etrafı yuvarlak.acaba bundan süt bebeğin ağzına normal geliyor mu ki dedim görünce inşallah gerek kalmaz.göğüs ucu kremine 1 ay önceden başlanması gerekiyormuş.benimde çok küçük hem göğüs hem uç bakalım ne olacak :)
mother love marka canım tulumlarda organikler 25-tl diğerleri 20-tl,body organik 15-tl,patikli alt organik 10-tlçok güzeller.
iyi günlerde giydir inş. canım.
fiyat ve marka da versen:))
amin canım. bende 14 yıl bekledim.Allah yardım eder inşallah hepimize. bebişlerimizi 5 yıl bekledik kolay değil beklemek Allah olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu
inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirir canım.amin canım. bende 14 yıl bekledim.
ben de ilk giyeceği ürünleri böyle bişeyler alacağım ya bakalım. bi dolaşmam lazım işte.mother love marka canım tulumlarda organikler 25-tl diğerleri 20-tl,body organik 15-tl,patikli alt organik 10-tl
canım ya çok soru sordum ama senin bu model için aventin sitesinde hep olumsuz sorular var.tam karar veriyorum sonra yine vazgeçiyorum.sen gerçekten memnun musun?vakum gücü düşük çok falan yazmışlar.sen ne kadar süre kullandın acaba?bir de tek göğsün sağımı ne kadar sürüyordu,ne kadar süt çıkıyordu?yaa aklım aventte ama yorumlar korkutuyor.http://www.e-bebek.com/philips-avent-natural-gogus-pompasi-elektronik_PAV-9430128 Philips aventin bu modeli cnm. Natural biberonları ile uyumlu.
o zaman gidip en iyisi hastane tipi almak yani piyasadakilerin en iyisi avent diyorlar o da öyleyse başka ne yapabiliriz ki...AVENT elektirikli pompa için philipss avent sitesinde olumsuz yorumlar var.
emiş gücü çok düşükmüş.
püff hayal kırıklığına uğradım malesef(
sanırım bu pompa içini iyice bi araştırmamız lazım.
bi sürü para yahu.
alıp kenara atmak ta var.
alacak olanlar dikkatli araştırsın bence.
yaaa her markadan memnun olan da var olmayan da.ben avente takılmış durumdayım.ama hala bakıyorum öyle....o zaman gidip en iyisi hastane tipi almak yani piyasadakilerin en iyisi avent diyorlar o da öyleyse başka ne yapabiliriz ki...
yaaa her markadan memnun olan da var olmayan da.ben avente takılmış durumdayım.ama hala bakıyorum öyle....
31 yaşındayım 14 yıllık evliyim :) 17 de evlendim ben.inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirir canım.
baya bi süre beklemişssiniz nasip bugünlere olacakmış.
kaç yaşındasın canım.
ben 38 yaşındayım da. genelde yaşca hep büyük ben oluyorum.seninle yakın olabilir yaşlarımız o zaman.ben 12 yıllık evliyim.
evet bir çok mağaada satılıyor.kumaşları çok iyi pembe ve mavi tulum organik değil ama yumuşacıklar.ben de ilk giyeceği ürünleri böyle bişeyler alacağım ya bakalım. bi dolaşmam lazım işte.
mother love bayisi varmış burada. o mağğazada bulurum heralde.
mother love alt üst takım aldım ama organik değiller.gerçi%100 pamuk ve yumuşaklar.
önce uygun fiyatlıdan deneyip olmazsa hastane tipi kiralama daha iyi galiba aylık 40-60 lira imiş kiralar ama güçlü makineler.AVENT elektirikli pompa için philipss avent sitesinde olumsuz yorumlar var.
emiş gücü çok düşükmüş.
püff hayal kırıklığına uğradım malesef(
sanırım bu pompa içini iyice bi araştırmamız lazım.
bi sürü para yahu.
alıp kenara atmak ta var.
alacak olanlar dikkatli araştırsın bence.
Burada var mi ben de sorcam kiralamayi.önce uygun fiyatlıdan deneyip olmazsa hastane tipi kiralama daha iyi galiba aylık 40-60 lira imiş kiralar ama güçlü makineler.
Cok kucuk evlenmissin canim.sen calismiyosun degil mi.31 yaşındayım 14 yıllık evliyim :) 17 de evlendim ben.
Iste ben de o yorumlari okuyunca vazgecer gibi oldum.aslinda ben avent manueli epey bi sure kullandim.simdi elektriklisini almakta kararsiz kaldim.canım ya çok soru sordum ama senin bu model için aventin sitesinde hep olumsuz sorular var.tam karar veriyorum sonra yine vazgeçiyorum.sen gerçekten memnun musun?vakum gücü düşük çok falan yazmışlar.sen ne kadar süre kullandın acaba?bir de tek göğsün sağımı ne kadar sürüyordu,ne kadar süt çıkıyordu?yaa aklım aventte ama yorumlar korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?