IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

çok güzel bir bilgi canım. bana da ikisini aynı anda emzirmek hep çok zor geliyor ama belki uygulaya uygulaya alışılabilir... insan yaşamadan ne dese boş sonuçta...
Yani,ikisininde emme refleksleri birbirine yakın olsa,kabiliyetli olsalar olur niye olmasın,bi taşla iki kuş olur.ama ben hiç öyle olurmuş gibi düşünemiyorum.ya da velki o ilk acemilik günlerinden sonra olabilir,her ikiside memeyi kavramayı öğrenip,emme becerisi kazandığında rahat olabilir.ayyy,kendimi aynı anda 5-6 yavruyu emziren kedi gibi hissettim

Canım luan en zor pozisyondasın.tek bebekte bile baş aşağı pozisyonda bebek taşımak zorken ikizlerde Allah yardımcımız olsun.heran çıkıcaklarmış gibi gelmesi çok normal.bi yakınım böyle böyle şikayet ederken 38. Haftada doğurdu ikizlerini.Rabbim ne nasip eder bilinmez.dua et bol bol onlar için de kendin için de.

Gerçekten güzel gözüküyorlar canım, iyi günlerde kullansınlar inşallah bebişlerin. Beğendim, bende alacağım şimdi, sipariş vereceğim

Evet o aradaki bebekler için ama ben en küçüğünü arıyorum. E bebege bi bakayım şimdi o zaman.
Canım aradığınız ölçülerde her türlü badileri kıyafetleri mother care mağazasında bulabilirsiniz. Mother care da, new baby, early baby, tiny baby olarak üç bedende satılan badiler kıyafetler var. İstanbulda bi çok yerde mağazası var, internettende satışı var diye hatırlıyorum ama emin değilim.

İnternet satışı yok malesef

Mothercare in penyeleri bir harika, hamur gibi yumuşacık ve esnek oldugu için hem rahat hem de giydirmesi kolay. Ama malesef çok pahalılar, indirimde denk getirirsek hemen alıyoruz üçlü beşli birkaç tane :) Marks& spencer dakilerde öyle ama fiyatlar yine uçmuş :) Trendyol markafoni gibi sitelerde zaman zaman açılıyor, en çok da küçük beden bodyleri görüyorum, takip edilip oralardan denk getirilebilir.

Üzüldüm canım, hangi şehirdesin sen, bulunduğun şehirde mağazası yok mu?
Ben kendim için demedim ki,markayı tavsiye ettiğiniz sibelay için dedim.ben istanbuldayım ve haftasonları mutlaka uğradığım bikaç mağazadan biri mother care.gerçi büyük indirimi bi türlü yakalayamadım ama umutluyum hala

Aynen öle, ben çok seviyorum mothercare ürünlerini, ben kızımda aldıklarımı şimdi ikizlerde kullanacağım ve eminim beş çocuk daha büyütürler, o kadar kaliteliler, geçenlerde annem denk gelmiş indirimine dünyanın eşyasını almış ikizlere, bana hiç bişi bırakmamış desem yeridir...

Yazın(ağustos başı gibi) oğlum için alışveriş yapmıştım mother care'den.tesadüfende büyük indirime denk gelmiştim.bayağı bayağı bişeyler almıştık.özellikle atlet,külotları harika,ne renklerinde ne lastiklerinde en ufak bi deforme olmadı.sweatleri,tişörtleri,uzun kollu prnyeleri,eşofmanları keza ne aldıysam dört dörtlük çıktı.sadece üçlü penye bodylerden birinde (üçlü askıda bitişik asılı oldukları için farketmemişim) sırt kısmında ufak pirinç tanesi kadar bir defosu çıktı.şaşırdım ve üzüldüm.ama yapacak biley yoktu,çünkü aldıktan bi kaç ay sonra kullanmaya başladığımız için farketmem geç oldu.

marks&spencer in newborn leri gercekten cok kucuk. Tam bizim bebeklere gore . Zaten yurtdisi markalarinin bedenleri bizimkilere gore biraz ufak onun icin ilk ay oradan kullanilabilir.
ya su mather love un urunlerini fuarda gormustum bana cok kotu gelmisti pazaryeri gibi ve pazarmali gibi ama sonradan e bebekte de gordum. Cok guzeldi harikaydi gercekten yumusacik. Demekki markanin da kalitelisi kalitesizi var cok ilginc geldi. Fuarda cok ucuz du ama cok berbatti.

Mother love diye de bir marka var sanırım görmüştüm biryerde o değil, bu bizim dediğimiz farklı" Mothercare", isim benzerliği olabilir :) Mothercare bebek ürünlerinde markadır, fiyatları pahalıdır ama kaliteden ödün vermez. Penyeleri bir harika, ben o kaliteyi aldığım diğer hiçbir markada bulamadım. Ama işte paraya kıymak gerekiyor, ürünleri pahalı.

yok canim biliyorum ikiisi ayri yanlis alintilamis da olabilirim onceki sayfalarda mother love dan bahsedildi. Mathercare coknkaliteli. Ben bilerek ilk aylari oradan almadim. Disaridan aldiklarima gore 2 3 kat pahaliydi 0 ay ya da 1 3 ay oradan alirsam kullanmadan buyuyebilirler bosa gider dusuncesiyle ilkleri daha makul ama % 100 pamuk olan ya da organik olan seyler aldim. Ilk aydan sonra bebeklerin gelisimine gore oradan almayi dusunuyorum. Arkadasin ilk bebeginin mather care urunleri ikinci bebegini de buyutmustu

Pazar günü annelütfen'den sipariş ettiğim ürün için 1-3 iş günü içersinde kargoya verilir dendiği halde en geç çarşamba kargoya verilmesi gerekirken bugün oldu hala tedarik etmeye çalışıyorlar.bi haftadır sinir ettiler beni,bin pişman oldum.çok mu acil,değil ama ne münasebet kaç gün evvelden parasını anında aldıkları bi ürünü bu kadar geçiktirmeleri hiç hoş değil.bidaha annelütfenden de butikbebe dende bişey almam.ikiside süründürüyor insanı

canım nereden ve kaça aldın ana kucaklarını sanırım baby 2 go markaları

hadi yaa
aklımızda bulunsun oralardan söylerken canım iyi oldu paylaştığın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…