- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #1.801
hadi yaaPazar günü annelütfen'den sipariş ettiğim ürün için 1-3 iş günü içersinde kargoya verilir dendiği halde en geç çarşamba kargoya verilmesi gerekirken bugün oldu hala tedarik etmeye çalışıyorlar.bi haftadır sinir ettiler beni,bin pişman oldum.çok mu acil,değil ama ne münasebet kaç gün evvelden parasını anında aldıkları bi ürünü bu kadar geçiktirmeleri hiç hoş değil.bidaha annelütfenden de butikbebe dende bişey almam.ikiside süründürüyor insanı
Yani,ikisininde emme refleksleri birbirine yakın olsa,kabiliyetli olsalar olur niye olmasın,bi taşla iki kuş olur.ama ben hiç öyle olurmuş gibi düşünemiyorum.ya da velki o ilk acemilik günlerinden sonra olabilir,her ikiside memeyi kavramayı öğrenip,emme becerisi kazandığında rahat olabilir.ayyy,kendimi aynı anda 5-6 yavruyu emziren kedi gibi hissettim
Yalnızca sağarak,emzirme yapmadan süt bollaşmıyo ama,hatta kesliyo zamanla.olanı da gidiyohadi yaa
aklımızda bulunsun oralardan söylerken canım iyi oldu paylaştığın...
ya benim de ikisinin aynı anda emecek olması fikri çok hoşuma gitmiyor kendimi damızlık gibi hissediyorum. ama şu anda ne desek boş belki birebir emzirme hiç yapmayız hep sağarız. bana o daha pratik olur gibi geliyor...
doğrudur canım o da tecrübe işte... benim ilk bebeklerim olacağı için bilemiyorum tabi nasıl gelişeceğini...Yalnızca sağarak,emzirme yapmadan süt bollaşmıyo ama,hatta kesliyo zamanla.olanı da gidiyoRabbim nasıl bi sistem yaptıysa bebeğin emmesi gibi olmuyor demekki sağım.dua edelim çok iyi emsinler,ya da en azından biri iyi emsin,ona da razıyız
Bir de Minice diye bir marka var, ben birkaç tane eşofman takımı aldım, bizim buradaki makromarkete getiriyorlar. Sanırım Bursa da üretiliyor. Hem hesaplı hem de penyesi çok güzel. Eşofman takımlarının fiyatı 18-20 tl. Yenidoğan ürünlerini bilmiyorum ama. Denk gelirseniz aklınızda olsun. http://www.minicebaby.com/urunlerimiz.htmlyok canim biliyorum ikiisi ayri yanlis alintilamis da olabilirim onceki sayfalarda mother love dan bahsedildi. Mathercare coknkaliteli. Ben bilerek ilk aylari oradan almadim. Disaridan aldiklarima gore 2 3 kat pahaliydi 0 ay ya da 1 3 ay oradan alirsam kullanmadan buyuyebilirler bosa gider dusuncesiyle ilkleri daha makul ama % 100 pamuk olan ya da organik olan seyler aldim. Ilk aydan sonra bebeklerin gelisimine gore oradan almayi dusunuyorum. Arkadasin ilk bebeginin mather care urunleri ikinci bebegini de buyutmustu
bak bu markayi bilmiyordum bunu inceleyecegimBir de Minice diye bir marka var, ben birkaç tane eşofman takımı aldım, bizim buradaki makromarkete getiriyorlar. Sanırım Bursa da üretiliyor. Hem hesaplı hem de penyesi çok güzel. Eşofman takımlarının fiyatı 18-20 tl. Yenidoğan ürünlerini bilmiyorum ama. Denk gelirseniz aklınızda olsun. http://www.minicebaby.com/urunlerimiz.html
Toker bebeden aldım : http://www.e-toker.com/Sevi-Bebe-Ana-Kucagi-Bel-Destegi-Ekru-12319 Anakucaklarının markası evet baby 2 go, travel sistem olarak almıştık biz.canım nereden ve kaça aldın ana kucaklarını sanırım baby 2 go markaları
Pardon sonradan farkettim siz anakucaklarını sormuşsunuz ben minderlerini anlamıştım. Anakucaklarını babymallden aldık, travel sistem olarak. Ayrıca fiyatını bilmiyorum, arabasıyla birlikte 700 TL civarıydı, kampanyadaydı o sıralar. Linkini vereyim : http://www.babymall.com.tr/2GO-8837...ger-travel-sistem-bebek-arabasi-lacivert.htmlcanım nereden ve kaça aldın ana kucaklarını sanırım baby 2 go markaları
siz tek tek olarak iki araba mı aldınız? başta ben de öyle diyordum ama şimdi tekrar ikiz arabasına döndüm...Pardon sonradan farkettim siz anakucaklarını sormuşsunuz ben minderlerini anlamıştım. Anakucaklarını babymallden aldık, travel sistem olarak. Ayrıca fiyatını bilmiyorum, arabasıyla birlikte 700 TL civarıydı, kampanyadaydı o sıralar. Linkini vereyim : http://www.babymall.com.tr/2GO-8837...ger-travel-sistem-bebek-arabasi-lacivert.html
bunu yanlış hatırlamıyorsamToker bebeden aldım : http://www.e-toker.com/Sevi-Bebe-Ana-Kucagi-Bel-Destegi-Ekru-12319 Anakucaklarının markası evet baby 2 go, travel sistem olarak almıştık biz.
Yokcanın,ben sormadım.bunu yanlış hatırlamıyorsamomertcan sormuştu
Zibin takımlarını internetten alan arkadaşlar nerden aldınız acaba?ben bakıyorum ama yenidogan 50-56 yazıyor. Ben 50 mi yoksa 56 mi olduğunu nerden bilecegim. ikizler malum küçük doğduğu için 50 cm alın diyorlar ama direkt 50 cm yazanina hiç denk gelemedim.
Evet tek tek ayrı olarak aldık, öyle oldugu için de memnunum. İkiz arabaları çok geniş, kapılardan sığması asansöre bindirmesi dışarıda kullanması manevrası vs, ağırlığı taşıması... aman herşeyi zor. Bebek için de rahat değil bence. Bir tek yalnız biryere gidecekseniz lazım olabilir ki iki bebekle bu pek de mümkün olmuyor zaten. Ben tek başıma biryere gidemiyorum valla. Bu yüzden ikiz arabasına hiç ihtiyaç duymadım. Sanmıyorum ama ileride çok lazım olursa baston pusetler varya tente gibi, hafif ve az yer kaplıyor kapanınca, gerekirse onların ikiz için olanlarından alınabilir diye düşünüyorum.siz tek tek olarak iki araba mı aldınız? başta ben de öyle diyordum ama şimdi tekrar ikiz arabasına döndüm...
Tamamen Aynı fikirdeyim sizinle.bizde ayrı ayrı aldık.saydıklarınıza ek olarak ikizlerin bağımsızlık duygusunun gelişmesi,ayrı ayrı bireyler olduklarını kabul etmeleri açısından da araba vs gereçlerinin ayrı olması öneriliyor.buna mukabil biz de ayrı ayrı aldık.2-3 yaşlarında olduklarında belki iki bebekle dışarı çıkmaya cesaret edebilir insan.o zamanda baston ikiz pusetleri düşünülebilir.Evet tek tek ayrı olarak aldık, öyle oldugu için de memnunum. İkiz arabaları çok geniş, kapılardan sığması asansöre bindirmesi dışarıda kullanması manevrası vs, ağırlığı taşıması... aman herşeyi zor. Bebek için de rahat değil bence. Bir tek yalnız biryere gidecekseniz lazım olabilir ki iki bebekle bu pek de mümkün olmuyor zaten. Ben tek başıma biryere gidemiyorum valla. Bu yüzden ikiz arabasına hiç ihtiyaç duymadım. Sanmıyorum ama ileride çok lazım olursa baston pusetler varya tente gibi, hafif ve az yer kaplıyor kapanınca, gerekirse onların ikiz için olanlarından alınabilir diye düşünüyorum.
2-3 yaşlarında olduklarında da bu defa da biri o tarafa diğeri bu tarafa koşacak, yine peşlerinden koşmak için iki kişi lazım. :)) çoğunlukla arabaya da oturmak istemeyecekler, yürümek koşmak isteyecekler, minik yaramazlar :)Tamamen Aynı fikirdeyim sizinle.bizde ayrı ayrı aldık.saydıklarınıza ek olarak ikizlerin bağımsızlık duygusunun gelişmesi,ayrı ayrı bireyler olduklarını kabul etmeleri açısından da araba vs gereçlerinin ayrı olması öneriliyor.buna mukabil biz de ayrı ayrı aldık.2-3 yaşlarında olduklarında belki iki bebekle dışarı çıkmaya cesaret edebilir insan.o zamanda baston ikiz pusetleri düşünülebilir.
Her halukarda zor diyosun2-3 yaşlarında olduklarında da bu defa da biri o tarafa diğeri bu tarafa koşacak, yine peşlerinden koşmak için iki kişi lazım. :)) çoğunlukla arabaya da oturmak istemeyecekler, yürümek koşmak isteyecekler, minik yaramazlar :)
İyi günlerde,ağız tadıyla kullanın.gerçekten çok kullanışlı duruyor.fiyatı da kendi içinde değerlendirdiğinizde çok makul bence.iyi kalite bir bakım çantası 200'lerin üzerinde.yarın nolucağını bilmediğimiz dandik markalar bile 100'lere dayanmışken bence uzun yıllar gönül rahatlığıyla size hizmet edecek bir Nike çanta için gayet uygun.uzun vadede güzel bir tercih olmuş bence.daha önce almamış olsaydım kesinlikle düşünürdüm bunu.Bende bugun sirt cantami aldim.nike anneler icin yapmis bu modeli.inanilmaz cok gozu var.siyah ama ici pembe olusu kizim ve oglum ici uygun oldu.fiyati biraz tuzlu ama inanilmaz icime sindi.kesinlikle sirt cantasi dusunene tavsiye ederim. http://www.ayakkabidunyasi.com.tr/s...e_victory_backpack/7200ba4903008#.VQXduXRajqA
Bende bugun sirt cantami aldim.nike anneler icin yapmis bu modeli.inanilmaz cok gozu var.siyah ama ici pembe olusu kizim ve oglum ici uygun oldu.fiyati biraz tuzlu ama inanilmaz icime sindi.kesinlikle sirt cantasi dusunene tavsiye ederim. http://www.ayakkabidunyasi.com.tr/s...e_victory_backpack/7200ba4903008#.VQXduXRajqA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?