IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

hadi yaa
aklımızda bulunsun oralardan söylerken canım iyi oldu paylaştığın...

ya benim de ikisinin aynı anda emecek olması fikri çok hoşuma gitmiyor kendimi damızlık gibi hissediyorum. ama şu anda ne desek boş belki birebir emzirme hiç yapmayız hep sağarız. bana o daha pratik olur gibi geliyor...

Yalnızca sağarak,emzirme yapmadan süt bollaşmıyo ama,hatta kesliyo zamanla.olanı da gidiyoRabbim nasıl bi sistem yaptıysa bebeğin emmesi gibi olmuyor demekki sağım.dua edelim çok iyi emsinler,ya da en azından biri iyi emsin,ona da razıyız

doğrudur canım o da tecrübe işte... benim ilk bebeklerim olacağı için bilemiyorum tabi nasıl gelişeceğini...

Bir de Minice diye bir marka var, ben birkaç tane eşofman takımı aldım, bizim buradaki makromarkete getiriyorlar. Sanırım Bursa da üretiliyor. Hem hesaplı hem de penyesi çok güzel. Eşofman takımlarının fiyatı 18-20 tl. Yenidoğan ürünlerini bilmiyorum ama. Denk gelirseniz aklınızda olsun. http://www.minicebaby.com/urunlerimiz.html

bak bu markayi bilmiyordum bunu inceleyecegim

siz tek tek olarak iki araba mı aldınız? başta ben de öyle diyordum ama şimdi tekrar ikiz arabasına döndüm...

ben civilden bi kaç parça prematüre aldım çünkü 50 cm bile büyük gelecekmiş gibi ama fazla almadım yine de çok uzun giyilmez gibi geldiği için daha sonra tekrar lazım olursa alacam

siz tek tek olarak iki araba mı aldınız? başta ben de öyle diyordum ama şimdi tekrar ikiz arabasına döndüm...
Evet tek tek ayrı olarak aldık, öyle oldugu için de memnunum. İkiz arabaları çok geniş, kapılardan sığması asansöre bindirmesi dışarıda kullanması manevrası vs, ağırlığı taşıması... aman herşeyi zor. Bebek için de rahat değil bence. Bir tek yalnız biryere gidecekseniz lazım olabilir ki iki bebekle bu pek de mümkün olmuyor zaten. Ben tek başıma biryere gidemiyorum valla. Bu yüzden ikiz arabasına hiç ihtiyaç duymadım. Sanmıyorum ama ileride çok lazım olursa baston pusetler varya tente gibi, hafif ve az yer kaplıyor kapanınca, gerekirse onların ikiz için olanlarından alınabilir diye düşünüyorum.

Tamamen Aynı fikirdeyim sizinle.bizde ayrı ayrı aldık.saydıklarınıza ek olarak ikizlerin bağımsızlık duygusunun gelişmesi,ayrı ayrı bireyler olduklarını kabul etmeleri açısından da araba vs gereçlerinin ayrı olması öneriliyor.buna mukabil biz de ayrı ayrı aldık.2-3 yaşlarında olduklarında belki iki bebekle dışarı çıkmaya cesaret edebilir insan.o zamanda baston ikiz pusetleri düşünülebilir.

2-3 yaşlarında olduklarında da bu defa da biri o tarafa diğeri bu tarafa koşacak, yine peşlerinden koşmak için iki kişi lazım. :)) çoğunlukla arabaya da oturmak istemeyecekler, yürümek koşmak isteyecekler, minik yaramazlar :)

İyi günlerde,ağız tadıyla kullanın.gerçekten çok kullanışlı duruyor.fiyatı da kendi içinde değerlendirdiğinizde çok makul bence.iyi kalite bir bakım çantası 200'lerin üzerinde.yarın nolucağını bilmediğimiz dandik markalar bile 100'lere dayanmışken bence uzun yıllar gönül rahatlığıyla size hizmet edecek bir Nike çanta için gayet uygun.uzun vadede güzel bir tercih olmuş bence.daha önce almamış olsaydım kesinlikle düşünürdüm bunu.

Canim cok guzelmis gercekten. Guzel gunlerde kullanin. Gayet modern duruyor. Sen netten mi siparis verdin. Elindeyse icini foto atabilirmisin. Acil bisey almam lazim yoksaki babamiz gidip dagci cantasi alacakmis. Cok merakli. Universite zamaninda trekking filan yapmis (bu gobekle inanmiyorum ya neyse)
bir orta boy canta bulamadim evdeki cantalar dagci cantasi cok uzun. Baktiklarim cok minik kaldi. Bu guzel gorunuyor. Ic kismindan foto atarsan sevinirim

Canim cok guzelmis gercekten. Guzel gunlerde kullanin. Gayet modern duruyor. Sen netten mi siparis verdin. Elindeyse icini foto atabilirmisin. Acil bisey almam lazim yoksaki babamiz gidip dagci cantasi alacakmis. Cok merakli. Universite zamaninda trekking filan yapmis (bu gobekle inanmiyorum ya neyse)
bir orta boy canta bulamadim evdeki cantalar dagci cantasi cok uzun. Baktiklarim cok minik kaldi. Bu guzel gorunuyor. Ic kismindan foto atarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…