oyy gozum korktu. Ben demekki ne kadar en kotu zamanlari da dusunuyorum desemde hala pembe hayaller kuruyorum galiba. Cok bunaldigim zamanayirayim ozaman bende.

Sen istanbuldamiydin. Bakici ya da yardimci konusunda ucret ne dusunuyorsun ya da ne kadar diyorlar bilgin var mi? Istanbul anadolu yakasindayim ama cevremde bakici olarak dusunebildigim biri yok. Birilerine soylense illaki bulunu ama fiyat ne acaba. Ben haftalik yarim gun kadina ayda 250 veriyorum zaten mantikli olabilir.
pijama takimlarin da kullanisli. Gule gule saglikla kullan :) Loya da gormustum onlari cok erkendi almamistim o zaman simdi de gidemiyorum. Bir ara ciktigimda bir tane de benim aklimda
fiyat bilgin var mi canim cevrende ne kadar istiyorlar yardimci icin.
canım daha ilk anne olacaksınız tabi düşünsen de tam bilemezssin nelerle karşılaşacağını normaldir,ben de yaşayarak gördüm.
ama şunu kestirebiliyorum ki ikiz bebekle hayatımız tam bir kaos olacak,yani koşuşturmalı.kötü manada değil tabi:))
hastalığı vs. durumları alarm durumları oluyor yani hep ayaktasın ve uyanıksın demektir.
diş çıkarmaları da öyle.gaz desen püfff çok uğraştım ben oğlumda.saatlerce uğraşırdık.
bazen de sırayla uyurduk işte.
öyle hep birlikte yatalım zor yani.azıcık pembe hayalleri bozdum galiba:))
eşin bebekleri beklerken sen yastığını alıp gidip başka odada uyursun.dinleneceğiz ki süt olsun.ama ilk 3 ay uykuyu zor görecez galiba.
dedim ya ikiz anneler grubunda okuyorum çok zorlanıyorlar öyle böyle değil.ben de onların yalancısıyım şu an.tek bebeği bilsem de iki bebek yeri gelecek dört bebek olacak."iki bebek hiçbir xaman iki bebek değildir" diyorlar ya çok okuyorum ordan bunu:))
eskişehirdeyim.bakıcı fiyatları ilden ile değişiyor. 700 800 -1000 civarı heralde şuanda.ben geçen sene yrım güne 400 veriyodum 1.5 sene önce filan işte.
sen evde yanına yardımcı alacaksın heralde.evde olacaksın değil mi doğum sonrası?
ben bakıcıları ilan yoluyla buldum.çevremden bulma şansım yoktu benim de.
şimdi ise doğum sonrası yrm gün yardımcı düşünüyorum aslında ama işte durumlar nasıl denk gelicek bilmiyorum.oğlum etüte gidiyor benim 500 e

(
pijamaları da dedim ya gördüğümüzü aldık diye.eşimin zoruyla o da.şimdi dolaşamıyorum ben de.
penyeleri çok güzel bu takımların.diğer aldığım da şirin pembe puantiyeli filan.yedek alt ta koyarız.malum alt kirlenecek.
gecelik te var evde.onu da koyacağım.koca iki çantayla gidecez işte doğuma Allah nasip ederse.
çok ta önemli değil aslında benim için.iş görecek kadar yanımızda bişeyler olsun da gerisi önemsiz.
bolca atlet ve alt çamaşır koyacağız.
bi emzirme sütyeni alamadım daha.hep unutuyorum
öncelik odanın hazır olması oldu benim için.aklım karışıyor haliyle.iyice ağırlaşıp iş yapamamaktan korkuyorum.
yıkadığım hastane çıkışları v.s ütülenecek.baya bi iş bu yıkama ütüleme ya.uğraştırıyor insanı.bunları hacışakir granülmatikle yıkadım.lavantalı.harika oldular.ee bi de ütülersem kaldırırsam şahane olacak:))
ben çalıştığım için ve de oğlum da olduğu için işlerimi ağıraksak yürütüyorum.napalım halledecem inş.