Kiyafet alisverisini biraz abartarak da olsa bitirmistim.bugun biberon emzik ivir zivir bir ton sey aldim int.ten.hala ivir zivirlardan eksik buldum.gicik oldum 400 liraya yakin esya aldim hala bitmedi.buyuk parcalari da sona biraktimbir de.ama maddi olarak gercekten zorluyor ikizler.Allah sagsalim kucagimiza aldirsin da sukur yine de.
iyi günlerde kullan canım.
o ıvırzıvırlara ben de o kadar para verdim biberonlar dahil.
emzik ,kutusu ,zinciri,biberon fırcası ,tırnak makası vb. gibi.
heralde seninde öyledir.hatta 400 ü geçmiştir başka yerden diğer aldıklarımla.
çift çift almak zorluyor gerçekten.
Allah hepimize bu konuda kolaylıklar versin.
hangi siteden aldın bu toptan aldıklarını.
benim içinde kremler filan da dahil.pişik kremleri ,kendime aldıklarım ,ped filan işte.
Aynen öyle canım,Allah yokluklarını da vermesin ama bizde aynen göçtük resmen her şeyi çifter çifter almaktan.bi çok eşyalarını almış olmamıza rağmen sadece bu hafta sonu 500 den fazlada biz harcadık.üstelik sadece kılık kıyafet.100 oraya,200 buraya derken... Arabalarını aldık dün,oto koltuğuyls.1600 de öyle gitti.şuana kadar ksç bin oldu bilmiyorum.Allah cümleten yâr ve yardımcımız olsun
iyi günlerde kullanın canım.
tam gaz alışverişe devam ediyosun anlaşılan:))
500 tl lik neler aldın bakayım.
benim eşimin bir arkadaşı var.bebek alışverişinde kendisi abartıda sınır tanımıyor.
geçen o da kanz dan 500 tl lik alışveriş yapmış:))tabi onun kaçıncı 500 tl lik alışverişidir.bi de tek bebek.
bizler çifter alınca fatura haliyle kabarıyor tabi.en az 15o veriyosun biyerden alışverişe.
dün tekzenden çanta,termos ve nevresim tk.sipariş verdim 130 tl ye.
butik bebeden 2 tk.pjama,2 body,2 alt pijama 50 tl.
sonraaa lcw den de kızkardeşimin bebeği için hediye ve ayrıc abenimkiler için düz beyaz bodylerden 2şer adet sipariş verdim 50 tl..yani ben de dün otururken 230 tl harcayıvermişim:))