devrim7779.
cok sag ol canim insallah.binsallah.ben emzirme yastigi, emzik,gogus kremi, gogus kalkani ve gogus ucu koruyucuyu anne lutfen diye bir magaza vardi ordan aldim.ialdim.insallah gogusle ilgili aldiklarimi kullanmak kismet olur.120 ml cam biberon,2 li 260 ml biberon, pompa masaj basligini e bebekten.yikanma basligi, emzirme onlugu, biberon kapagi ve yan yatma yastigini 444e marketten aldim.buranin mothercare atletleri ve tulumlari var cok guzel daha once almistim.mothercareden daha ucuz.daha bir suru eksik var.bbugunde english home dan penye battaniye, normal kislik battaniye ve kiza banyo havlusu aldim.mavisi yoktu gelince ondan da alacsgim.mahvolduk simdiden.
annelütfen den sorunsuz geldi mi aldıkların?birkere alışveriş yaptım.hatta ilk alışverişlerimdendi.15 günde gönderdiler eksik ürünleri.tedarik edememişlerdi.bi daha da bakmadım siteye:))
pompa masaj başlığı derken süt pompasının aparatından mı bahsediyosun?
emzirme yastığı nasıl bişey aldın.duz yastık gibi olanlardan mı yoksa şu C gibi olanlardan mı?
valla bu yastıkları unuttum ben.gündemime almadım daha:))yan yatış yastığı ben de alıcam bi tane.bi tane evde var çünkü.