- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi vebahargeldi
- #2.321
Ayri ayri kullanan ikiz anneleriyle konustum hic memnun degillermis, birlestirilince cok buyuk oluyor, birde iki arabanin arasinda bosluk oluyormus o bosluga ellerini sıkıştırıyorlarmış.
Aşıya, hergün hava aldırmaya yalnız çıkacağım mecburen. Bu yüzden en hafif ve pratik olanı almam lazım.
Evet haklisin, ikiz arabalarinin travel sistemi var mi?
Senin doğumun ağustos sonu görünüyor,hadi öyle böyle erken oldu desek(Allah göstemesin) ağustos başları gibi doğum yapsan,kendi başınaiki bebekle çıkıp hava alacak kadar kısa sürede toparlanman çok zor.zaten 40ın çıkana kadar eylül gelicek,öyle böyle en iyi ihtimalle 2 aylıkken ekim gibi çıkabildin diyelim e o zamanda ekim ayında iki küçük bebekle tek başına çok zor bence.havalar bi öyle bi böyle o mevsimde,bebekler desen daha rutine,düzene bile girmiş olmaları zor.sonrası desen kış geliyor o zamanda.yani velhasıl,ikiz arabası alır tek başıma gezerim hayali biraz ütopik bizim için.başta ben de böyle hevesler içindeydim ama düşününce anlıyo insan.ikiz arabalarında türkiyede sadece jane diye bi markanın travel sistemi var ama o da çok kaba saba ve önlü arkalı bi model.tercih sizin tabi.ama ben de ayrı ayrı olan travellardan aldım.nasipse 2 yaşlarına geldiklerinde macleren ikiz puset gibi bişey düşünüyorum.o zaman rahatlıkla kendime güvenir çıkarım işte.nacizane fikrim...