- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi sevdimsenibikere
-
İnanın orası öyle. Ama kocalar sanki mutlak vazifemiz olarak görüp kenara çekiliyorlar. Arada ayar verip kavga çıkarıyorum anca öyle anlıyor. Elinden gelmese tamam.
Şu an gitti içerde yatıyor. Çok gerildik. Bu mevzunun payı var mı bilemiyorum ama ikizlerden birine çıkışınca ben araya girdim git istemiyorum seni dedim o günden beri salonda yatıyor. Çok zor günler geçirdik çok destek olduk birbirimize ama yıprandık biraz. Özür dilemek çok normal ama ona bile gurur yapıyor insan.Ona uygun işleri ona verin.. tahammülsuzlesmeyecegi işler mesela..
Hem çocuklarla ilgili hem evle ilgili..
Karşılıklı oturup planlayin..
İkiz tek çocuk gibi değil muhakkak..
Herkesin huzurlu olacağı bi düzen kurmak lazım..
Eşiniz yorulmuş bunalmis olabilir sizin kadar uğraşmasa da anne kapasitesi onlarda yok tabiki..
Bu arada bi arkadaşımın eşi ve kendisi de öğretmen. 18 aylıktan çok daha küçüktü bebekleri anne sütü almıyordu dönüşümlü 3 yıl baktılar. Bakıcıdan babaanne ananeden daha iyi olduğunu söylüyordu kadın. Kocası da rahatına çok düşkün bi adamdı ama bebekleri de zor bi bebek değildi... Olmayacak şey değil yaniBunu bende çok düşündüm. Galiba bana çok güveniyor. Sorumluluk onu bunaltıyor.
Şu an gitti içerde yatıyor. Çok gerildik. Bu mevzunun payı var mı bilemiyorum ama ikizlerden birine çıkışınca ben araya girdim git istemiyorum seni dedim o günden beri salonda yatıyor. Çok zor günler geçirdik çok destek olduk birbirimize ama yıprandık biraz. Özür dilemek çok normal ama ona bile gurur yapıyor insan.
Ben emzirmeye devam ediyorum bu arada çok şükür. Bizimkiler hareketliler ve ilgi istiyorlar. Sürekli paçamdalar. Eşime mesafeli değiller ama bilemiyorum kafam karışık. Tek olsa geçen sene işe başlardım. Eşim daha rahat idare ederdi.Bu arada bi arkadaşımın eşi ve kendisi de öğretmen. 18 aylıktan çok daha küçüktü bebekleri anne sütü almıyordu dönüşümlü 3 yıl baktılar. Bakıcıdan babaanne ananeden daha iyi olduğunu söylüyordu kadın. Kocası da rahatına çok düşkün bi adamdı ama bebekleri de zor bi bebek değildi... Olmayacak şey değil yani
Ya siz bizi tanıyorsunuz galiba:) aynen öyle diyor ne babalar var bebeklerini akşamdan akşama sevmeye gelir anca ben yediririm altını temizlerim uyuturum yemek yaparım daha ne istiyorsun diyor. Yapıyor tamam haklı ama iki çocuk Napim. Görümcem tek çocuğa 4 kişi bakıyorlar fıttırıyorumMuhtemelen bu kadar kayıtsız baba varken etrafta neler yaptım ve yaranamadim diyordur.. biz anneler her türlü yorulacagiz bi ömür o net.. yardimci olmaya çalışıyorsa biraz alttan alın bence.. birlikte yoruldunuz birlikte sefasıni da sürebilirsiniz.. plan yapın is bölümü sonrası film izlemek gibi.. alın salondan onu.. buyuyecekler siz kalacaksiniz birbirinize..
Ya siz bizi tanıyorsunuz galiba:) aynen öyle diyor ne babalar var bebeklerini akşamdan akşama sevmeye gelir anca ben yediririm altını temizlerim uyuturum yemek yaparım daha ne istiyorsun diyor. Yapıyor tamam haklı ama iki çocuk Napim. Görümcem tek çocuğa 4 kişi bakıyorlar fıttırıyorum
Bunları gerçekten yapıyorsa kalk git alnından öp adamı salonda ne işi varYa siz bizi tanıyorsunuz galiba:) aynen öyle diyor ne babalar var bebeklerini akşamdan akşama sevmeye gelir anca ben yediririm altını temizlerim uyuturum yemek yaparım daha ne istiyorsun diyor. Yapıyor tamam haklı ama iki çocuk Napim. Görümcem tek çocuğa 4 kişi bakıyorlar fıttırıyorum
İkizlerden birine sert davrandı. Bende çok kızdım haliyle.Bunları gerçekten yapıyorsa kalk git alnından öp adamı salonda ne işi var
Tabiki yapacak baba değil mi? Evet.
Ama bunu yüzüne haykırmak gerekli mi? Değil :)
Tabiki ikinizin çocukları ama kapasite farkı var.. yapıyor elinden geleni.. azıcık takdir bekliyor.. Çünkü anne değil.. bizim yaradilisimizda var yavrumuza bakmak öyle değil mi? O ise bilinçli bir baba ve yapması gerektiğini biliyor..
Kimseye ihtiyacınız yok.. bi çocuğa 4 kişi bakınca bence sadece sorun çıkar.. Anne baba başbaşa büyütmenin tadını çıkarın.. bazen biraz sakaya vurun olayı.. çok ciddiye almayın her sözü.. Yorgun erkeğin zekası 9 yaş gibi bence.. Ağır geliyor onlara.. biraz idare.. siz de daha mutlu olacaksınız bence..
İkiz olunca kimse 1 haftan fazla gelip kalmak istemedi. Hemde kendi eşleri ilgi alaka bekliyormuş, hastaymış, tahammülü yokmuş. Yetiştirip koluma takmış daha ne yapsınmış dediler.1 yil daha bak sonra yarım gün kreşe ver bencedenasıl kv anneymiş normalde kovsan gitmezler torun olunca ilginç tabi bakmaz zorunda değillerde genelde öyle oluyorlar
İkimizde inatçıyız işte. O da özür dilemiyor yeri geldiğinde. Of ayarlarım bozuldu bilemiyorumBırak canım yaa...evlilikte gurur mu olurmuş...
Geçen bi kavgada eşim "bırak anahtarları" dedi..ay bende bi gurur bi kıyamet...al başına çal arabalarını dedim...
Ertesi sabah annem kahveye çağırdı...bi düşündüm bu sıcakta otobüs değiştir bilmem ne?
Cıkss apranxx dedim,evlilikte gurur olmaz kızım atla arabaya git...
Kameradan izleyip kıs kıs gülmüş bi de arkamdan...
Akşamına öpüşüp barıştık
Özür dilemeyin işte..işin en sıkıcı kısmı bu...normal bi zamanda konuşurken söyle pat diye...kocacım düşündüm taşındım çalışmıycam biraz daha,en iyi bebeklere benim bakmam,eminim sen de güzel bakarsın ama sana da yazık falan fişman gir işte konuya...İkimizde inatçıyız işte. O da özür dilemiyor yeri geldiğinde. Of ayarlarım bozuldu bilemiyorum
İnat yapacak haliniz vaktiniz kalıyor mu ikizlerdenİkimizde inatçıyız işte. O da özür dilemiyor yeri geldiğinde. Of ayarlarım bozuldu bilemiyorum
Özür dilemeden katiyen salondan dönmez. İşe geri mevzusundan değil ama git istemiyorum seni mevzusundan ötürü kızgın banaÖzür dilemeyin işte..işin en sıkıcı kısmı bu...normal bi zamanda konuşurken söyle pat diye...kocacım düşündüm taşındım çalışmıycam biraz daha,en iyi bebeklere benim bakmam,eminim sen de güzel bakarsın ama sana da yazık falan fişman gir işte konuya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?